Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 6 decembrie 2022: femeia Capricorn e măgulită de interesul arătat de un bărbat bine, dar nu e pregătită pentru o iubire de basm

Horoscop mâine, 6 decembrie 2022: femeia Capricorn e măgulită de interesul arătat de un bărbat bine, dar nu e pregătită pentru o iubire de basm

Redactor Andreea Baluteanu

Cu toate că suntem în luna cadourilor, să nu te aștepți la sentimente calde și pufoase care să domine în horoscopul zilei de mâine, 6 decembrie. Dimpotrivă, pătratul dintre Mercur în Săgetător și Jupiter în Pești face dificil să avem încredere în cei din jur, care pot avea scopuri ascunse.

Tot mâine, Mercur intră în Capricorn, iar comunicarea devine stoică și rece. Ne concentrăm mai degrabă pe aspectele practice și pe responsabilități.

Iată cum te afectează horoscopul zilei de mâine, 6 decembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 6 decembrie, Berbec

Nu dai înapoi de la o luptă, iar mâine vei reuși să obții o victorie strălucită, spun astrele. Deși adversarul va avea la rândul său avantaje și nu va ezita să recurgă la tertipuri emoționale, fără să se codească să apeleze la latura ta sensibilă sau să te șantajeze, nu îți face griji, ești un munte de hotărâre acum.

Horoscop mâine, 6 decembrie, Taur

Îți dorești cu înfrigurare ceva, dar există un om care tot insistă că nu vei obține nimic. Ți se tot pun piedici și se accentuează lipsa ta de resurse. E timpul să te comporți precum un adevărat Taur, adunându-ți puterile și scoțând la iveală acea încăpățânare minunată care te caracterizează.

Horoscop mâine, 6 decembrie, Gemeni

Persoana iubită nu se află în cea mai bună stare acum. A pățit ceva sau poate că are un necaz pe care ți-l ascunde din varii motive. Deși se prea poate să identifici o greșeală pe care o comite, evită să îi atragi atenția asupra sa. Nu are nicidecum nevoie să îi ții morală, ci să îi dai o îmbrățișare caldă.

Horoscop mâine, 6 decembrie, Rac

Un coleg de muncă sau un partener de afaceri te scoate din sărite cu atitudinea sa. Acest om refuză să își facă treaba și se prea poate să fii nevoită să îți asumi și responsabilitățile sale. Șeful nu va interveni în favoarea ta, dar nici nu contează în aceste momente. Cineva suspus tot observă diferența de atitudine și cât de curând grâul se va separa de neghină.

Horoscop mâine, 6 decembrie, Leu

Întreții acum o relație excelentă cu un membru mai tânăr al familiei sau chiar cu copilul tău, sunt de părere astrele. Nu numai că dintr-odată apropierea dintre voi devine prioritară pentru ambii, dar vei observa cu uimire că ești ascultată cu atenție și că îți sunt urmate întocmai sfaturile. Ai de ce să fii mândră.

Horoscop mâine, 6 decembrie, Fecioară

Ai de îndeplinit o sarcină urgentă, ce aduce laolaltă mai multe persoane, dar se pare că ești singura care își dă interesul. Fie că te stresezi să cooptezi colegii sau familia, să știi că nu vei avea sorți de izbândă. Acești oameni au alte preocupări, așa că mâine nu te bazezi decât pe tine.

Horoscop mâine, 6 decembrie, Balanță

Desigur că strălucești la dezbateri și nicio zodie nu e capabilă să își adune argumentele la fel de bine ca tine, numai că acest lucru nu înseamnă că acum e cazul să arăți cuiva cum stau lucrurile de fapt. Chiar dacă adevărul e de partea ta, să știi că prin contraziceri repetate nu vei face pe cineva să își schimbe opiniile, doar vei cauza și mai multe turbulențe.

Horoscop mâine, 6 decembrie, Scorpion

Va exista multă competiție pentru ceva ce îți dorești acum, dar astfel vei deveni și tu mai determinată. Fie că îți depui candidatura pentru un job sau ai propria afacere, trebuie să iei o decizie dificilă ca să reușești în fața concurenței. Poate fi necesar și un sacrificiu, cum ar fi demiterea unui angajat.

 femeie inteligenta alaturi de schita cu creier si becuri pe fundal auriu

Horoscop mâine, 6 decembrie, Săgetător

Zodiei tale i se cere să dea curs iubirii acum. Dacă îți dorești să intri într-o relație, ai grijă însă cu cine te însoțești. Să petreci timp numai alături de cupluri nu te va ajuta nicidecum. Mai degrabă caută compania persoanelor single, alături de care poți descoperi dragostea la care visai.

Horoscop mâine, 6 decembrie, Capricorn

Poți să primești o declarație de dragoste spontană și foarte frumoasă sau să fii măgulită că un bărbat bine te curtează. Numai că lucrurile nu sunt atât de simple. Deși o iubire cu el poate fi desprinsă din povești, se prea poate ca tu să nu fii totuși pregătită pentru un acest gen de relație.

Horoscop mâine, 6 decembrie, Vărsător

Nu o va uita atât de ușor: acesta este mesajul pe care ți-l transmit acum astrele. E posibil să fii mai mult decât tentată să te implici într-o poveste alături de un interes amoros care nu a încheiat încă relația anterioară. Deși îți garantează că nu mai e nimic, se pare că mai degrabă îți va cauza suferință.

Horoscop mâine, 6 decembrie, Pești

Ai început să descoperi beneficiile lucrurile de acasă sau poate unui ritm mai lejer de muncă tocmai când ești nevoită să revii la calea convențională. Să știi totuși că ai unele perspective. Comunicând eficient cu șeful tău, poți găsi o cale de mijloc. Dar nu purta discuția mâine, doar pregătește-o!

Horoscopul zilei de mâine, 6 decembrie, aduce zodiilor unele probleme de relaționare.

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
In ce basm ai trait intr-o viata anterioara?
Incepe quiz
In ce basm ai trait intr-o viata anterioara?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.