Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 7 octombrie 2022: Săgetătorul ar avea nevoie de o clonă ca să facă față tuturor responsabilităților

Horoscop mâine, 7 octombrie 2022: Săgetătorul ar avea nevoie de o clonă ca să facă față tuturor responsabilităților

Redactor Andreea Baluteanu

Se anunță un tranzit astrologic minunat pentru a te simți bine în horoscopul zilei de mâine, 7 octombrie. Sextila dintre Lună în Pești și Uranus în Taur te încurajează să ieși și să te distrezi cu prietenii.

E un prilej bun și pentru a crea momente de un romantism aparte, din ocazii complet obișnuite, și pentru a găzdui dispozitive tehnologice noi în casă.

Citește și: Lună Plină în Berbec pe 9 octombrie: „Luna Vânătorului” echilibrează nevoile emoționale ale zodiilor

Aceste influențe pozitive pot ajunge însă să cauzeze și probleme zodiilor, atunci când nu sunt abordate în mod adecvat.

Află cum se traduce acest context în horoscopul zilei de mâine, 7 octombrie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 7 octombrie, Berbec

Ai pus pariu cu viața atunci când ți-ai dăruit întreaga încredere, inima sau secretele tale, unui om asupra căruia ai fost de nenumărate ori avertizată. Acum acesta își va da arama pe față și îți va provoca o imensă dezamăgire, spun astrele. Nu te judeca prea tare fiindcă ai crezut în el.

Horoscop mâine, 7 octombrie, Taur

Cineva apropiat te supune unui nivel ridicat de stres, te bombardează cu tensiune sau te determină să simți frică și precauție exagerată față de deciziile tale. Deși spune că acționează din grijă sau din afecțiune, astrele sunt de părere că lucrurile nu stau așa. Se pare că o face mânat de intenții rele.

Horoscop mâine, 7 octombrie, Gemeni

Graba strică treaba. Ești mai mult decât înclinată să acționezi în pripă, fără să te mai gândești la consecințe, și ai o fire vulcanică. Deși e de înțeles ca uneori să te gândești numai la distracție, iar mâine nu vor exista repercusiuni, efectele negative se vor resimți curând.

Horoscop mâine, 7 octombrie, Rac

Anumite evenimente din trecut, ce și-au pus amprenta asupra ta, te împiedică să preiei responsabilități de lider acum. O situație în care nu te-ai ridicat la înălțime sau un eșec te vor umple de spaimă și te vor determina să stai deoparte. Astrele te avertizează însă că o asemenea atitudine îți va aduce numai prejudicii.

Horoscop mâine, 7 octombrie, Leu

Descoperi că nu te pricepi atât de bine la ceva pe care credeai că îl stăpânești la perfecție, ceea ce va crea situații stânjenitoare. Nu trebuie însă să te simți rușinată: nimeni nu e perfect și mai ales nimeni nu le știe pe toate. Ce e cu adevărat regretabil e dacă refuzi să te dezvolți și continui cu această stare de fapt.

Horoscop mâine, 7 octombrie, Fecioară

Ai da orice să te distrezi acum, încurajată și de tranzitul zilei, dar problema este că la un moment dat îți neglijezi responsabilitățile. E posibil să nici nu ți se pară atât de grav acest lucru fiindcă se întâmplă rar. E total încurajat să îți faci de cap, dar numai după ce te ocupi de ce trebuie să te ocupi.

Horoscop mâine, 7 octombrie, Balanță

Cineva cu opinii controversate sau chiar agresive și-a pus în cap să te aducă de partea sa. Deși e evident că nu îi împărtășești crezurile și că te simți inconfortabil, nu îți mai dă pace. Nu vei putea să îl eviți la nesfârșit și nici cu diplomația ta nu vei reuși mare lucru acum.

Horoscop mâine, 7 octombrie, Scorpion

Nu vrei deloc să te afli în lumina reflectoarelor, ba, dimpotrivă, ai prefera să te retragi undeva departe, unde să nu te cunoască nimeni. Cu toate acestea, o anumită realizare a ta e prezentată  în cei mai favorabili termeni, așa că, vrei nu vrei, va trebui să îți permiți să strălucești.

Horoscop mâine, 7 octombrie, Săgetător

Oamenii se înghesuie la ușa ta, dar pentru a-ți cere ajutorul. Ești copleșită de nevoile celorlalți și constați că ar trebui să fii un supraom ca să le îndeplinești pe toate. Nu te simți prost dacă nu faci față, căci nimeni nu ar putea. Cel mai bine e să explici cu frumosul că ești depășită de situație.

Horoscop mâine, 7 octombrie, Capricorn

Din păcate, familia e împotriva ta. Nu știm dacă o face sau nu intenționat, dar în loc să te ajute să depășești o problemă, aruncă și altele în calea ta. Dă-ți răgaz să te odihnești și nici nu te gândi să amâni relaxarea ca să te ocupi de inconvenientele altcuiva, mai ales atunci când acest om te tratează astfel.

Horoscop mâine, 7 octombrie, Vărsător

Zodia ta este sfătuită ca în aceste momente să fie cât mai calmă și mai „zen” cu putință. În loc să răspunzi provocărilor cuiva, mai bine cere explicații și clarificări cu privire la comportamentul său. Vei vedea că se va bloca atunci când va fi nevoit să își justifice atitudinea cu totul deplasată.

femeie care mediteaza la birou cu tehnologie si cana de cafea plutind in jurul ei

Horoscop mâine, 7 octombrie, Pești

Tu nu ești trecutul tău, încearcă să îți explice astrele acum. Dimpotrivă, chiar dacă există persoane care din diverse motive vor să îți reamintească eșecurile, nu le permite să te descurajeze. Amintește-ți că ai crescut de atunci și rezervă-ți câteva momente în care să depășești nereușitele și să încerci să te vindeci de traume.

Horoscopul zilei de mâine, 7 octombrie, pune accent pe distracție și pe timp petrecut cu apropiații, dar poate cauza și inconveniente în viețile zodiilor.

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.