Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei, săptămâna 5 - 11 septembrie: relațiile vor fi privite prin lentila fină a gândirii

Horoscopul dragostei, săptămâna 5 - 11 septembrie: relațiile vor fi privite prin lentila fină a gândirii

Ramona Jurubita

Sezonul Fecioarei e despre iubiri liniștite și lipsite de imprudențe, așa că îndrăgostiții vor putea să își construiască poveștile perfecte.

În caz că vor exista îndoieli, analiza îi va ajuta să își dea seama dacă se potrivesc sau dacă e timpul să pună stop legăturii.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Mercur retrograd va fi vinovat pentru micile conflicte și pentru destrămarea cuplurilor nesudate, iar Luna Plină în Pești va rezolva multe probleme amoroase. Pe finalul săptămânii, se va face lumină în conflictele dintre partenerii și este posibil să fie reluate și relațiile întrerupte cu mulți ani în urmă.

Nimeni nu va lua decizii radicale până nu va analiza în detaliu legătura pe care o are cu persoana iubită. Inima își va spune cuvântul, dar hotărârea finală va aparține minții.

Ilustrație siluete îndrăgostiți care se sărută.

Horoscopul dragostei, săptămâna 5 - 11 septembrie. Ce spun astrele pentru zodia ta

Berbec
Va fi o săptămână decisivă pentru tine: fie te îndrăgostești mai profund, fie tragi o linie între tine și partener/ă. Cale de mijloc nu există și oricum nu ai fi de acord să faci un compromis. Standardele și valorile tale sunt prea mari și ai învățat să nu accepți ceva ce nu este pentru tine. Este chiar bine să fii deschis/ă către schimbări radicale.

Taur
Te-ai axat mai mult pe propria persoană în ultima vreme, așa că a venit vremea să te concentrezi acum pe relația de iubire. Ai putea să faci un mic efort pentru a-ți apropia partenerul/a, până ce simți că ați ajuns unde vă doreați. Ar fi distractiv să planifici o evadare în doi, mai ales dacă timpul și situația financiară îți permite.

Gemeni
Vei începe săptămâna cu discuții amănunțite despre planurile voastre de viitor și te va surprinde implicarea iubitului/ei. Comunicarea este foarte importantă și vei fi uimit/ă că ai găsit pe cineva care să înțeleagă atât de bine tot ce îi transmiți. Dorințele voastre comune vor prinde contur doar dacă veți lupta să rămâneți la fel de îndrăgostiți ca acum.

Rac
Vei simți nevoia să te izolezi și să îți dai seama ce vrei de la un/o posibil/ă partener/ă. Spre sfârșitul săptămânii, prietenii te vor scoate din casă și te vor provoca să porți discuții interesante cu un/o necunoscut/ă. Se poate înfiripa ceva frumos, mai ales dacă lăsați fluturii din stomac să vă poarte pe meleaguri îndepărtate.

Leu
Vei dori să atragi atenția tuturor și te vei folosi puțin de întâlnirile cu iubitul/a. Într-adevăr, toți vă vor admira curajul de a vă petrece timpul în moduri inedite. Ai grijă totuși să nu risipești prea mulți bani pe astfel de plăceri efemere, mai ales dacă nu vei profita din plin de ele. Dacă vrei cu orice preț să îți asumi acest risc, măcar bucură-te de compania jumătății tale.

Fecioară
Te vei gândi mult mai profund la toate relațiile pe care le ai, dar celei de cuplu îi vei acorda mai mult timp. Încerci să îți dai seama dacă vei rămâne cu omul acela până la final, iar concluzia pe care o vei trage va fi pe placul tău. Și familia se ba bucura pentru decizia pe care o vei lua în ultimele zile ale săptămânii.

Miri care se sărută în iarbă, pe un câmp, la apus de soare

Iată: Șapte lucruri pe care trebuie neapărat să le știi despre dragoste

Balanță
Te așteaptă o perioadă complicată, fiindcă te vei gândi mult la viitor. Vrei cu orice preț să conturezi în minte imaginea sufletului pereche și să îți dai seama dacă se aseamănă cu imaginea persoanei pe care o ții acum în brațe. Mai mult timp împreuna te va ajuta să înțelegi dacă alegerea făcută cu inima este și cea pe care mintea o susține cu toată puterea.

Scorpion
Te vei simți puțin incomodat/ă de prezența partenerului/ei care nu îți va da voie să te ocupi în liniște de proiectele tale. Ca să nu ai probleme uriașe, trebuie să îți faci o listă de priorități și să îi comunici dacă nu se află în top. Nu are rost să ții un om legat de tine, în condițiile în care știi clar că vrei să te axezi pe altceva în aceste momente.

Săgetător
Activitatea ta preferată este mersul în călătorii, iar asta știe toată lumea. În cazul în care vei avea o relație nouă, trebuie să îți pui iubitul/a în temă și să îi vorbești despre obiceiurile tale. Ai putea să îl/o integrezi în activitățile tale și să vezi dacă vă potriviți și la acest capitol.

Capricorn
Ești pregătit/ă pentru următorul nivel al relației tale? Dacă da, poți vorbi fără grijă despre căsătorie, copii, investiții comune și vacanțe de neuitat. Planurile voastre se vor realiza numai dacă amândoi credeți în ele, așa că trebuie să te asiguri că jumătatea ta are aceleași dorințe. Este important să discutați deschis ca să vă dați seama ce puteți realiza împreună.

Vărsător
Energia acestei săptămâni este perfectă pentru întâlniri romantice, fiindcă Luna Plină se află în constelația sensibililor Pești. Vei găsi o cale unică prin care să îți exprimi sentimentele și vei fi mândru/ă de abilitățile tale. S-ar putea să te gândești brusc la planuri mari precum o căsătorie sau măcar o logodnă.

Pești
A venit vremea să iei decizii importante, dar numai după ce pui în balanță avantajele și dezavantajele ce vin la pachet cu o relație serioasă. Vrei să te muți cu alesul/easa și pentru asta ai nevoie de multă răbdare. S-ar putea să nu-ți placă tot ce descoperi la el/ea, dar nivelul tău de toleranță va reflecta și dragostea pe care i-o porți.

 

Săptămâna 5 – 11 septembrie e despre triumful iubirii, căci nimeni nu se va putea pune în calea poveștilor scrise cu milioane de ani în urmă. Și tu vei fi la finalul perioadei în brațele persoanei iubite. Știi de ce? Destinul nu poate fi schimbat și astrele fac tot ce pot pentru a te ajuta să îți găsești marea dragoste.

Citește și: Horoscopul dragostei, septembrie 2022: Mercur retrograd nu se va putea pune în calea iubirii, iar Luna Plină va salva relațiile aflate în pericol

Surse foto: Pixabay, Pexels

Surse articol: AstrologyLovehoroscopeAstrovelida

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.