Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 7 septembrie 2022: avem două urechi și o gură ca să ascultăm de două ori mai mult decât vorbim, află Fecioara

Horoscop mâine, 7 septembrie 2022: avem două urechi și o gură ca să ascultăm de două ori mai mult decât vorbim, află Fecioara

Redactor Andreea Baluteanu

Nu se anunță deloc o zi favorabilă în horoscopul zilei de mâine, 7 septembrie. Dimpotrivă, conjuncția dintre Lună în Capricorn și Pluto în aceeași zodie cauzează tendințe depresive și determină zodiile să caute modalități nepotrivite de a se distra, cum ar fi aplecarea către vicii.

Tot acum, întreținerea de relații sexuale e mai degrabă o formă de a îmbunătăți părerea zodiilor despre ele însele decât o cale de relaționare cu ceilalți, ceea ce va cauza destul de multe neajunsuri și suferință.

Citește și: Cum îți va afecta semnul zodiacal Luna Recoltei din 10 septembrie 2022

Află din rândurile de mai jos ce îți va aduce horoscopul zilei de mâine, 7 septembrie, în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 7 septembrie, Berbec

Să îți îmbunătățești stilul de viață sau ritualurile va părea acum un pas aproape imposibil de întreprins. Problema e că nu faci nimic cu chef, ci mai degrabă din obligație și tinzi să te critici constant, pentru cea mai mică greșeală înfăptuită. E de preferat ca acum să fii mai blândă cu tine și mai conciliantă.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Taur

Viața ți se pare acum un vis, dar nu unul plăcut, ci mai degrabă un coșmar din care nu reușești să te trezești. Nu îți reușește aproape nimic, și nici măcar nu e vina ta, ci mai degrabă a faptului că apar obstacole la tot pasul. Un impediment va fi reprezentat și de memoria ta, care te lasă la greu.

fata care e inconjurata de ceata si cu inima rupta

Horoscop mâine, 7 septembrie, Gemeni

Dacă e ceva ce zodia ta adoră, e să socializezi în fiecare zi. Nici măcar atunci când ești teribil de obosită nu ți-e greu să ieși în oraș sau măcar la o cafea cu amicii. Mâine, însă, găsești că îți e foarte dificil să suporți compania și celor mai apropiați tovarăși. Se întâmplă, așa că nu te critica prea tare.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Rac

Roma nu a fost construită într-o zi, îți amintesc astrele, așa că tu de ce-ai aștepta să îți atingi toate scopurile într-un răstimp atât de scurt? E posibil să te simți marcată fiindcă nu reușești să bifezi un obiectiv măreț de ceva vreme și frustrările să se reverse tocmai acum. Viața nu e o cursă, e un maraton.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Leu

Faptul că mâine e o zi în care ai numai de muncă și nu îți îngădui nici măcar un răgaz de plăcere își va pune amprenta asupra ta. Însă acceptă că sunt și astfel de perioade. Deși o aventură se anunță în curând, mai ai ceva de așteptat până la ea. Alină-te însă cu gândul la ceea ce va veni.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Fecioară

Mâine ești concentrată pe tine, dar din păcate cei din jur au nevoie și ei de un umăr pe care să plângă. Amintește-ți că avem două urechi și o singură gură ca să vorbim de două ori mai mult decât ascultăm. Nu ar strica să lași egoismul deoparte și să te dedici acum ajutorării celorlalți.

fata frumoasa cu ochi mari si buze pline

Horoscop mâine, 7 septembrie, Balanță

Totul e liniște și pace în viața ta acum, sau cel puțin așa îți începi ziua. Lucrurile nu vor mai sta însă mult așa, mai ales că se anunță o izbucnire de pasiune sau, dimpotrivă, de furie. Relația de armonie dintre tine și cineva special se va zdruncina acum din temelii, ca lovită de un cutremur.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Scorpion

Toată lumea vrea să se bucure acum de compania ta, numai că tu nu reușești să regăsești răgazul necesar pentru a te delecta cu activități plăcute. Problema e că ai prea multe sarcini cu care să îți umpli timpul sau proiecte lăsate neterminate la muncă. Cum munca vine înaintea plăcerii, înțelegi ce trebuie făcut.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Săgetător

Entuziasmul tău e molipsitor, dar nu va mai fi așa mult timp de acum încolo. Atunci când îți împovărezi mintea numai cu sarcini, nelăsându-i timp să se odihnească, rezultatul e epuizarea cronică. Ai neapărată nevoie să faci ceva ce îți place, chiar dacă numai pentru un sfert de oră.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Capricorn

Orizonturile strălucesc îmbietoare, dar să nu crezi că acum vei avea șansa să îți deschizi aripile și să te avânți în zbor. De fapt, cu cât vei încerca mai mult să îți depășești limitele, cu atât mai mult vei fi ținută pe loc. E indicat ca în aceste momente să îți propui totuși să rezolvi problemele cel mai apropiate de casă.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Vărsător

Dacă vrei să ții un secret mâine, poate că ar trebui să te retragi undeva departe de oameni. Aceștia te vor bate la cap constant și nu îți vor lăsa o clipă liberă, așa că la un moment dat riști să îți dezvălui toate misterele. Nu ezita să arăți clar că nu vrei să fii deranjată și să nu permiți nimănui să încalce această limită.

Horoscop mâine, 7 septembrie, Pești

Deși zodiei tale îi este caracteristic verbul „a da”, acum nu ar trebui sub nicio formă să le permiți celorlalți să profite de pe urma ta. Nu oferi mai mult decât ai fiindcă se vor găsi cu siguranță doritori care nu vor avea nicio problemă să accepte. Să te respecți pe tine, în primul rând, e ceea ce trebuie să faci acum.

Horoscopul zilei de mâine, 7 septembrie, afectează profund zodiile, care riscă să comită greșeli grave.

 

Surse foto: iStock

Surse articol: Tarot

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.