Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Horoscopul lunii aprilie 2020: turnuri șocante în destinele zodiilor

Otilia Geavlete

În aprilie au loc o serie de evenimente astrale foarte interesante, care vor influența marcant viețile zodiilor.  Ne putem aștepta la schimbări dramatice, răsturnări de situație ca în filme, despărțiri și reîmpăcări precum și la numeroase alte întâmplări care ne vor da peste cap destinele.

Șirul de evenimente celeste se va deschide cu Superluna de pe 8 aprilie, care va aduce o energie nebănuită în relații, făcând să se sudeze legături puternice sau să se desfacă cele mai strânse relații. Luna plină  care va străluci tot pe 8 aprilie ne va reaminti că, pentru orice vis pe care îl avem, trebuie să depunem efort și să nu ne lăsăm descurajați de eșecuri.

Luna Nouă de pe 23 aprilie ne spune că trebuie să ne purtăm cu mai multă diplomație, să comunicăm mai mult cu ceilalți și să ne facem înțeleși, nu să așteptăm ca cei din jur să ne ghicească gândurile. 

emotii

Din 25 aprilie, Pluto, planeta conectată energiilor subterane, câteodată  malefice, va intra în mișcare retrogradă, iar acest lucru va avea efecte zguduitoare asupra anumitor zodii, în special asupra semnelor de pământ, Taurul, Fecioara și Capricornul. 

Tot în aprilie va avea loc un eveniment spectaculos, ploaia de meteoriți Lyride, determinată de trecerea pământului prin resturile rămase din coada unei comete. Vibrațiile acestui spectaculos eveniment cosmic se vor simți pentru o bună perioadă în viața noastră. 

Horoscopul lunii aprilie 2020: ce schimbări apar în destinele zodiilor

Berbecul

O bună parte din lună vei avea o stare de echilibru și seninătate, care nu va putea fi tulburată de nimic. În fond, aprilie este o lună de grație pentru tine, care se conectează cu cele mai profunde resorturi ale ființei tale. Optimismul tău va aduce schimbări pozitive în viața ta și a celor apropiați. S-ar putea ca destinul tău familial să înregistreze o transformare importantă, fie prin nașterea unui copil ori prin decizia de a te căsători sau a te muta într-o casă mai mare.  De pe 25 aprilie, când Pluto intră în retrograd, tendința de a face cheltuieli exagerate ți-ar putea secătui economiile, punându-te într-o poziție riscantă. 

Taurul

în luna aprilie te concentrezi foarte mult pe viața ta privată și vrei să protejezi imaginea familiei tale de tot felul de zvonuri și insinuări din  partea unor rude îndepărtate. Pluto retrograd ar putea aduce schimbări importante și nu tocmai plăcute în evoluția ta profesională, așa că trebuie să fii pregătită pentru un sfârșit de lună frustrant. Pe de altă parte, Luna nouă din 23 aprilie va fi prilejul să lansezi inițiative care ți-ar putea echilibra veniturile și aduce un sentiment de împlinire personală. Răbdarea este cheia de care trebuie să te folosești în luna care urmează. 

Gemenii

Luna aprilie este dominată, în cazul tău, de anumite îngrijorări legate de relația cu partenerul tău și de situația familială. Ai nevoie de un umăr pe care să plângi, iar un prieten bun îți va fi alături în această perioadă tulbure. Incertitudinile legate de situația ta profesională nu-ți vor da pace și va trebui să te gândești la alternative pentru un nou loc de muncă. Dacă nu te gândești de două ori înainte, vei regreta anumite acțiuni implusive, care îți vor da peste cap scopurile pe termen lung. Deși vei avea senzația că te bucuri de echilibru financiar, dacă vei analiza mai bine lucrurile s-ar putea să constați că situația nu este chiar așa de roz. 

Racul

În luna aprilie vei primi mai multe vești pozitive, care îți vor da curaj și energie pe termen lung. Chiar dacă vei petrece majoritatea timpului acasă, vei folosi acest prilej pentru a te conecta cu ființa ta profundă, a te ocupa de dezvoltarea personală și a te dedica persoanelor dragi din viața ta. Superluna din 8 aprilie va deschide un portal cosmic pentru tine: vei percepe că are loc o schimbare importantă în sufletul tău și vei lua deciziile cele mai bune pentru tine și pentru cei apropiați. Poate că vei renunța la o sursă suplimentară de venit, dar, în schimb, te vei ocupa mai mult de anumite studii și de evoluția ta profesională. 

Leul

Luna aceasta îți va da prilejul să-ți dezvolți filosofia de viață și să dobândești o privire mai realistă și mai obiectivă asupra resurselor și scopurilor tale. Retrogradarea lui Pluto te va face să nu te mai concentrezi pe aspectele pragmatice ale lucrurilor, conectându-te în schimb la energiile mai subtile ale vieții. Unele probleme ar putea să apară în relația cu partenerul, care nu va înțelege dispoziția ta contemplativă și s-ar putea să-ți facă reproșuri că nu te implici suficient în viața voastră de cuplu. Încearcă să-i explici schimbările care se petrec cu tine, dar nu folosi un limbaj exagerat de logic sau rațional, ci concentrează-te mai degrabă pe emoțiile pe care le resimți. 

Fecioara

În luna aprilie trebuie să iei neapărat măsuri pentru a găsi noi resurse și pentru suplimentarea veniturilor tale, altfel vei ajunge într-o situație de criză. Pluto retrograd îți taie accesul la bogățiile sale, așa că vei trece prin momente destul de dificile, în care vei fi nevoită să faci împrumuturi și să restrângi anumite cheltuieli. Din fericire, intuiția ta și simțul pronunțat al responsabilității te vor ajuta să treci peste această perioadă tensionată și să lansezi inițiative care vor da roade în viitorul apropiat. S-ar putea să fii surprinsă de întoarcerea unei foste iubiri în viața ta, care îți va da peste cap toate planurile. 

inger

 Balanța

Aprilie este luna parteneriatelor pentru tine, fie pe plan personal, fie profesional. S-ar putea să închei o înțelegere prenupțială sau să începi o colaborare care te va ajuta să evoluezi în carieră. Fii atentă la micile disensiuni dintre tine și partenerul tău care s-ar putea transforma în certuri de proporții. Deși în general vă înțelegeți bine, aceste conflicte sunt semnul unui dezacord mai profund, legat de modul în care vedeți viața voastră împreună. Așa că încearcă să clarifici toate aspectele care nu-ți convin, înainte de a lua anumite decizii sau semna unele documente. Noi oportunități de promovare în carieră ar putea determina amânarea unor planuri personale, amplificând neînțelegerile dintre tine și partenerul tău. 

Scorpionul

Lumina reflectorelor se va concentra pe cariera ta în luna aprilie, pentru că vei primi mai multe oportunități de colaborare și vei avansa pe scara ierarhică. Va fi o perioadă în care trebuie să lucrezi intens la adaptarea ta la noi sarcini și responabilități, dar și la abilitățile tale de comunicare. Claritatea mesajelor și asertivitatea sunt foarte importante, pentru că altfel nu vei reuși să te pui de acord cu colaboratorii tăi și să obții acceptul lor. Anumite schimbări s-ar putea să apară și în relația de cuplu, pentru că partenerul te va anunța că are planuri noi, legate de viitorul său profesional. Deși te simți frustrată că a luat decizii fără să te consulte, este mai bine să discuți cu el într-o manieră diplomatică și să nu dai prilej reproșurilor să vă modifice relația.

Săgetătorul

Deși ai unele îngrijorări legate de situația ta profesională și financiară, te simți eliberată de stresul termenelor limită și îți dedici mare parte din timp pasiunilor tale. Reiei proiecte pe care le amânaseși, fie de natură artistică fie socială, te relaxezi mai mult și găsești timp pentru lucruri mărunte, dar plăcute, cum ar fi cititul, pictatul sau grădinăritul. Te surprinde cât de mult îți pot schimba viața anumite evenimente sociale și îți propui să lași mai mult timp de acum lucrurilor care îți aduc liniște și un sentiment de împlinire. Dacă ești singură, luna aprilie este un bun prilej de a întâlni bărbați interesanți, fie și numai în realitatea virtuală. 

Capricornul

Ești surprinsă de schimbările care se petrec cu tine după numai câteva săptămâni de pauză, în care ți-ai schimbat ritmul și ai început să redescoperi lucruri care îți făceau plăcere. În ciuda anumitor incertitudini legate de situația ta profesională, simți că este o perioadă benefică pentru tine, în care îți poți reconsidera scopurile, prioritățile și poți decide ce vrei să aduci nou în viața ta. Te poți concentra mai mult pe reconectarea cu partenerul și pe relațiile romantice, pe care le-ai neglijat din cauza muncii intense. Deși ești conștientă că trebuie să găsești noi mijloace de subzistență și să te adaptezi schimbărilor profesionale, în aprilie decizi să te mai bucuri de o pauză binemeritată, în ciuda umbrei amenințătoare a lui Pluto retrograd. 

Vărsătorul

Schimburile de idei cu prieteni și apropiați devin mai intense în luna aprilie, chiar dacă nu au loc față în față. Simți nevoia să te conectezi tot timpul cu cei dragi și folosești orice prilej pentru a le da telefon sau a iniția întâlniri online. Uneori, emoțiile sunt atât de copleșitoare încât ai tendința să devii rigidă și irațională, creând conflicte și bariere de comunicare. Singurul care înțelege cu adevărat sentimentele tale este partenerul, care încearcă să creeze o atmosferă de siguranță și confort în jurul tău. îi ești recunoscătoare pentru tandrețea și grija sa, dar nu te poți elibera de toate temerile tale. 

chip

Peștii

Resursele tale personale sunt foarte active în luna aprilie, ceea ce vine în sprijinul dezvoltării tale personale și comunicării cu ceilalți. Alegi cu bunăștiință o atitudine pozitivă, pentru a contracara teama și îngrijorarea celor din jurul tău. Îți propui să folosești perioada de izolare pentru a învăța lucruri noi, pentru a redescoperi plăcerile simple și tihna vieții. Abordarea ta empatică te face să comunici foarte bine cu colegii de echipă, chiar dacă nu vă vedeți față în față. Poți folosi capacitatea ta de influențare și negociere pentru a motiva oamenii și a schimba dinamica relațiilor mai degrabă spre colaborare, decât spre competitivitate. 

 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Duminică, 18 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!