Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 7 noiembrie 2022: Capricornul protestează în public, fiind vocea mulțimilor într-o lume turbulentă și cufundată în ură

Horoscop mâine, 7 noiembrie 2022: Capricornul protestează în public, fiind vocea mulțimilor într-o lume turbulentă și cufundată în ură

Redactor Andreea Baluteanu

Agresivitate, furie și nemulțumire: contextul astrologic al zilei de mâine, 7 noiembrie, nu e deloc unul facil. Cuadratura dintre Lună în Berbec și Pluto în Capricorn stârnește violență emoțională și agresivitate.

Citește și: Marte retrograd în Gemeni: cum te afectează, în funcție de zodie

Zodiile se vor dezlănțui cu precădere împotriva partenerului de viață sau a șefilor. Pot exista neînțelegeri și dezacorduri financiare.

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 7 noiembrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Berbec

Îți pui la încercare rezistența financiară mâine, și bine faci. Sunt șanse mari să te pui pe economisit sau să îți stabilești un obiectiv pe care să îl atingi în perioada următoare. Te vei ține de acest buget fiindcă ești puternic motivată, un aspect esențial dacă vrei să dai dovadă de determinare.

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Taur

Tu și partenerul tău sunteți o echipă, chiar dacă intervin neînțelegeri și divergențe între voi acum. E cazul să le acceptați ca fiind normale și să le permiteți să vă întărească relația. Cum? Purtând o discuție. Încercați să găsiți modalitatea prin care să lucrați împreună și să vă implicați în mod echilibrat în legătura voastră.

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Gemeni

E esențial să ceri mai multe de la tine în aceste momente. Cum pot apărea discuții în contradictoriu cu șeful, pune-ți pe primul plan latura ta personală. Încearcă să te trezești mai devreme ca să alergi sau să mergi să înoți la o piscină. Vei simți o satisfacție imensă procedând astfel.

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Rac

Zodia ta este încurajată să relaționeze mâine cu copiii. Nu e nevoie să fie neapărat ai tăi și nici nu trebuie să fie pui de oameni. Poți să stabilești un program de mentorat cu un copil fără posibilități, căruia să îi schimbi viața, sau să adopți un mic animăluț. E adevărat că vor exista schimbări, dar te vei ocupa de ele cu grație și competență.

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Leu

E esențial ca acum să îți acorzi întreaga atenție casei tale. Dacă s-a stricat ceva, repară, dacă sunt necesare renovări, apucă-te de ele. Curând nu va fi timp sau vei fi epuizat fondurile. Ori asumă-ți să strângi tu materialele, ori angajează pe cineva care se pricepe. Vei fi uimită să constați cât de bine te descurci.

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Fecioară

E timpul pentru proiecte grele și activități ce necesită concentrare. Dacă ai tot amânat o sarcină pentru că părea prea grea sau epuizantă, vei avea putere să îi dai de cap în aceste momente. La fel de bine te vei descurca la întocmit de acte sau la activități de contabilitate ori care presupun contactele cu birocrația.

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Balanță

Vrei, nu vrei, o atitudine frugală e necesară acum, mai ales dacă trebuie să pui ceva bani deoparte. Cum ai identificat că e imposibil să găsești surse financiare suplimentare, înțelegi că singura soluție e să economisești. Nu ar strica nici să te apuci să repari haine pe cont propriu sau să îți pregătești singură conservele pentru iarnă.

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Scorpion

Ai de purtat o discuție serioasă mâine și, deși e posibil să iasă cu scântei, să știi că va schimba lucrurile în bine în viitor. Această conversație se duce în jurul conceptului de responsabilitate: poate transmiți unui coleg de apartament că trebuie să contribuie mai mult la cheltuieli sau copilului tău că e cazul să se mute. Rezultatul va fi însă pozitiv.

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Săgetător

Singurătatea îți va prii acum, și nu pentru că vrei să fugi de compania oamenilor. Ai însă nevoie să te concentrezi. Poți să lucrezi mai eficace atunci când nu ai pe nimeni lângă tine, iar dacă nu ai posibilitatea de a te retrage undeva pe cont propriu, scoate măcar o pereche de căști și izolează-te în lumea ta.

fata care lucreaza la birou cu par albastru si lung

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Capricorn

Într-o lume turbulentă, care arde și se cutremură, mâine ești vocea lucidă a unei comunități. Poți participa la proteste sau poți să fii chiar tu cea care le organizează sau le conduce. Să nu cumva să îți minimizezi abilitățile sau talentele, căci ești exact ceea ce necesită societatea acum.

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Vărsător

Legăturile pe care le realizezi cu ceilalți, mai ales cele oficiale, profesionale, sunt extrem de importante acum. Networking-ul va fi esențial, mai ales că primești o veste cu potențial tulburător de la un șef sau chiar un document oficial. Nu te lăsa afectată, are cine să te ajute.

Horoscop mâine, 7 noiembrie, Pești

Ești capabilă mâine să deprinzi o activitate practică grea. Poți să înveți să instalezi cu mâna ta panouri solare sau să sculptezi ori să excelezi în olărit. Nu trebuie neapărat să devină o profesie, deși poate fi cazul, dar cu siguranță vei găsi plăcere și satisfacții financiare în ceea ce întreprinzi.

Horoscopul zilei de mâine, 7 noiembrie, aduce zodiilor certuri, dar și oportunități.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Astrology

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Asculți de vocea inimii sau de vocea minții?
Incepe quiz
Asculți de vocea inimii sau de vocea minții?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.