Horoscop
Înapoi la

Horoscop saptamanal 16-22 Martie 2020 : nu trebuie să neglijăm sănătatea

Horoscop saptamanal 16-22 Martie 2020 : nu trebuie să neglijăm sănătatea

Cristina Gherghina

Berbec

Berbecii încep această săptămână în forță și plini de energie pozitivă. Această energie reușesc să o transmită și familiei, deoarece nativii din Berbec vor primi o veste bună din partea acesteia. Un membru al familiei va scăpa de calvarul în care a trăit în ultima perioadă.

horoscop saptamanal

La locul de muncă Berbecii își vor demonstra din nou abilitățile de care mulți s-au îndoit, iar acest lucru le aduce și o promovare sau mărire de salariu. Încrederea în sine este cel mai important factor atunci când vreți să fiți remarcat. Așadar, pentru rezultate la fel de bune, fiți încrezătoare și optimistă.

Taur

Taurii, la începutul acestei săptămâni, văd doar roșu în fața ochilor. Aceștia sunt influențați de schimbările bruște ale vremii, iar astfel și starea lor spirituală este la fel de schimbătoare. Un ceai calmant și o plimbare în parc pot îmbunătăți această stare.

Fizic, nativii din zodia Taur se simt excelent, deoarece acum se văd rezultatele faptului că au fost mai cumpătați cina. De pe la mijlocul acestei săptămâni Taurii vor simți nevoia de a domina, iar acest lucru ar putea să îi depărteze puțin de familie.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni încep săptămâna creativi. Poate consideră că ideile lor sunt puțin îndrăznețe, dar acestea sunt primite foarte bine de colegii de muncă. E o oportunitate perfectă pentru a reinventa concepte vechi și a se face remarcați.

Odată cu entuziasmul unui nou început și odată cu schimbarea garderobei, o răceală se arată de după colț. Trebuie să aveți grijă, deoarece soarele de dimineață poate fi destul de înșelător. Pe la sfârșitul săptămânii veți primi o veste care nu vă va fi pe plac și vei găsi sprijin într-un membru al familiei.

Citeste articolul complet pe horoscop saptamanal

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce trebuie sa schimbi la iubitul tau?
Incepe quiz
Ce trebuie sa schimbi la iubitul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.