Horoscop
Înapoi la

Horoscopul infidelităţii pentru următorii 5 ani: trei zodii își vor înşela partenerii

Horoscopul infidelităţii pentru următorii 5 ani: trei zodii își vor înşela partenerii

Ionelia Olteanu

Când vine vorba despre infidelitate, sunt puţine persoane dispuse să treacă peste asta şi să ierte un pas greşit al partenerului. Dacă în acest an unele zodii au avut parte de poveşti de dragoste desprinse din basme şi o influenţă benefică din partea astrelor, pentru următorii 5 ani lucrurile se vor schimba. Conform anumitor previziuni astrologice, trei dintre semnele zodiacale vor continua să îşi înşele sufletele-pereche sau vor întâlni pe altcineva ce le va întoarce lumea pe dos.

cuplu cu telefoane

Uite cum arată horoscopul infidelităţii pentru următorii 5 ani şi care sunt zodiile ce vor înşela!

Berbec

Persoanele născute în zodia Berbec le vor oferi partenerilor câteva episoade serioase de indifelitate începând cu 2018. Acest lucru va provoca schimbări majore în viaţa de cuplu şi totul se poate încheia fie cu o despărţire temporară, fie cu una definitivă. Faptele se vor întoarce împotriva lor, inclusiv dezamăgirea în dragoste şi nu vor reuşi să pună bazele unei relaţii stabile nici în anii care vor urma. Poate spre finalul anului 2020 şi începutul lui 2021 să mai aibă ceva speranţe.

Taur

Deşi crezi că relaţia ascunsă pe care o ai va rămâne aşa până vei hotărî tu asta, se pare că astrele te pun la încercare, astfel că pe parcursul anului 2019 îţi va fi descoperită aventura. Totul se plăteşte în viaţă, aşa că infidelitatea ta nu va fi trecută cu vederea de partener. Deşi vei suferi mult din această cauză şi chiar vei ajunge să te învinovăţeşti, este prea târziu. Spre finalul lui 2021 lucrurile se vor îndrepta, iar tu îţi găseşti stabilitatea.

Gemeni

Se pare că a fost descoperită cauza tuturor nefericirilor din viaţa de cuplu. Relaţia voastră nu mai e ce a fost, tocmai pentru că unul dintre voi a înşelat. Aşa cum este de aşteptat, vă veţi despărţi şi veţi porni fiecare pe drumuri separate. Se pare că această experienţă te-a marcat destul de mult, astfel că pe parcursul anului 2019 vei mai trece prin asta. Întâlneşti pe cineva care te atrage mai mult decât ar trebui, ceea ce te face să te pierzi cu firea şi să cazi în ispită.

Rac

Este clar că nu îţi place să ai relaţii serioase, iar ca dovadă stau despărţirile prin care ai trecut în ultima perioadă. Ai primit de foarte multe ori o a doua şansă, dar de fiecare dată ai greşit. Îţi asumi acest lucru şi eşti conştient de faptul că situaţia nu se va schimba prea curând. În următorii 5 ani încerci, totuşi să îţi pui ordine în gânduri pentru că îţi dai seama că trece timpul şi ai vrea să te aşezi la casa ta. Sfârşitul lui 2019 este posibil să mai cuprindă un mic episod de infidelitate, dar se pare că vei trece peste asta.

Leu

Dacă până acum totul a fost în regulă, începând cu anul 2018 viaţa amoroasă va fi pusă la încercări. Cineva se gândeşte să îţi facă rău şi îţi va pune la încercare fidelitatea, de aceea relaţia ta va avea de suferit. Vei pune capăt acestei situaţii atunci când vei descoperi că totul a fost doar o înscenare pe care chiar partenerul a plănuit-o. Îţi vei da seama că nu ai nevoie lângă tine de persoane care să te testeze. Totuşi, spre finalul lui 2019 s-ar putea întoarce roata, astfel că şi tu o să simţi spinii infidelităţii.

Fecioară

În acest moment totul pare să funcţioneze între voi, dar în următorii ani vei fi nevoită să iei decizii drastice legate de tine şi partenerul tău. Asta se va întâmpla din cauza unui act de infidelitate din partea ta. În anul 2022 se întrezăreşte posibilitatea unei noi iubiri care te va face să îţi doreşti să pui capăt poveştii din prezent. Din păcate, îţi vei da seama că ai făcut o alegere total greşită, astfel că vei înşela din nou şi din nou, iar acest lucru nu îţi va face decât rău.

cuplu care nu se mai intelege

 Balanţă

La începutul anului 2021 vei fi pusă în situaţia în care va trebui să alegi între partenerul actual şi cel cu care ai început o aventură. Nu este corect nici faţă de tine, nici faţă de ei să mergi cu două relaţii în paralel, aşa că fie renunţi la amândoi, fie te gândeşti mai bine la care ţii mai mult. Îţi vei da, totuşi seama că ai făcut o mare greşeală şi vei simţi un gol apăsător până la jumătatea lui 2022, când pare că lucrurile se vor îndrepta.

Scorpion

În anul 2019 vei simţi o durere care te va copleşi pur şi simplu. Teama că nimeni nu te va mai putea iubi vreodată din cauza infidelităţii nu îţi dă pace. Eşti conştientă de faptul că ai greşit şi îţi asumi acest lucru. Din fericire, spre finalul anului va apărea o persoană care te va salva şi te va ajuta să treci peste aceste stare în care ai ajuns. Vei învăţa cum să iubeşti din nou.

Săgetător

Nativilor din Săgetător le este foarte greu să se implice într-o relaţie serioasă din cauza faptului că tot timpul au nevoie de o aventură. Aceştia flirtează peste măsură, chiar dacă deja au pe cineva. Infidelitatea atinge apogeul în anul 2020 când vor avea parte de o discuţie extrem de serioasă cu partenerul. Conştiinţa le va fi trezită şi îşi vor face o promisiune legată de relaţii de care vor reuşi să se ţină.

Capricorn

Schimbările care vor interveni în viaţa celor născuţi în Capricorn îi vor schimba radical. Au avut parte de multe dezamăgiri pe plan sentimental, iar asta a lăsat semne adânci în sufletul lor. Li s-a întipărit în minte faptul că nu o să îşi găsească niciodată perechea, aşa că, începând cu anul 2019 vor trăi numai cu aventuri.

Vărsător

Lipsa de afecţiune cu care se confruntă Vărsătorii îi determină să îşi caute consolarea în braţele altei persoane. Aşa se face că anul 2020 vor ajunge să înşele din cauza monotoniei care se instalează în viaţa de cuplu. Situaţia nu se va schimba nici în următorii ani, astfel că ei vor fi constant infideli.

Peşti

Pare că următorii ani sunt destul de liniştiţi pentru cei din Peşti din punct de vedere sentimental. Totuşi, începând cu 2020 vor apărea anumite tensiuni din cauza infidelităţii care provoacă o ruptură destul de greu de reparat. Suferinţa este mai mare deoarece îşi dau seama că au pierdut o persoană care însemna foarte mult pentru ei. Vor continua să îşi reproşeze greşeala până la începutul anului 2021 când reuşesc să îşi găsească liniştea.

Infidelităţile pe care zodiile vor trebui să le depăşească în următorii 5 ani reprezintă lecţii importante care le vor arăta consecinţele propriilor greşeli. Le este recomandat să fie mai conştiente de propriile acţiuni şi decizii.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.