Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 7 februarie 2023: Capricornul se scaldă într-o intimitate emoțională desăvârșită, în miezul căreia descoperă sufletul său pereche

Horoscop mâine, 7 februarie 2023: Capricornul se scaldă într-o intimitate emoțională desăvârșită, în miezul căreia descoperă sufletul său pereche

Redactor Andreea Baluteanu

Banii și dragostea se află în centrul preocupărilor în horoscopul zilei de mâine, 7 februarie. Mai întâi, Vesta intră în Berbec, asteroidul devoțiunii transformând pasiunile aprinse în dorință de dominație și în foc sălbatic atunci când se întâlnește cu primul semn din zodiac. Este timpul să lăsăm deoparte rănile din trecut și să pășim surâzători și strălucitori în viitor.

Citește și: Horoscopul săptămânii 6 – 12 februarie: Luna Plină de Zăpadă vine la pachet cu o perioadă lungă de prosperitate și productivitate

Tot mâine, sextila dintre Venus în Pești și Uranus în Taur e un aspect favorabil finanțelor, care ne învață cum să ne transformăm visele în realitate investind în viitorul nostru.

Află ce îți prezice și ție horoscopul zilei de mâine, 7 februarie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 7 februarie, Berbec

Luptele de putere sunt mai prezente ca niciodată cu Vesta dezlănțuind pasiunea în semnul tău. Cum ești în centrul atenției acum, vei constata că mulți vor dori fie să fie ca tine sau să te depășească. Nu lăsa însă această competiție în care nici nu te-ai înscris măcar să dea tonul vieții tale, te învață astrele.

Horoscop mâine, 7 februarie, Taur

E important ca acum să îți reamintești care sunt valorile tale și lucrurile în care crezi. Stabilește cursul a ceea ce urmează să faci pornind de la aceste credințe și atașamente. Dacă îți compromiți principiile, oricât de atrăgător ar fi ce ai obține în schimb, vei ajunge să o regreți.

Horoscop mâine, 7 februarie, Gemeni

Te afli la o răscruce de drumuri, pe de o parte se află măreția, pentru care îți trebuie însă curaj și voință, iar pe de alta tentațiile ușoare cărora e atât de simplu să le cedezi. Sunt multe surse de distragere a atenției care acționează în viața ta, inclusiv oameni, dar ține cu dinții de țelul tău.

Horoscop mâine, 7 februarie, Rac

Cariera e avantajată de contextul astrologic de mâine. Gândește-te la toate modalitățile în care ai putea evolua și acceptă acea oportunitate de care erai nesigură: vei avea mai târziu timp să stabilești toate detaliile. Cât de curând, dacă vei avea curaj, va apărea și răsplata, sub forma acelui lucru care te împlinește cel mai tare.

Horoscop mâine, 7 februarie, Leu

Să știi că fericirea în viață e compusă din acele mici bucurii pe care le trăim zilnic, nu din marile reușite. Dacă în ultima vreme simți că ai neglijat aceste plăceri, caută să integrezi câte una în fiecare zi. Ia-ți un espressor, dacă adori cafeaua, sau înscrie-te la acel curs de arte pe care ți-l promiți de atâta timp.

Horoscop mâine, 7 februarie, Fecioară

Ca să îți împlinești dorința de a fi singură și de a te retrage în carapacea ta, nu e cazul să cumperi un bilet către un resort izolat dintr-o locație exclusivistă, deși cu siguranță și acesta e o idee wow. Creează-ți un sanctuar în propria casă și încearcă să te bucuri aici de propria companie în mod neîntrerupt, măcar o jumătate de oră pe zi.

fata care sta intr-o aura de lumina pe o apa

Horoscop mâine, 7 februarie, Balanță

Sociabilitatea ta e antrenată de astre acum. Așadar, caută să petreci cât mai mult timp cu prietenii: ai liber la idei de distracție. Nu pune limite imaginației, căci entuziasmul pe care îl resimți va fi molipsitor. Zâmbetul tău imens va pune pe fugă norii întunecați ai iernii: adu cer senin în viața celor dragi.

Horoscop mâine, 7 februarie, Scorpion

Contextul astrologic își dă concursul ca să devii cunoscută în lume. Desigur, tu ești cea care dă definiția universului. Poate fi vorba atât despre a încerca o poziție de lidership la muncă, dar și despre a participa la un concurs de talente la care să te remarci. Numai nu te lăsa cuprinsă de timiditate.

Horoscop mâine, 7 februarie, Săgetător

Zodia ta are nevoie în aceste momente de aventură. Te cuprinde o neliniște pe care o cunoști prea bine și al cărei unic remediu e să faci ceva nou, să te bucuri de o descoperire. Caută să fii cât mai deschisă și nu te teme nici de necunoscut, nici de neprevăzut. E de asemenea recomandat să mergi în această expediție singură.

Horoscop mâine, 7 februarie, Capricorn

Te scalzi în ape calde, vrăjită de o intimitate emoțională și de conexiuni profunde, cu sinele și cu ceilalți. Poate că în acest an de Ziua Îndrăgostiților o să îți celebrezi împăcarea cu părțile tale negative sau o nouă iubire. Cert e că ești deschisă la orice și mâine faci primele conexiuni.

Horoscop mâine, 7 februarie, Vărsător

Timpul petrecut cu oamenii dragi e prioritar acum! Pune accent numai pe vibrațiile pozitive și pe persoanele de care te simți cel mai apropiată, căci chiar nu are loc nicio sursă de stres în viața ta acum. E sezonul tău, până la urmă, și ce modalitate mai bună de a te sărbători?

Horoscop mâine, 7 februarie, Pești

Zodia ta trebuie să se pună singură la treabă în aceste momente! Nu mai visa cu ochii deschiși, e cazul să robotești pentru îndeplinirea unui vis, oricare ar fi acela. Asigură-te însă că ai și un prieten aproape, fie că îl inviți să lucrați împreună la cafenea, la afacerile voastre, sau să instalați împreună biblioteca ta cea nouă.

Horoscopul zilei de mâine, 7 februarie, scaldă zodiile în dragoste și bani.

Surse foto: Pixabay

Surse articol: www.womenshealthmag.com

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Unde iti vei intalni sufletul pereche?
Incepe quiz
Unde iti vei intalni sufletul pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.