Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 5 octombrie 2022: după ce o ușă i se închide drept în față, Capricornul află că ce e al său e pus deoparte

Horoscop mâine, 5 octombrie 2022: după ce o ușă i se închide drept în față, Capricornul află că ce e al său e pus deoparte

Redactor Andreea Baluteanu

Horoscopul zilei de mâine, 5 octombrie, aduce zodiilor un prilej minunat de a depune muncă de voluntariat. Venus își reia mișcarea directă în Vărsător, așa că e cazul să neglijăm dezvoltarea interioară, pe care ne-am tot concentrat în ultima vreme, pentru a pune pe prim plan ajutorarea celorlalți.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 5 octombrie!

Citește și: Cea mai bună lună pentru dragoste în 2023, în funcție de zodia ta

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 5 octombrie, Berbec

Deși e greu de crezut, să știi că ceilalți chiar vor să te ajute acum, chiar dacă probabil nu aleg chiar cea mai bună modalitate de a o face. Vei fi șocată de căile pe care vor să intervină în viața ta, dar ascultă-i. Dragostea este cea care îi determină să se comporte astfel și, orice ar fi, poți descoperi o înțelepciune neprețuită măcar într-o parte din sfaturile lor.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Taur

Ai mult de muncă mâine, fie pentru că dorești să îți mărești veniturile ca să cumperi ceva ce îți este de trebuință sau pentru că ai neapărată nevoie de fonduri ca să achiți o datorie. Oricum ar fi, te vei ridica cu siguranță la înălțimea datoriei tale și vei impresiona mai ales atunci când îți asumi sarcini suplimentare.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Gemeni

Trăiești cu pasiune acum, ești cuprinsă de emoții intense și ai face orice ca să îți hrănești interesele și hobby-urile. Problema apare însă abia atunci când devii mult prea vehementă în legătură cu crezurile tale și nu mai lași loc pentru ca nimeni să intervină în discuția ta. Poți ajunge să devii părtașă la conflicte aprinse astfel.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Rac

Poate părea tentant să spui tot ce te macină și să dezvălui fără a trece printr-un filtru cele mai controversate și mai provocatoare gânduri sau opinii ale tale, dar fii totodată conștientă de faptul că cei din jur vor avea multe de comentat. Nu te aștepta să fii exclusiv susținută, căci nu e nici pe departe cazul.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Leu

O schimbare o determină pe alta și așa se face că ziua de mâine îți poate altera tot cursul vieții. Se prea poate ca la finalul zilei să nu o mai recunoști pe cea ce s-a privit în oglindă dimineața. Ia orice decizii gândindu-te la viitor și nu la reputația de acum în această zi teribil de grea și de frumoasă.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Fecioară

Te așteaptă o oportunitate imensă, numai pentru tine, dar fii atentă la ce spui. Este posibil să nu mai ții seama de nimic și să îți compromiți singură șansele din lipsă de delicatețe. Fi conștientă de cine ești cu adevărat și amintește-ți că acum poți fi pe culmea lumii pentru ca mâine să plângi de pe fundul unei prăpastii.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Balanță

Opusele se atrag: aceasta este lecția horoscopului zilei de mâine. Ești alături de un om cu care aparent nu ai nimic în comun sau care nu e deloc genul tău, dar astrele îți recomandă să ai răbdare. Acesta poate deveni un aliat prețios sau un partener de viață loial, numai să îi acorzi privilegiul de a-l cunoaște.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Scorpion

Descoperi o latură neașteptată și bulversantă a cuiva din familie, care se dovedește cu totul altfel decât credeai că e. O informație despre el îți provoacă un șoc, dar ai grijă să nu te arăți totuși mult prea afectată. Acest om poate fi dezamăgit de reacția ta și poate considera că nu îl sprijini suficient.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Săgetător

Cei din familia ta nu au timp de tine în aceste momente. Sunt ocupați până peste cap, implicați într-un proiect din care tu, cel mai probabil, nu vei avea nimic de câștigat. Cum au însă nevoie de sprijinul tău, acordă-l fără să te gândești la recompense. Amintește-ți că această zi este despre ceilalți.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Capricorn

Chiar dacă o ușă ți se închide în față, nu înseamnă că nu există alta, care să se deschidă acolo unde te așteptai mai puțin. Ce e al tău e pus deoparte, nu e numai o vorbă, ci un adevăr incontestabil. Acum trebuie numai să ai încredere în Univers, care știe întotdeauna ce ți se potrivește mai bine.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Vărsător

Ești răsplătită pentru că ai fost alături de un om în momente de mare cumpănă. Ai stat pavăză în fața unui tăvălug de emoții și nu ai dat nicio clipă înapoi, iar acum ești răsplătită pentru răbdarea și persistența ta. În aceste momente, poți descoperi cu adevărat ce e karma și cum funcționează ea.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Pești

Avântă-te cu toată forța înainte! Dacă tot fugi de un om sau de o situație care te sperie nu vei ajunge nicăieri, dimpotrivă, va căpăta tot mai multă putere asupra ta. Înfruntă-ți demonii: nu numai că îți vei liniști psihicul, dar vei reuși să te detașezi de sub stăpânirea lor, în cele din urmă.

fata obosita care munceste la birou si sta cu capul pe masa

Horoscopul zilei de mâine, 5 octombrie, aduce zodiilor dorința de a-i ajuta pe ceilalți.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Stii sa faci fata stresului sau te lasi doborata?
Incepe quiz
Stii sa faci fata stresului sau te lasi doborata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.