Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 5 octombrie: Leul plutește în derivă pe o mare zbuciumată de furtuni întunecate

Horoscop mâine, 5 octombrie: Leul plutește în derivă pe o mare zbuciumată de furtuni întunecate

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Firmamentul astrelor e curat ca lacrima mâine, fără nicio mișcare planetară care să îl tulbure. Nu sunt influențe noi, așa că ne bucurăm de o nouă zi de octombrie în care sunt active doar activitățile deja în curs.

Află din rândurile de mai jos care sunt caracteristicile horoscopului de mâine, 5 octombrie, pentru fiecare zodie în parte. Vezi la ce să te aștepți de la astre!

femeie pierduta pe mare

Horoscop mâine, 5 octombrie, Berbec

Nu te înțelegi deloc grozav cu familia ta mâine! O rudă apropiată va face ceva ce îți cauzează tensiune, iar atunci când ești deja stresată, efectul e aproape devastator. Încearcă să îți ții firea în frâu fiindcă dacă îți vei pierde cumpătul e destul e probabil să spui ceva ce vei regreta mai târziu.

Vezi ce îți rezervă horoscopul dragostei pentru săptămâna 4-10 octombrie!

Horoscop mâine, 5 octombrie, Taur

Indecizia ta te poate costa scump mâine, mai ales la cumpărături. Nu reușești deloc să iei o hotărâre și nici măcar nu știi cu siguranță ce vrei, doar că îți dorești să dai gata o sumă de bani fiindcă numai așa te vei simți bine. Ține cont că terapia prin shopping nu a vindecat pe nimeni niciodată.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Gemeni

Organizarea e punctul tău forte mâine! Te vei simți împăcată cu tine însăți dacă vei atinge echilibrul în spațiul intim, contrabalansând astfel haosul exterior. Fă liste, întocmește bugete, aranjează-ți dulapul sau biroul și vei atinge o senzație de pace de care ai nevoie ca antidot la tensiunea de afară.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Rac

O să îți fie dificil și ție să te înțelegi mâine, ce să mai spunem de ceilalți? Gravitezi în jurul a două personalități: una curioasă și interesată de tot ce se întâmplă în jurul său și cea de-a doua dornică să se retragă la interior. Ai mare nevoie de armonie sufletească și trebuie să înțelegi de unde vin aceste stări.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Leu

Mâine îți lipești pe chip masca seriozității și a productivității ca să ascunzi întunericul din sufletul tău. Navighezi pe o mare sfâșiată de furtuni și abia te mai menții la suprafață. Deși păcălești pe toată lumea și nimeni nu va ghici prin ce treci, poate că ar fi mai bine să fii sinceră și să te destăinui acum.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Fecioară

Abilitățile tale organizatorice sunt magistral puse în evidență acum, sunt de părere astrele. Te ocupi de un eveniment la cârma căruia mulți și-au dorit să fie și te descurci magistral. Doar tu știi pe cine să inviți și care sunt atracțiile cu care să îi distrezi. Vei fi regina timpului petrecut cu folos!

Horoscop mâine, 5 octombrie, Balanță

Când ceva nu merge așa cum te așteptai, cedezi în fața frustrării, dar mâine astrele îți recomandă un pic de răbdare. Da, traversezi o perioadă gri, din unele puncte de vedere, dar viața are nenumărate surprize plăcute pentru tine. Trebuie să aștepți numai să ți le ofere!

femeie trista si misterioasa cu o clepsidra in mana

Horoscop mâine, 5 octombrie, Scorpion

Intuiția ta funcționează de minune mâine și e mai exactă și decât o busolă. Iar al șaselea simț îți va servi drept ghid ca să îmbunătățești relația cu o persoană de care te-ai distanțat. Te conectezi din nou cu acest om la un nivel profund fiindcă știi exact ce trebuie să îi spui și ce să faci.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Săgetător

Nu ești compatibilă mâine cu aproape nimeni. Există chiar o diferență între tine și lume, de parcă întreg Pământul s-ar roti într-o direcție, iar tu în cea opusă. Însă ține cont că această nesincronizare va trece și că vei reveni iar pe orbita corectă: acum trebuie doar să reziști și să speri în mai bine.

Horoscop mâine, 5 octombrie, Capricorn

Oricât ai încerca să evadezi din conjunctura în care trăiești acum, nu vei reuși, spun astrele. Însă dacă îți vei asuma acest lucru și vei încerca să privești dificultățile prin care treci ca pe o provocare, vei observa că lumea ta se schimbă. Atitudinea face totul în aceste zile!

Horoscop mâine, 5 octombrie, Vărsător

E greu să nu fii impresionat de cineva care muncește cu atâta sârguință ca tine. Și deși îți admirăm hărnicia, se pare că reprezintă o modalitate de a evita să te confrunți cu sentimente complicate. Această atitudine te va ajuta mâine, dar nu o prelungi pe mai multe zile, spun astrele.

Citește și: Ce să faci, în funcție de zodie, ca să îți găsești dragostea vieții până la finalul anului

Horoscop mâine, 5 octombrie, Pești

Timpul petrecut alături de amici e atât de prețios acum. Gătește ceva bun de tot (sau comandați) și stați acasă, discutând vrute și nevrute. Când conversația lâncezește, vă veți simți minunat apelând la un joc de societate care să vă provoace: vă veți distra de minune!

Horoscopul zilei de mâine, 5 octombrie, aduce zodiilor perspective bune, dar și câteva provocări care le vor arăta tăria de caracter. 

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Care este cel mai mare defect al tau?
Incepe quiz
Care este cel mai mare defect al tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.