Horoscop
Înapoi la

Horoscop mâine, 9 septembrie: O zodie se luptă din răsputeri cu invidia celor din jur

Horoscop mâine, 9 septembrie: O zodie se luptă din răsputeri cu invidia celor din jur

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Horoscopul zilei de mâine, 9 septembrie, nu este supus unor influențe majore, neexistând mișcări planetare noi. Cu toate acestea, nu înseamnă că vei putea să te culci cu capul pe o ureche, liniștită, fiindcă vei resimți în continuare evenimentele astrologice în curs care îți pot da de furcă.

Descoperă în rândurile de mai jos ce îți aduce horoscopul zilei de mâine, 8 septembrie! Află ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor

silueta feminina care iese dintr-un lac scapand de tentacule

Horoscop mâine, 9 septembrie, Berbec

Dacă întâmpini probleme mâine la muncă, bazează-te pe sfatul persoanelor care te cunosc cel mai bine. Grupul tău de amici va avea sigur un mesaj de susținere care să te ajute să îți aduni puterile și să o iei de la capăt atunci când îți e cel mai greu. Nu te mai îndoi de tine fiindcă ai tot ceea ce îți trebuie în această după-amiază dramatică.

Află și cum să vindeci Berbecul de gelozie!

Horoscop mâine, 9 septembrie, Taur

Cineva nu neapărat rău-intenționat, cât mai degrabă prost-informat, încearcă să te împiedice să ajungi la țelul tău mâine. Deși tu ești sigură de ceea ce vrei, îi poți permite să te demotiveze, lăsându-te trasă în jos de descurajările sale. Dar cel mai bine este să îți asculți intuiția: dacă al șaselea simț îți spune că poți, de ce să te îndoiești?

Horoscop mâine, 9 septembrie, Gemeni

Pentru zodia ta, nimic nu e mai rău decât invidia, iar acest monstru cu gheare de oțel îți dă mâine de furcă. Începi să fii geloasă pe cineva care obține ceea ce îți doreai tu cel mai tare, aparent fără efort. Conștientizează că aceste sentimente îți fac rău și realizează că ai propriile calități, la fel de strălucite.

Horoscop mâine, 9 septembrie, Rac

Relația dintre tine și persoana ta dragă nu va fi deloc strălucită mâine, spun astrele. Acum vă înțelegeți de minune, peste câteva secunde vă certați fără să vă dați seama cum ați putea-o scoate la capăt. Fii tu persoana cea mai grijulie și amortizează de fiecare dată conflictul cu câteva cuvinte blânde.

Horoscop mâine, 9 septembrie, Leu

Din păcate, nu e timp de distracție mâine. Deși munca poate deveni o povară, ea trebuie să se afle pe primul plan acum. Te trezești cu chef de veselie, însă șeful sau un client îți va face viață grea. Nu ai voie să tragi chiulul de la job deoarece vor exista repercusiuni serioase, așa că achită-te de responsabilitățile tale.

Horoscop mâine, 9 septembrie, Fecioară

Deși ești una dintre cele mai muncitoare zodii, mâine pur și simplu nu ai chef să te dedici sarcinilor tale. Sunt și astfel de zile, în care bucuria e mai importantă decât dedicarea. Așa că, dacă e posibil, fă minimul necesar și apoi pune pe primul plan nevoile sufletului tău. Doar așa te vei simți împlinită acum!

Horoscop mâine, 9 septembrie, Balanță

Ziua bună nu se mai cunoaște de dimineață mâine pentru tine! Deși vei începe fantastic, probleme neașteptate vor interveni în a doua parte a zilei. Cel mai probabil este vorba despre o încurcătură iscată de o rudă de sex feminin sau chiar despre casa ta, care parcă prinde viață și te bate la cap cu obligativitatea unor reparații urgente.

Horoscop mâine, 9 septembrie, Scorpion

Confuzia este numele mic al zilei de mâine! Ți se pare că habar nu ai încotro să te îndrepți și cum ai impresia că ai apucat-o în direcția cea bună, cum se întâmplă ceva care te întoarce din loc. În loc să te implici în necazuri sau în probleme dramatice, rezolvă ce e de rezolvat și încearcă să îți menții liniștea în schimb.

Horoscop mâine, 9 septembrie, Săgetător

Nu te aștepta ca dispoziția relaxată și ușurința cu care îți iese tot ceea ce îți propui să fie valabile pentru tot restul zilei, pentru că nu va fi cazul. Dimpotrivă, spre seară apar probleme urgente, cel mai probabil ale altora, pe care ești nevoită să le rezolvi. Pentru liniștea ta, achită-te neapărat de ele înainte de a merge la culcare.

Horoscop mâine, 9 septembrie, Capricorn

Horoscopul zilei de mâine, 9 septembrie, nu tolerează nicidecum munca făcută de mântuială, și este exact ceea ce ești pe cale să îi oferi. Chiar dacă ești obosită, implică-te total într-un proiect aflat pe ultima sută de metri deoarece poate reprezenta o oportunitate extraordinară. Nu vei regreta această atitudine matură!

Horoscop mâine, 9 septembrie, Vărsător

Ziua de mâine te regăsește exorcizând demoni ai trecutului, sunt de părere astrele! Ți se așterne în cale o șansă grozavă, poate un nou job sau o relație promițătoare, dar, dacă vei continua să trăiești în trecut, le vei rata glorios. Trebuie să treci peste o anumită cumpănă și acum e cazul să o faci!

Horoscop mâine, 9 septembrie, Pești

Oricât de atașată ai fi fost de un grup din care faci parte, mâine te vei simți la lumi distanță de acești oameni. Nu lua decizia dramatică de a vă despărți drumurile fiindcă poți ajunge să o regreți. Așteaptă câteva zile; este posibil să ajungi la o cu totul altă concluzie până atunci.

femeie blonda care priveste in zare

Horoscopul zilei de mâine, 9 septembrie, aduce indecizie și evoluții oscilante zodiilor, dar semnele trec mai departe, dovedindu-și reziliența propriului caracter.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.