Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei, săptămâna 4 - 10 septembrie: iubirea se va oglindi în inimile zodiilor ca Luna în cele mai limpezi ape

Horoscopul dragostei, săptămâna 4 - 10 septembrie: iubirea se va oglindi în inimile zodiilor ca Luna în cele mai limpezi ape
Ramona Jurubita

Planeta iubirii a ieșit deja din retrogradare, ceea ce înseamnă că în calea relațiilor nu se vor mai pune la fel de multe piedici. Nu am scăpat definitiv de retrogradări, dar niciun alt astru nu poate influența sfera amoroasă așa cum o face Venus. Energiile celorlalte planete nu sunt suficient de puternice încât să poată smulge dragostea din inimile zodiilor.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiecare nativ de pe cercul zodiacal are șansa lui în viață, doar că mulți dintre ei vor observa că norocul le surâde fix în această perioadă. Iubirea lor va fi atât de mare încât nu va mai încăpea într-o singură inimă și vor fi nevoiți să își mărturisească sentimentele.

Așa se pot naște noi relații de durată, bazate pe reciprocitate și emoții intense. Aceste noi oportunități în dragoste sunt aduse de trigonul format între Mercur în Fecioară și Jupiter în Taur (4 septembrie), care atrage șanse mari în orice domeniu.

Un alt moment important al săptămânii este reprezentat de intrarea Lunii în Rac, pe data de 8, când multe dintre semnele zodiacale vor simți nevoia să abordeze direct toate problemele și să le rezolve cât mai repede. Asta înseamnă că neînțelegerile din relații se pot lămuri înainte de sfârșitul săptămânii.

Apoi, pe 10 septembrie, când Luna se mută în Leu, toate zodiile vor lua decizii cu inima, lăsându-se duse de valurile iubirii. Pare o săptămână interesantă, nu? E ca o ușurare venită după multă vreme în care problemele nu au lăsat îndrăgostiții să trăiască în pace!

Vrei să știi ce noutăți te așteaptă în plan amoros? Găsești previziunile astrale în galeria foto, acolo unde vei descoperi dacă astrele au presărat noroc în dragoste în calea ta.

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: Freepik, iStock

Surse articol: AstrologyanswersAstrologyAllure

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.