Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 8 martie 2023: Racul așteaptă în zadar ființa sortită, cu care să fie unită în cuget și simțire

Horoscop mâine, 8 martie 2023: Racul așteaptă în zadar ființa sortită, cu care să fie unită în cuget și simțire

Redactor Andreea Baluteanu

Horoscopul zilei de mâine, 8 martie, este marcat de intrarea Lunii în zodia Balanță. E timpul ca zodiile să se concentreze pe siguranța emoțională și să întărească echilibrul acolo unde lipsește.

Horoscopul săptămânii 6 – 12 martie: trecutul revine și dă luptă grea cu prezentul pentru a încheia ultimele socoteli

Poți să obții acea liniște la care tânjești concentrându-te pe cămin, pe casă și pe persoanele  apropiate, întemeind o intimitate plină de căldură și de autenticitate.

Află din rândurile de mai jos ce îți promite horoscopul zilei de mâine, 8 martie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 8 martie, Berbec

Fă diferența între critica constructivă și nemulțumirile repetat exprimate, mai ales în relație. Nu ajută pe nimeni să te tot jelești cu privire la tot ce te supără în legătura ta sentimentală, așa că las-o mai moale. Va fi esențial acum să dai dovadă de răbdare și să încerci să fii cât mai blândă și mai conciliantă.

Horoscop mâine, 8 martie, Taur

Te comporți mâine precum o divă. Nu e nimic în neregulă să fii o drama queen din când în când, dar întreabă-te și cât vor mai avea răbdare cei din jur să îți asculte plângerile continue. Mai mult, ținând cont că această atitudine e atât de diferită de cea pe care o manifești în mod normal, vei stârni anxietate printre cei apropiați, care nu te mai recunosc.

Horoscop mâine, 8 martie, Gemeni

Dorești să dai deoparte orice responsabilitate sau sarcină plictisitoare, iar opțiunea „amână” va deveni preferata ta. Pe măsură ce Luna alunecă în Balanță, această dispoziție e tot mai accentuată și vei intra într-o stare sărbătorească. „Fiesta” scrie cu litere mari și aurii pe tine acum.

Horoscop mâine, 8 martie, Rac

Ia în calcul faptul că nu orice prieten trebuie să îți fie și confesor, și partener de șotii, și susținător. Uneori oamenii împlinesc atribuții diferite, doar de aceea suntem ființe sociale. Dacă vei tot aștepta camaradul cu care să fii unită în cuget și simțire vei pierde o mulțime de amici valoroși. Îndreaptă-te mai ales către cei tăcuți, de la care vei avea o mare surpriză.

Horoscop mâine, 8 martie, Leu

Strălucești punându-ți la treabă abilitățile organizatorice, mai ales într-o echipă. Indiferent de poziția pe care o ocupi, vei observa că cei din jur așteaptă să îi îndrumi în direcția corectă sau să le oferi un plus de claritate. Chiar dacă lucrezi pe cont propriu, vei constata că diverși și valoroși colaboratori sunt atrași ca un magnet către tine.

Horoscop mâine, 8 martie, Fecioară

Nu cumva primești critici și observații constante fiindcă tu le atragi? Dai impresia celor din jur că le aștepți indicațiile și că ești neajutorată fără ei și astfel atragi diverși „salvatori” care sunt de fapt manipulatori de profesie. Ai încredere mâine numai în tine și nu mai cere părerea nimănui.

Horoscop mâine, 8 martie, Balanță

Oricât ai încerca, nu poți forța pe cineva să accepte un adevăr pe care nu e pregătit să îl primească, oricât de evident ar fi acesta. În loc să mai aduci un argument sau să mai întărești cu dovezi un punct de vedere, acceptă că nu vei avea câștig de cauză. Nu îți va fi deloc util să continui să acumulezi energii împovărătoare.

Horoscop mâine, 8 martie, Scorpion

De ceva vreme susții tot mai mult mentalitatea „unul pentru toți, toți pentru unul”? Va fi necesar să uiți de ea, măcar preț de câteva zile, cât Luna se mută în Balanță în sectorul relaxării pentru zodia ta. Nu te simți vinovată dacă chiulești de la sarcinile de grup ca să te îngrijești puțin de persoana ta.

fata care citeste linistita pe canapea alaturi de cainele sau

Horoscop mâine, 8 martie, Săgetător

Vibrezi de energie productivă și, oricât ți-ai dori, nu e timpul acum pentru liniște și relaxare. Dimpotrivă, ai șansa de a definitiva un proiect greu, de a bifa ultimele sale detalii sau de a obține rezultate fabuloase dintr-o sesiune de brainstorming. Nu ai însă interzis nici la distracție, cât timp îți înțelegi prioritățile: comandați ceva bun cât lucrați peste program!

Horoscop mâine, 8 martie, Capricorn

Uneori, e cazul să te întrebi dacă nu faci primul pas pentru a aduce un vis la îndeplinire fiindcă planul tău nu e corect formulat. Dacă te temi să intervii pe lângă o persoană fiindcă ți se pare mult prea înfricoșătoare, caută să te apropii de ea pe o altă cale sau găsește o persoană care să o influențeze în favoarea ta. Relațiile vor aduce un aport enorm.

Horoscop mâine, 8 martie, Vărsător

Nu lua de bună dispoziția cu care te trezești. Lipsa de motivare care îți întunecă starea poate fi diminuată implicându-te într-un proiect pe care îl iubești. Să te informezi cu privire la acest subiect care te interesează sau chiar să faci o călătorie de documentare vor fi idei excelente.

Horoscop mâine, 8 martie, Pești

Cât de departe ești dispus/ă să mergi într-un anumit proiect sau într-o colaborare? Dacă nu definești de la început acești termeni, poți constata prea târziu că cealaltă parte nutrea alte așteptări de la tine. Așadar, preîntâmpină orice risc alegând să explici ce intenționezi să da și ce aștepți să oferi, fie că e o relație personală sau profesională.

Diplomația și stabilitatea emoțională vor fi extrem de importante în horoscopul zilei de mâine, când Luna intră în Balanță.

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?
Incepe quiz
Care ar trebui sa fie urmatoarea ta destinatie de vacanta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.