Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Horoscopul chinezesc pentru 2020 va schimba viața zodiilor

Miercuri, 08.01.2020

În Horoscopul Chinezesc, anul 2020 este anul Șobolanului de Metal, o zodie plină de noroc, marcând noi începuturi și oportunități romantice și financiare extraordinare. Șobolanul este primul dintre animalele zodiacului chinezesc și, conform legendelor, este un semn al bunăstării, abundenței și fertilității.

Anul Șobolanului de metal vine imediat după anul Porcului de Pământ (2019) și precede anul Bivolului de Metal (2021). Cei mai recenți ani ai Șobolanului, în variantele sale de lemn, foc, pământ, metal și apă, au fost 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, iar următorul an al Șobolanului, respectiv Șobolanul de Apă, va fi abia în 2032.

În Horoscopul chinezesc, Șobolanul este considerat unul dintre cele mai inteligente animale, cu o gândire rapidă, obținând multe succese, dar preferând să trăiască o viață pașnică și lipsită de griji.

 

Șobolanul aduce optimism și energie, sensibilitate, dar și unele dificultăți legate de comunicare și de capacitatea de a ieși din zona de confort.

Șobolanul de metal va aduce prosperitate, putere și noroc pentru aproape toate semnele din zodiac. Dar vor fi și anumite probleme pentru cei care fac investiții riscante și nu au grijă să-și planifice activitățile și cheltuielile. Iată care sunt predicțiile pentru zodii în anul Șobolanului de Metal!

Berbec

Pentru Berbec, acest an va aduce multă muncă, eforturi, dar și succese pe măsură. Din punct de vedere financiar, Berbecul se va bucura de abundență, mai ales dacă își face curaj să investească și să aibă inițiative noi. Pe plan sentimental, se va dovedi câteodată agresiv și resentimental, dar apoi va fi încercat de păreri de rău și își va cere iertare. Din punctul de vedere al sănătății, este bine să se ferească de probleme legate de imunitate.

Taur

Pentru Taur, anul Șobolanului de Metal este un an al prosperității pe toate planurile, inclusiv al fertilității pentru cuplurile care își doresc mai mulți copii. Relațiile romantice vor fi la ordinea zilei, dar vor exista și despărțiri cu lacrimi și drame sentimentale. Pe planul carierei, Taurul va avansa rapid și își va atinge întregul potențial. Este bine să fie atent la problemele respiratorii și să evite drumurile lungi și obositoare.

Gemeni

În cazul Gemenilor, 2020 va fi un an al prieteniei și al devotamentului pentru binele altora. Deși Gemenii sunt, în general, o zodie independentă și capricioasă, acest an reprezintă o treaptă în plus pentru maturitatea lor. Unele dintre relațiile lor de amiciție se vor transforma în legături de iubire. Gemenii vor simți din plin protecția persoanelor dragi și, la rândul lor, vor învăța să fie mai empatici și mai atenți la nevoile celorlalți. Din punctul de vedere al sănătății, problemele de natură psihică le vor da unele bătăi de cap.

Rac

Transformarea interioară este marea provocare a Racului în 2020. Șobolanul de Metal are influențe pozitive asupra acestei zodii acvatice, căreia îi dă mai multă stabilitate în sentimente și mai multă strălucire emoțională. Racii vor învăța să-și dezvăluie calități pe care le-au ținut multă vreme în umbră, să se arate mai autentici și astfel vor câștiga admirația și interesul celor din jur. Acest an le va aduce multiple prilejuri de a-și găsi sufletul pereche, dar și de a evolua din punct de vedere spiritual. Cu sănătatea vor sta destul de bine, dar trebuie să se ferească de excese alimentare și de supraîncărcare la locul de muncă.

Leu

Se știe că Leul este un carierist care poate renunța la orice, mai puțin la pasiunile sale și la nevoia de succes. Anul Șobolanului de Metal va fi plin de succese pentru el, ajutându-l să-și împlinească ambițiile și să urce cât mai sus pe scara ierarhică. În același timp însă, va fi un an în care se va simți de multe ori singur și neînțeles. Acest lucru este cauzat de faptul că Leul nu mai are suficient timp pentru prieteni și pentru cei dragi. Când va pricepe acest lucru, va trebui să stabilească o balanță mai potrivită între viața profesională și cea sentimentală. În plus, va trebui să dea mai multă atenție sănătății sale, pentru că unele probleme cronice s-ar putea reactiva din cauza lipsei de odihnă.

Fecioară

Și în cazul Fecioarei, anul Șobolanului de Metal va fi un an al prosperității profesionale și financiare. Dar va fi și un an de încercări legate de relațiile romantice, în care unele cupluri își vor spune adio, în vreme ce altele vor amâna planuri de căsătorie sau de a locui împreună. Pacea interioară a Fecioarei va fi de multe ori amenințată, ceea ce i-ar putea produce stări de nervozitate. Este nevoie să stabilească mai multe momente de relaxare pe parcursul anului, să se retragă din când în când ca să mediteze și să-și refacă echilibrul interior.

horoscop

Balanță

Deși este o zodie care caută mereu armonia, anul acesta îi va aduce de câteva ori dezechilibre care îi vor pune la încercare întreaga sa viziune despre lume. Balanțele vor avea parte de dezamăgiri în iubire și se vor confrunta cu anumite probleme de sănătate. Abia după jumătatea anului se vor face simțite efectele benefice ale Șobolanului de Metal. Atunci, nativii din Balanță își vor găsi perechea potrivită, se vor face remarcați la locul de muncă și vor rezolva aspectele legate de sănătate. Pe planul sănătății, Balanțele vor resimți efectele nopților nedormite și ale consumului exagerat de energizante; este bine să dea atenție unor posibile probleme cardiace.

Scorpion

Acest an va fi oarecum ambiguu pentru Scorpion, cu zone luminoase, dar și cu zone de umbră care îi vor crea adesea anxietate și dificultăți de adaptare. Dacă își va schimba jobul sau se va angaja în acest an, Scorpionul va întâmpina unele dificultăți, înainte de a se integra în noul colectiv și de a-și putea asuma în întregime noile sarcini. Unii nativi vor renunța la zona lor de confort profesional, pentru că se simt plafonați, iar acest lucru le va aduce tensiuni în familie și probleme financiare, până vor intra pe linia de plutire. Totuși, după prima jumătate a acestui an, va apărea soarele pe strada lor și vor culege, în sfârșit, roadele eforturilor lor. Din punctul de vedere al sănătății, Scorpionii vor fi feriți de probleme majore, dar trebuie să fie atenți la posibile accidente și fracturi.

Săgetător

Îngrijorările Săgetătorului vor fi legate, în special, de bani și de situația locativă în acest an. Chiar dacă semnul Șobolanului de Metal este în general prosper și norocos, din punct de vedere financiar, pentru Săgetător va aduce și anumite perioade de instabilitate și teamă. Pentru a depăși aceste obstacolele care îi ies în cale, Săgetătorul nu se va putea baza întotdeauna doar pe forțele sale și va trebui să apeleze la cei dragi și la prieteni. Acest lucru i-ar putea crea un sentiment de constrângere, mai ales că vrea să fie întotdeauna liber și să nu se simtă îndatorat față de nimeni. De aici se vor trage și unele simptome precum migrene puternice și palpitații, care au însă un substrat psihic.

Capricorn

Anul Șobolanului de Metal este benefic pentru Capricorn, pentru că îi conferă mai multă stabilitate, răbdare și perseverență. Indiferent ce piedici i se vor ivi în cale, Capricornul le va depăși cu ingeniozitate și îi va uimi pe cei din jur prin inspirația și talentele sale. Anul 2020 are o puternică influență spirituală asupra Capricornului, care va simți că se dezvoltă interior mai mult decât în oricare alți ani. Dacă până acum s-a concentrat foarte mult pe carieră și pe viața profesională, în acest an Capricornul va da întâietate relațiilor romantice, iar oportunitățile de a-și găsi sufletul pereche nu vor întârzia să apară. Din punctul de vedere al sănătății, Capricornul s-ar putea să aibă nevoie de anumite intervenții chirurgicale, dar le va depăși cu succes.

Vărsător

Odihna nu va apărea prea des în casa Vărsătorului în acest an, pentru că nativii acestei zodii au planuri mari legate de viitorul lor profesional și financiar. Anul Șobolanului de Metal va fi, în schimb, extrem de favorabil pentru Vărsătorii care vor să-și construiască o afacere, să obțină noi venituri sau să aibă acces la joburi de top. Unii nativi își vor relua studiile și vor accesa noi calificări, își vor pune în practică talentele și vor putea îmbina utilul cu plăcutul, obținând bani de pe urma exercitării unor hobby-uri. În plan sentimental însă, lucrurile nu vor fi atât de echilibrate, iar prima parte a anului ar putea aduce unele despărțiri și tensiuni în cuplu. Din punctul de vedere al sănătății, Vărsătorii sunt destul de stabili, problemele reumatice și cele legate de dantură fiind singurele care îi vor deranja din când în când.

Pești

sobolan

Șobolanul de Metal este un semn cu puternice influențe pozitive în cazul Peștilor, care se vor simți sub o adevărată protecție divină. Tot ceea ce vor întreprinde va avea succes, iar cariera lor va fi înfloritoare. Unii Pești vor obține burse sau se vor afirma în anumite domenii, câștigând premii la concursuri și aprecieri în diverse activități profesionale. Mici conflicte în cuplu și unele dezamăgiri amoroase nu îi vor împiedica pe Pești să-și caute în continuare sufletul pereche. Pe planul sănătății, este cazul ca Peștii să dea mai multă atenție problemelor legate de sistemul digestiv și să adopte un regim de viață mai echilibrat.

1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, and 2032.

If you use this content (in english or translated), please add a link to the source ! https://www.thechinesezodiac.org/horoscope-2020/
1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, and 2032.

If you use this content (in english or translated), please add a link to the source ! https://www.thechinesezodiac.org/horoscope-2020/
1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, and 2032.

If you use this content (in english or translated), please add a link to the source ! https://www.thechinesezodiac.org/horoscope-2020/
1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, and 2032.

If you use this content (in english or translated), please add a link to the source ! https://www.thechinesezodiac.org/horoscope-2020/
1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, and 2032.

If you use this content (in english or translated), please add a link to the source ! https://www.thechinesezodiac.org/horoscope-2020/
1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, and 2032.

If you use this content (in english or translated), please add a link to the source ! https://www.thechinesezodiac.org/horoscope-2020/
1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, and 2032.

If you use this content (in english or translated), please add a link to the source ! https://www.thechinesezodiac.org/horoscope-2020/

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (64)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!