Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 6 iulie 2022: Săgetătorul trebuie să calce pe flăcări înainte de a păși pe apă

Horoscop mâine, 6 iulie 2022: Săgetătorul trebuie să calce pe flăcări înainte de a păși pe apă

Redactor Andreea Baluteanu

Nu e ușor contextul astrologic al zilei de mâine, 6 iulie. E minunat că Luna se mută în Balanță, aducând armonie în relațiile cele mai apropiate și o aplecare spre diplomație, dar punând de asemenea și parteneriatele în centrul preocupărilor noastre. Numai că tot mâine, pătratul dintre Lună și Mercur ne împiedică să ne concentrăm așa cum am dori și poate contura probleme emoționale.

Nu în ultimul rând, opoziția dintre Lună și Jupiter poate aduce conflicte, mai ales cu figurile materne din viața noastră, dar și probleme de sănătate.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul zilei de mâine, 6 iulie, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 6 iulie, Berbec

Atât timp cât nu rănești pe nimeni, nu-ți face sânge rău dacă îți manifești personalitatea mâine. Până la urmă, ești cine ești și nu ar trebui să ceri scuze nimănui pentru modul în care te comporți. Dacă ceilalți nu îți înghit comportamentul, e vina lor, nu a ta, și poate nici nu ar trebui să îți stea alături.

Horoscop mâine, 6 iulie, Taur

Ai tot încercat să stabilești limite sănătoase în relația cu o cunoștință sau cu un membru al familiei, dar acest om le tot încalcă? E musai să pui piciorul în prag! Nu mai accepta să fii tratată cu desconsiderație fiindcă cu siguranță meriți mult mai mult decât ceea ce primești. Cere și tu respectul pe care îl oferi!

femeie inconjurata de maini cu degetele in sus care ii arata OK

Horoscop mâine, 6 iulie, Gemeni

Astrele insistă ca mâine să faci tot posibilul pentru a nu lua partea nimănui atunci când o ceartă izbucnește în grupul tău de apropiați. Deși e adevărat că, momentan cel puțin, pare mult mai ușor să te implici decât să fii neutră, pe termen lung vei aprecia că nu te-ai legat la cap atunci când nu te durea.

Horoscop mâine, 6 iulie, Rac

Să spui cu voce tare ceea ce crezi, mai ales când principiile sau ideile tale contravin celor ale grupului sau familiei, e atât de eliberator. De aceea e esențial să o faci acum, spun astrele. Te detașezi de gândirea familiei și te simți izolată, oaia neagră? Tocmai acum e bine să îți amintești că e bine să fii loială unui singur om, ție însăți.

Horoscop mâine, 6 iulie, Leu

Fie că e vorba de o distragere, de o ispită sau pur și simplu de o căzătură, să nu crezi că un obstacol care apare acum în calea unui progres al tău înseamnă sfârșitul. Nici pe departe. Nu va anula tot efortul pe care l-ai depus, ci îl va face să fie și mai semnificativ. Adună-te de jos și continuă ca și cum nu ai fi fost întreruptă.

Horoscop mâine, 6 iulie, Fecioară

Renunțarea nu e un drum lin, ci mai degrabă unul sinuos. Nu vei reuși să te detașezi de o situație sau de un obicei de cum decizi să o faci, așa că e indicat să fii răbdătoare cu tine în aceste momente. Acceptă că avansezi la pasul tău, cel mai potrivit și mai sănătos, și evită să te compari cu alții.

Horoscop mâine, 6 iulie, Balanță

E esențial ca în aceste momente să ții cu dinții de principiile tale. Vor fi oameni care vor dori să le schimbe și deși în mod normal e indicat să fii deschisă la cât mai multe sugestii, nu te va ajuta prea mult acum această atitudine. Sunt anumite credințe și valori de la care nu poți face rabat de dragul nimănui.

Horoscop mâine, 6 iulie, Scorpion

Secretele îți vor păzi precum un gardian loial pacea spiritului în aceste momente. Decât să spui ceea ce gândești, mai bine ai păstra taina, cel puțin pentru moment. Dacă alegi să îți împărtășești gândurile sau să dezvălui un plan, spusele îți vor fi răstălmăcite sau cineva chiar se va folosi de ele împotriva intereselor tale.

Horoscop mâine, 6 iulie, Săgetător

Până să ajungi să pășești pe apă va fi nevoie să calci pe flăcări. Drama domină în grupul tău și vor exista certuri și conflicte de dimineața până seara, unele din motive serioase, altele din rațiuni lipsite de importanță, chiar prostești. Nu te poți ține tot timpul departe de aceste dispute, așa că învață să le reziști.

fata frumoasa desenata intre flacari

Horoscop mâine, 6 iulie, Capricorn

Mâine fie tu, fie cineva apropiat își va manifesta puternic aroganța, spun astrele. Acest om încearcă să schimbe modul în care execuți unele sarcini la care tu considerai că ești expertă și nu ar strica să îl asculți măcar. E posibil chiar să îți priască mai mult decât ai fi crezut îndemnurile sale.

Horoscop mâine, 6 iulie, Vărsător

Lipsă de comunicare, comunicare defectuoasă, prea multă comunicare: crede-ne, vei avea de suferit din cauza tuturor acestora în cursul zilei de mâine. Și reacțiile celor din jur sunt confuze, fiindcă ei au înțeles cu totul altceva din ce ai zis tu, în timp ce tu ești conștientă de care au fost scopurile tale. Încearcă să fii cât mai explicită.

Horoscop mâine, 6 iulie, Pești

Ai ajuns într-o zonă periculoasă de confort, una care te poate determina să revii la niște obiceiuri negative de care scăpaseși cu greu, spun astrele. Tocmai de aceea e indicat să fii foarte atentă la comportamentul tău de acum, mai ales atunci când intervine și cineva din exterior care nu are cele mai bune intenții.

Horoscopul zilei de mâine, 6 iulie, aduce zodiilor câteva obstacole care le pot însă atrage atenția asupra unor greșeli comise fără intenție.

 

 

 

 

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Tu stii ce apa bei?
Incepe quiz
Tu stii ce apa bei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.