Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei, luna octombrie: zodiile vindecă cu iubire și magie cele mai tensionate relații

Horoscopul dragostei, luna octombrie: zodiile vindecă cu iubire și magie cele mai tensionate relații

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Vindecare, iluminare și împlinire: horoscopul de dragoste al lunii octombrie intenționează să se dovedească extrem de generos cu tine. Soarele se află în Balanță pentru cea mai mare parte a lunii, semnul diplomației, al artei și al frumuseții, guvernat de nimeni alta decât planeta Venus, zeița iubirii.

Dar octombrie începe fructuos cu Luna Nouă în Balanță, pe 6 octombrie, care ne ajută să echilibrăm și să reparăm relațiile ce au avut de suferit de pe urma lui Mercur retrograd. Venus, atât de adulata planetă a dragostei, iese din Scorpion și intră în Săgetător pe 7, acolo unde va petrece 4 săptămâni pline de aventură, călătorii și inimi încinse de tandrețe. Ești încurajată să te detașezi de relațiile ce au devenit prea plictisitoare sau prea previzibile în timpul retrogradului lui Ceres în Gemeni, o perioadă minunată pentru a explora regatul sentimentelor.

Primim noroc cât cuprinde și vibrații pline de lumină atunci când Jupiter e direct în Vărsător, pe 17 octombrie, iar sfârșitul retrogradului lui Mercur, de pe 19 octombrie, imprimă armonie legăturilor noastre sentimentale. Luna Plină în Berbec de pe 20 octombrie ne infuzează curaj și îndrăzneală, iar intrarea Soarelui în Scorpion, pe data de 23, aduce emoții puternice, vindecare și mister vieții amoroase. Nu mai rămâne decât să luptăm pentru cele mai profunde dorințe pe căi întortocheate, pline de viclenie și de manipulare, cu Marte care intră în Scorpion, pe 30 octombrie.

Iată tabloul unei luni magice pentru iubire! Află ce îți rezervă octombrie în funcție de zodie în horoscopul dragostei din rândurile de mai jos!

cuplu desenat care se saruta

Ce se anunță în dragoste, în funcție de zodie, în luna octombrie!

Berbec. Relațiile devin mai puternice și mai trainice în această perioadă, indiferent de natura lor, fie că e vorba de cele amoroase sau de familie. Armonia și echilibrul sunt constantele lunii, iar astrele sunt de părere că ai șanse chiar să îți pui pirostriile acum. Legătura dintre tine și partenerul tău va deveni mai solidă ca niciodată.

Taur. Relațiile dintre tine și iubitul tău sunt cordiale, dar înțelegerea va fi zbuciumată de câteva conflicte dureroase pe care le rezolvați însă în cele din urmă. Viața e mai roz dacă ești căsătorită sau într-un angajament de lungă durată, deoarece în aceste situații te vei bucura de o intimitate profundă.

Gemeni. Deși există urcușuri și coborâșuri în viața ta sentimentală acum, e bine că familia și prietenii te susțin. Orice frecușuri cu partenerul vor fi soluționate acum grație sfatului dezinteresat al celor dragi. Dacă ești single și te afli în căutarea unei relații, perioada e mai mult decât propice.

Citește și: Mercur retrograd în Balanță: zodiile depășesc barierele conștiinței și primesc mesaje de dincolo

Rac. Dacă aveai o problemă ce îți tulbura viața amoroasă, ai încredere că o vei rezolva acum. Ești foarte aproape de acea fericire plină de grație și de har la care visai de multă vreme. Te implici mult și în relațiile celor din jur, dar nu într-un mod deranjant, cât mai degrabă ca un înger păzitor mult așteptat.

cal fantastic cu aripi de inger

Leu. Luna octombrie e favorabilă în general vieții tale amoroase, dar astrele nu îți vor surâde în fiecare zi. Deși, per total, respectul și comunicarea dintre tine și partenerul tău sunt îmbunătățite, vor apărea și câteva discuții în contradictoriu, mai ales de natură financiară. Dacă dorești să oficializezi un angajament vei fi de asemenea scoasă din sărite de întârzieri pe care nu le poți controla.

Fecioară. Te gândești tot mai mult la căsătorie? Poți fi „cerută” în luna octombrie, așa că așteapt-o cu înfrigurare. Dar soarta nu îți surâde la fel de generoasă dacă ești deja într-o relație oficială, în cadrul căreia vor interveni disensiuni. Prietenii te ajută însă să treci peste majoritatea inconvenientelor de acest tip.

Balanță. Arăți mai bine ca niciodată, cu Soarele în semnul tău, iar prezența ta e electrizantă. Relațiile sunt puse în centrul atenției mai ales în a doua parte a lunii, iar armonia e deplină. Te poți bucura de evenimente frumoase, cum ar fi logodne, căsătorii sau chiar tradiții „de împrumut” precum baby shower-uri.

Scorpion. Soarele se pregătește să intre în semnul tău, încurajându-te să îți găsești un partener de viață cu care vei fi compatibilă până în cele mai mici detalii. Pot apărea însă și obstacole în viața ta și, ca să le depășești, va fi necesar să fii mai tolerantă ca niciodată. Pune nevoile iubitului înaintea a lor tale pentru o lună.

Săgetător. Ai parte de multe clipe plăcute alături de iubit și de aventuri de neuitat în horoscopul lunii octombrie, mai ales odată cu intrarea lui Venus în semnul tău. Petreceți timp alături de prietenii comuni căci în compania lor veți avea parte de cele mai frumoase experiențe. Nici familia nu ar trebui ocolită acum.

Vezi cum se explică și trăsăturile și comportamentele zodiei Săgetător!

Capricorn. Ești tânără și „disponibilă”? Astrele își întorc fața la tine și te pot aduce în sfârșit mai aproape de sufletul tău pereche. Ți-ai întâlnit deja alesul? Atunci și legătura voastră va fi mai caldă și mai intimă ca niciodată. Sunt îmbunătățite și relațiile cu copiii și timpul petrecut cu socrii și părinții.

Vărsător. Se anunță pace și liniște în relația ta, deși vor exista câteva perturbări menite însă să facă dragostea dintre voi și mai arzătoare. Cu alte cuvinte, vă certați pentru că vă iubiți și vă pasă atât de tare unul de celălalt. Pot apărea și neînțelegeri cauzate de alții, așa că petreceți cât mai mult timp departe de societate.

Pești. Ai o revelație în viața amoroasă și ajungi la o concluzie la care ar fi trebuit să ajungi de mult, așa că te poți aplauda încă de pe acum pentru realizările tale. Iluminarea vine prin intermediul reflecției, așa că rezervă timp liber ca să meditezi și să te bucuri de liniște în această lună atât de încărcată din punct de vedere spiritual și emoțional.

Horoscopul de dragoste al lunii octombrie ne aduce numai evoluții. Abia așteptăm să aflăm dacă îți place ce ți-au rezervat astrele!

Surse: Astrology.com, astroved.com

Surse foto: Pixabay, iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.