Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 9 februarie 2023: Leul descoperă că râsul e cel mai bun medicament, bucurându-se ca un copil de frumusețea vieții

Horoscop mâine, 9 februarie 2023: Leul descoperă că râsul e cel mai bun medicament, bucurându-se ca un copil de frumusețea vieții

Redactor Andreea Baluteanu

Horoscopul zilei de mâine, 9 februarie, ne dă o veste bună odată cu mutarea Lunii în Balanță. Dintr-odată, armonia și dragostea pentru frumusețe ajung în centrul preocupărilor noastre.

E și un prilej favorabil pentru iubire, legăturile sentimentale fiind îmbunătățite în acest context astrologic. Romantismul va fi coordonata esențială a unei relații reușite acum.

Află care sunt zodile ce vor avea un 2023 magic!

Află din rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 9 februarie!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscop mâine, 9 februarie, Berbec

Să treci peste lista de sarcini zilnice ți se pare o activitate atât de înspăimântătoare, încât te-ai ascunde într-un colț de frica ei? Astrele îți sugerează să faci tot posibilul acum pentru a încerca să îți împarți responsabilitățile. Nu contează la cine recurgi, dacă te asiguri că îl vei recompensa pentru eforturile sale, va fi o situație de tip win-win.

Horoscop mâine, 9 februarie, Taur

Universul te înzestrează cu darul creativității, dar nu te cocoșa singură sub povara unor așteptări extraordinare. Perfecțiunea nu e de dorit atunci când visezi să dai naștere unei opere nemuritoare, pur și simplu trebuie să îți pui imaginația la treabă și să te joci cu darul care ți-a fost acordat.

Horoscop mâine, 9 februarie, Gemeni

Să reorganizezi casa astfel încât să ai mai mult timp pentru pasiunile tale e o idee extraordinară. Atunci când redistribui împărțirea responsabilităților și a treburilor casnice, ai mai mult timp pentru propriile pasiuni. Libertatea de a-ți urma dorințele și visele e îmbătătoare.

Horoscop mâine, 9 februarie, Rac

E esențial să acționezi pe post de mediator între prieteni. Numai tu, cu abilitățile diplomatice intensificate de Luna în Balanță și sensibilitatea ta specifică vei reuși să îi aduci la sentimente mai bune. Nu îi vei ajuta numai pe ei, dar vei reduce și tu stresul la care ești supusă și vei îmbunătăți relațiile de prietenie dintre voi.

Horoscop mâine, 9 februarie, Leu

În ultima vreme se prea poate să te fi luat prea tare în serios. Dacă acesta a fost cazul, reînvață mâine să nu mai faci atâta caz! Râsul e cel mai bun medicament acum, iar autoironia e pur și simplu delicioasă, secretul unei vieți fericite și împlinite. Să nu mai faci din țânțar armăsar va fi în sine o alinare.

Horoscop mâine, 9 februarie, Fecioară

Zodia ta trebuie să învețe acum să se mai și elibereze de responsabilități. Dai deja pe dinafară și, dacă nu te vei mai îngriji și de starea ta psihică și emoțională, vei ajunge să regreți cât de curând. Nu uita ca seara să te recompensezi cu o activitate distractivă, cum ar fi să ieși cu prietenii în oraș la un film.

Horoscop mâine, 9 februarie, Balanță

Ai tot ascultat sfaturi, ai cerut păreri și ai consultat experți, acum este timpul să iei acea decizie. Mai amân-o mult și vei ajunge paralizată într-o pânză de îndoieli, anxietate și griji. Cu cât întârzii tot mai mult, cu atât posibilitatea acțiunii ți se va părea mai îndepărtată și mai înfricoșătoare.

Horoscop mâine, 9 februarie, Scorpion

Tu ești dominată de empatie, așa că nu e de mirare că acum absorbi durerile și tristețile celor din jur cu setea unui burete dependent de emoții negre. Vei ajunge să plângi din senin la povestea tragică de viață a unei cunoștințe sau să nutrești sentimente de răzbunare în numele unui amic. Ai însă grijă și de tine.

femeie ingrijorata care isi tine mana la cap pe fundal albastru

Horoscop mâine, 9 februarie, Săgetător

Nu lucrurile, nu comorile și nici realizările nu contează în viață, ci oamenii. Apropie-te de cei la care ții și menține comunicarea cu ei deschisă în orice condiții. Nu spunem că e ușor, mai ales că, spre deosebire de obiecte, oamenii nu pot fi catalogați, iar sentimentele lor nu pot fi sintetizate sau rezumate.

Horoscop mâine, 9 februarie, Capricorn

Să le faci pe plac altora e un viciu pentru zodia ta, căci oricând ți-a plăcut să fii de folos. Însă mâine e o atitudine pe care ar trebui să o eviți. Nu ești obligată să servești pe nimeni, iar dacă cineva încearcă să te facă să te simți vinovată, problema e a sa, nu a ta. Nu cădea în capcana unor astfel de manipulări.

Horoscop mâine, 9 februarie, Vărsător

Îți induci singură o stare de agitație și de anxietate continue. Ai nevoie să îți recalibrezi presiunea pe care singură ți-ai așezat-o pe umeri. Cum? Un pic de meditație nu strică, dar ține cont că un semn atât de activ ca al tău se detașează mai degrabă atunci când face mișcare.

Horoscop mâine, 9 februarie, Pești

Degeaba încerci să te ascunzi de atenție și de agitație, te vor găsi și în gaură de șarpe. Tocmai de aceea, e mai indicat să accepți că trebuie să jonglezi cu mai multe responsabilități. Dăruiește-ți însă clipe de tihnă în cursul serii sau mergi într-un loc exclusivist alături de iubitul tău.

Horoscopul zilei de mâine, 9 februarie, răsfață zodiile cu frumusețe și iubire armonioasă.

 

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Astrocafe

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
La ce e creierul tău cel mai bun?
Incepe quiz
La ce e creierul tău cel mai bun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.