Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei, săptămâna 6-12 septembrie: zodiile sunt mânate de incertitudine în relațiile amoroase

Horoscopul dragostei, săptămâna 6-12 septembrie: zodiile sunt mânate de incertitudine în relațiile amoroase

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Relațiile sunt la cotitură în horoscopul dragostei în săptămâna 6-12 septembrie. Peisajul auriu al toamnei se suprapune sentimentelor de nostalgie și așteptării, dar influențele astrale țin musai să ne pună inima pe jar.

Săptămâna începe cu Luna Nouă de pe 6 septembrie, un moment prielnic pentru a ne îmbunătăți sfera legăturilor sentimentale. Dar tot pe 6 Marte în Fecioară se află în trigon cu Pluto în Capricorn, stârnindu-ne ambiția și determinându-ne să uităm de provocările inimii. Și totuși parcă am începe și o relație nouă sub oblăduirea lui Venus în Balanță, în trigon cu Jupiter în Vărsător. Atâta incertitudine…

Și mai dificil ne este pe 10 septembrie, atunci când Venus intră în Scorpion. Nu e deloc un semn confortabil pentru planeta iubirii și ne simțim cuprinse de gelozie, de posesivitate și de neîncredere. E tare greu să iubești acum!

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste din săptămâna 6-12 septembrie. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

corpuri de oameni care au semne de intrebare in loc de cap, indoiala in dragoste

Horoscopul dragostei, săptămâna 6-12 septembrie: ce îți rezervă astrele

Berbec. La începutul săptămânii simți că te lovești constant de un zid în relație care te împiedică să avansezi. De ce să iubești când e atât de greu? Însă realizezi curând că dragostea chiar învinge orice și că nesiguranțele au rolul lor, acela de a-ți demonstra cât de puternic e de fapt atașamentul tău. Nu ai de ce te plânge!

Citește și: Horoscopul dragostei, toamna 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie

Taur. Simți că nu mai ești deloc pe aceeași lungime de undă cu iubitul tău la începutul săptămânii, iar aceste sentimente de înstrăinare nu te vor lăsa indiferentă. Ești atrasă de un tip care ți se pare irezistibil spre mijlocul săptămânii, poate chiar de un partener de muncă. Iar astrele par să susțină această nouă legătură, mai ales fiindcă te va ajuta să îți exprimi mult mai veridic personalitatea în interiorul ei.

Gemeni. Pasiunea pe care o simți la începutul săptămânii e atât de clocotitoare încât te vei simți precum una dintre protagonistele epopeilor de dragoste de la Hollywood. Dar există și un revers al medaliei: curând tandrețea și dorința se transformă în gelozie și neîncredere. Însă tu și iubitul tău aveți posibilitatea de a trece cu bine peste aceste piedici: ai încredere în tăria relației tale sentimentale.

fata imbracata in rochie alba cu cununa de flori pupata pe frunte de iubit

Rac. Apar probleme de comunicare între tine și iubitul tău în horoscopul de dragoste al săptămânii 6-12 septembrie. Tu și partenerul tău proveniți din medii diferite și parcă niciodată ați fost mai conștienți de acest lucru. Și familia ta poate avea un rol important în contradicțiile dintre voi. Dacă există iubire, totuși, știi că poți depăși orice fel de inconveniente.

Leu. Apar conflicte între tine și iubitul tău, cel mai probabil cauzate de stilul diferit de viață și de așteptările diverse pe care le aveți de la relație. Cât timp nu veți găsi un teritoriu comun, va fi destul de provocator să ajungeți la un echilibru. Liniștește discuțiile în contradictoriu făcându-i mici surprize: o cină delicioasă poate aduce armonia de care aveți nevoie.

Fecioară. Dacă simți că iubitul tău nu te prețuiește așa cum meriți, de ce mai continui în relație? Un eveniment de la muncă sau o realizare personală te ajută să îți recapeți încrederea în propria persoană și să realizezi mai profund problemele din legătura ta. Indecizia are la rândul ei efecte negative: ce îți dorești cu adevărat, nici tu nu mai știi.

Balanță. Totul e bine în relația ta în această săptămână, dar nu același lucru poate fi spus despre viața din afara legăturii sentimentale. Unele probleme cu familia pot aduce tensiuni și în amor, dar e important să realizezi că, dacă vă iubiți suficient, puteți trece peste orice. Intervine însă și dorința de a sta singură de la mijlocul săptămânii: nu o privi ca pe un obstacol în calea fericirii, cât mai degrabă ca pe un precursor al ei.

Scorpion. Fii atentă la cât dezvălui în discuțiile cu iubitul tău în această săptămână. Ce e prea mult, e prea mult, mai ales dacă vă aflați în primele stadii ale relației. Să i te confesezi acum, oferindu-i acces garantat la cele mai intime gânduri și sentimente se poate dovedi mai degrabă o greșeală. Ia-o încet: știi prea bine cum se spune, că graba strică treaba.

fata imbracata in rochie rosie care isi tine iubitul in brate

Săgetător. În cazul tău și al iubitului tău, influențele contradictorii ale planetelor din această perioadă pot duce la discuții despre starea financiară. Unul aduce mai mulți bani în casă, celălalt cheltuiește „în draci”: vă sunt familiare aceste probleme? Nu vă feriți însă să le aduceți în discuție fiindcă vă pot duce mai aproape de un echilibru necesar și vă pot ajuta să evoluați amândoi.

Capricorn. Nimeni nu e perfect; amintește-ți cât de des poți această afirmație pe parcursul săptămânii fiindcă ești chinuită de îndoieli legate de propria valoare. Dacă vei reuși să treci peste incertitudine poți ajunge la un nou stadiu al dezvoltării personale. Și evoluția te va ajuta și în dragoste, întărindu-ți relația actuală sau apropiindu-te de un tip care te atrage și care poate fi sufletul tău pereche.

Vărsător. Ești încurajată de către astre să îți schimbi abordarea în dragoste, ceea ce te poate apropia de acel simț al armoniei personale. Poate că trebuie să te mai deschizi ca să te poți îndrăgosti sau să îți lași vulnerabilităţile vizibile în fața celui pe care îl iubești deja. Ești într-o relație care îți face mai mult rău decât bine? În această săptămâna ai șansa de a te distanța de această legătură toxică.

Nu știi dacă te iubește? Află și cum își arată fiecare zodie dragostea!

Pești. În anturajul tău se va vorbi în această săptămână numai despre relația ta. Nu îți place deloc această atenție, dar nu lua seama la „gura lumii”. De fapt, astfel vei putea să te eliberezi de dorința de a-i impresiona pe ceilalți și vei deveni mai autentică în legătura sentimentală. Luna Nouă te ajută de asemenea să devii un mai bun partener sau să înveți să îți alegi cu mai multă atenție iubiții.

Horoscopul de dragoste din săptămâna 6-12 septembrie aduce tensiuni, incertitudine, sentimente de gelozie și posesivitate, dar poate de asemenea să rezolve și multe probleme din iubire.

Surse: Astrology.com

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău
Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.