Horoscop
Înapoi la

Horoscopul banilor: 2 zodii se îmbogățesc până la sfârșitul anului, alte 5 pierd tot ce au

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrele îți vin în ajutor și îți creionează viitorul financiar! Doi dintre nativii zodiacului au noroc cu carul și își vor mări considerabil veniturile, în timp ce pentru ați cinci din horoscop se apropie un dezastru financiar. Ești destinat să te îmbogățești până la finalul anului și ai succes? Verifică dacă te afli printre cei norocoși.

În astrologie, unele semne zodiacale sunt destinate să câștige bani, iar două dintre acestea se vor îmbogăți până la sfârșitul anului 2020, pentru că își vor dedica toată energia pentru a obține acest lucru, folosindu-se de trăsăturile cu care au fost înzestrate. În schimb, nu sunt vești deloc bune pentru cinci dintre nativii zodiacului, ce vor pierde absolut tot ce au și vor fi nevoiți să o ia de la zero!

Iată care sunt cei mai norocoși din zodiac!

Capricorn. Capricornul nu este doar un semn de Pâmânt, ci și un foarte bun inițiator pe cont propriu. Nu are nevoie de nici un impuls, pentru că se ambiționează singur când vine vorba de proiectele lui. Dacă cineva nu se conformează asupra a ceea ce zice, va amenința și va împunge cu "coarnele" lui, dar asta este doar în cazuri rare. Capricornul are o mulțime de calități înnăscute care îl fac un antreprenor natural, iar acest lucru îi va prinde bine în următoarele luni, pentru că va lansa o afacere pe cont propriu care îl va îmbogăți până la finalul lui 2020.

Taur. Taurul este semnul plăcerii și al confortului suprem. La fel precum Capricornul, este un semn de Pământ. El observă modalitățile practice de a-și atinge scopul și de a avea un stil de viață foarte bun, cu vacanțe luxuriante, mâncare aleasă și haine cât mai scumpe. Este nemilos când crede cu adevărat în viziunea lui. Așadar, determinarea este motorul lui de funcționare și nu se lasă până nu își atinge obiectivul. În acest an, acela a fost de a se îmbogăți peste noapte și îi va ieși de minune!

Vezi care sunt zodiile care vor pierde tot până la sfârșitul anului!

Gemeni. Gemenii vor fi mânați întodeauna de propoziția: "Îl vreau acum". Dacă vede ceva ce îi place, nu așteaptă până când vede o ofertă mai bună; trebuie să-l achiziționeze atunci. Tocmai din acest motiv și din cauza faptului că nu a reușit, de-a lungul anului, să își urmărească cheltuielile, va ajunge la fundul sacului într-un mod brutal, am putea spune. Va fi nevoit să caute rapid metode de a-și reveni, pentru că nu-i place să trăiască cu puțin.

Rac. Când vine vorba de bani, Racul știe să-ți stabilească obiective financiare și are un echilibru bun între cheltuielile pentru necesități și risipa ocazională. Însă cea mai mare provocare pentru un Rac este să facă cercetări și să își asculte instinctul când vine vorba de oportunități financiare. Tocmai din cauza unei decizii proaste de moment va ajunge să piardă tot până la sfârșitul anului, pentru că își va pierde toate economiile din cauza unei afaceri neprofitabile.

Scorpion. Scorpionul iubește banii și, din fericire, câștigul acestora pare să îi vină pe tavă, de cele mai multe ori. Îi place controlul total asupra banilor săi și îi este extrem de dificil să se despartă de vreun șfanț. Nu se relaxează prea des, dar când o face, vine dezastrul. Până la sfârșitul anului Scorpionul va rămâne fără nici un ban, din cauza unui impuls nefericit de moment, dar și din cauză că s-a încrezut în persoanele greșite. 

Pești. Natura altruistă a Racului îl pune deseori în necazuri. Dacă cineva îl înșală sau în trage pe sfoară în privința banilor, îi va da mereu și a doua șansă. Dacă o persoană a împrumutat bani de la un Rac, dar nu i-a dat niciodată înapoi, îi va împrumuta în continuare. Astfel de greșeli de judecată îl vor aduce pe Rac într-un mare impas financiar, pentru că un prieten îl va trăda și îi va lua toți banii, fiind nevoit să o ia de la zero la sfârșitul anului.

Balanță. Este cel mai echilibrat dintre toate semnele zodiacale. De obicei, poate face față momentelor grele și situațiilor în care are bani în minus. Spre exemplu, dacă Balanța are nevoie de ceva de purtat la o petrecere, dar nu are suficienți bani pentru a cumpăra ceva nou, va merge la un magazin second-hand și va găsi ceva fabulos de purtat. Însă, de această dată, ghinionul se va abate asupra Balanței, pentru că situația va fie extrem de dificilă. Din cauza unor conjuncturi nefavorabile, în care va fi implicat și un membru al familiei, va pierde absolut tot, până la finalul lui 2020.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Ce să faci, în funcție de zodie, ca să îți găsești dragostea vieții până la finalul anului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.0 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.