Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 9 august 2023: Săgetătorul își dă drumul la gura „slobodă”, iar cuvintele sale sunt arme albe care taie în carne vie

Horoscop mâine, 9 august 2023: Săgetătorul își dă drumul la gura „slobodă”, iar cuvintele sale sunt arme albe care taie în carne vie

Redactor Andreea Baluteanu

Capacitățile noastre vizionare sunt trezite la viață în horoscopul zilei de mâine, 9 august. Trigonul dintre Mercur în Fecioară și Jupiter în Taur canalizează energii creative în viața zodiilor și stârnește puterile creatoare ale imaginației.

Horoscopul dragostei, săptămâna 7 – 13 august: teama de a pierde sufletul pereche le va face pe zodii mai puternice

Semnelor le poate lipsi însă energia de a pune în practică ce visează.

Pe de altă parte, cuadratura dintre Venus în Leu și Uranus retrograd în Taur cauzează conflicte uneori acerbe între oameni, crescând pericolul de deteriorare inclusiv a relațiilor sudate. Nu este un moment deloc bun pentru a lua decizii radicale, mai amână-le!

Află cum folosești aceste influențe în funcție de zodie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 9 august, Berbec

Astrele sunt generoase cu tine, oferindu-ți atât viziunea clară și limpede a ceea ce îți dorești, cât și energia de care ai nevoie pentru a-ți reclama drepturile. Dar ce e prea mult e prea mult, și ceea ce lipsește mâine planetelor e măsura. Așadar, evită să treci ca un buldozer peste cei din jur și să calci pe cadavre pentru că în mintea ta nu își mai face loc nimic altceva decât scopul zilei.

Horoscop mâine, 9 august, Taur

Horoscopul de mâine te îndeamnă să stai cu ochii în patru după persoanele care caută să se impună în fața ta și a intereselor tale – cum ar fi Berbecul de mai sus. E vital să le discerni intențiile înainte să le pună în practică, căci poți fi absorbit/ă în conflicte și situații tensionate din care cu greu vei mai putea ieși. Mai bine să eviți cu totul astfel de persoane.

Horoscop mâine, 9 august, Gemeni

Nu are rost să stai ca pe ace mâine, făcând tot posibilul să îți măsori comportamentul și vorbele după reguli stricte, numai de tine înțelese. Ai impresia (corectă, de altfel) că cei din jur sunt ca o bombă pe cale să explodeze, iar acest lucru te va determina să îți cenzurezi discursul. Efectul va fi însă contrar; la un moment dat vei răbufni și vei spune exact ce nu se cuvine.

Horoscop mâine, 9 august, Rac

Deși tu ești genul care își cunoaște bine credințele și valorile și nu se abate deloc de la ele, mâine se poate dovedi problematic să reziști. Nu din cauza ta, ci a presiunii celor mulți. Nu se întâmplă des să te afecteze mentalitatea „de turmă”, dar acum ai de suferit în acest sens. Dacă ți se pare că cineva insistă prea mult, transmite-i cu fermitate că nu ai de gând să renunți la ce te caracterizează.

Horoscop mâine, 9 august, Leu

Creativitatea și logica se împletesc acum într-un mod briliant în cazul tău. E bine să fii cât mai ocupat/ă la muncă, fiindcă vei da un randament maxim. Pe de altă parte, să știi însă că poate exista și riscul să „sari calul”, depășind măsura cu o abordare mult prea personală. Venus retrograd te poate face să uiți de limite, determinându-te să te comporți de parcă un proiect de la muncă îți aparține numai ție.

Horoscop mâine, 9 august, Fecioară

„Iei la puricat” muzele de idei geniale și acestea îți vor dărui cu generozitate din rezerva lor nesecătuită. Însă problema apare atunci când îți transmiți planurile. Ori nu găsești calea cea corectă și aproape nimeni nu le înțelege – ceea ce e normal, dat fiind că sunt atât de avansate -, ori, dimpotrivă, le împărtășești cu lux de amănunte și riști să îți fie furate.

femeie cu chipul juxtapus pe valuri si o lumina care ii trece prim chip

Horoscop mâine, 9 august, Balanță

Până și tu, cea mai fermecătoare (și mai diplomată) prezență din zodiac, ești uneori depășit/ă de contextele sociale în care trebuie să acționezi ca un mediator. Adevărul e că se întâmplă adesea să fii nevoit/ă să fii un soi de liant între caractere opuse. Ușurează-ți viața mâine, alegând să stai numai în compania unor oameni cu un grad ridicat de compatibilitate reciprocă.

Horoscop mâine, 9 august, Scorpion

Fii atent/ă la un lup deghizat în haine de oaie acum, care se va manifesta mai ales pe plan profesional. Acest om caută să obțină ceva de pe urma ta sau să profite de un beneficiu ori de un avantaj care îți este menit ție. Ai tendința de a acționa cu multă bunăvoință, împărțind cu generozitate laudele și profitul, dar să știi că această persoană nu merită considerația ta.

Horoscop mâine, 9 august, Săgetător

Nu îți pui niciun frâu în exprimare mâine, fapt care se va putea dovedi periculos. Cel puțin o dată te va lua gura pe dinainte și vei da drumul de pe buze unor cuvinte grele. În cel mai bun caz, te poți dovedi amuzant/ă cu „gura ta slobodă”, dar cel mai adesea efectul va fi mai degrabă contrar. Poți să rănești adânc cu vorbe necugetate, care taie mai adânc ca sabia.

Horoscop mâine, 9 august, Capricorn

Mare atenție la relații mâine, dragul nostru Capricorn! Sunt riscuri mari să spulberi fundația unei legături sacre pentru tine deoarece acționezi sub imperiul impulsului de moment. Ia în calcul mai ales faptul că te aprinzi mai repede decât de obicei și și sentimentele par mai fierbinți decât sunt cu adevărat. E bine să fii cât mai clar/ă cu tine însuți/însăți și cu partenerul.

Horoscop mâine, 9 august, Vărsător

Nu răbufni pe capul bietului tău partener de viață fiindcă nu mai ai pe cine să îți verși nervii. Știm că se zice „la bine și la rău”, dar problema e că acum amândoi vă aflați într-o situație grea. Așadar, e mai bine să îți calculezi cu atenție orice mișcare și să cântărești cu diplomație orice cuvânt. Sunt zile ale exprimării spontane și sunt zile când trebuie să fii prevăzător/oare.

Horoscop mâine, 9 august, Pești

Zodia ta trebui să exercite cât mai multă precauție. Speră la mai bine, dar pregătește-te pentru ce e mai rău, ar putea suna cea mai bună rețetă a zilei de mâine. Cu comunicarea ai cele mai mari probleme; ca să fii sigur/ă că nu riști nimic, spune ce ai de spus unei părți neimplicate, neutre, ca să te asiguri că se înțelege corect mesajul înainte de a-l transmite cui îi este destinat.

Horoscopul zilei de mâine aduce creativitate, dar și câteva mici conflicte.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay

Surse articol: Astrostyle

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.