Horoscop
Înapoi la

Horoscopul lunii aprilie. O zodie are parte de surprize în dragoste

Horoscopul lunii aprilie. O zodie are parte de surprize în dragoste

Redactor Divahair.ro

Luna aprilie vine cu surprize pentru toate zodiile. Astrologul Vlad Daia ne spune ce planuri au planetele pentru fiecare nativ, iar dacă vrei consultații astrologice personalizate, poți intra aici.

zodii

Berbec

Accentul încă este pe tine până în a doua jumătate a lunii, dar avem niște evenimente importante în semnul tău în această lună și anume activarea lui Uranus care se află în semnul tău. Uranus va fii atins pe rând de Venus, Soare și în luna mai de către Mercur. Uranus se află în ultimele grade din zodia ta, deci face munca de final, înainte de a trece în Taur, ceea ce îți poate aduce schimbări bruște, situații surpriză și îți poate schimba modul de a vedea lucrurile în general, deci nu te mira dacă îți vei schimba în aceste săptămâni modul de a funcționa. Spre sfârșitul lunii ți se activează tot mai mult sectorul financiar, deci n-ar fi rău să acorzi mai multă atenție banilor tăi, a surselor de venit noi, sau a unor munci extra care îți pot aduce beneficii. Locul de muncă poate fi foarte antrenant luna aceasta, deci depune efortul necesar pentru a-ți termina munca la timp.

Taur

Pentru tine, cel din zodia Taur, este activată casa dinaintea ta, iar spre sfârșitul lunii, intri în lumina reflectoarelor. Este un moment ideal de introspecție, de retragere din cotidian și a-ți analiza trecutul, problemele ce încă te bântuie și a observa ce anume ai de schimbat sau de îndreptat în trecutul tău. Somnul poate fi o problemă mare luna aceasta și încă ceva luni anul acesta, dar ia această perioadă ca o curățare a trecutului, însă trebuie să înțelegi mai bine evenimentele trecute și chiar să îndrepți ceea ce poate fi îndreptat, astfel conștiința îți poate fii mult mai ușoară. Spre sfârșitul lunii, Soarele pătrunde pe tărâmurile tale, deci începi să te remarci, este momentul ideal de a începe lucruri noi, de a lua noi direcții și de a încerca să te ridici din amorțeală din ultima vreme.

Gemeni

Accentul pică pentru tine în zona socială și a prietenilor, unde lucrurile se pot aglomera, poți avea de-a face cu mulți oameni luna aceasta. Situațiile pot fi neprevăzute în aceste sectoare, deoarece Uranus este activat și poate da totul peste cap, de la dispariția subită a unor prieteni, la apariția unor noi oameni care te impactează profund și până la dorința ta de a te rupe de anturajul tău. În același timp, poți să te alături unor mase de oameni sau diferitelor grupuri organizate și să fii de un real folos în acele comunități, poți ajuta în jurul tău prin munca ta și timpul tău oferite benevol. Lucruri care ai dori să le păstrezi ascunse pot ieși la suprafață în această perioadă, poți simți ca un clocotit interior care stă să explodeze, poate n-ar fi rău să pui în ordine aceste lucruri ce te macină.

Rac

Pentru tine dragă Racule, zona carierei începe să clocotească, loc unde poți avea niște răsturnări de situație, ai putea să te gândeșți la schimbarea totală a domeniului de lucru, dar nu cred că vei și face acest pas, dar ai multe lucruri de schimbat. Îți pot veni acum idei noi despre cum a-i putea îmbunătăți situația ta actuală, să te uiți mai sus decât poziția ta actuală și să vii cu idei noi și ingenioase. Și statutul tău social poate suferi modificări dintr-un punct sau altul de vedere. Atenție la surprize din partea instituților statului, nu este exclus să fii anunțat că ai uitat ceva, sau ai de rezolvat niște situații eronate din trecut. Relațiile cu ceilalți și cu partenerul sunt foarte tensionate luna aceasta, deci vezi că poți fii iritat mult mai ușor acum, conflictele pot fii la fiecare colț, deci respiră adânc și așteaptă să treacă vreo lună, două.

Leu

Studiile pot fii foarte benefice pentru tine acum, fie că este facultate, fie că este o perfecționare, sau, de ce nu, să începi tu singur să studiezi un domeniu interesant. Și întrebările despre viața ta pot înflori în mintea ta și să începi o căutare acerbă a unor răspunsuri care nu le găsești de ceva timp. Prin descoperirile tale de luna aceasta, nu este exclus să-ți schimbi radical viziunea despre viață, despre Univers, despre cum funcționează lucrurile…și să faci ulterior niște schimbări concrete în viața ta.Poți fi mai interesat de spiritualitate și de partea nevăzută a lucrurilor. La locul de muncă nervii sunt întinși la maxim, deci fii diplomat și încearcă să-ți păstrezi calmul, deoarece colegii și șefii îți pot apăsa toate butoanele luna aceasta. Și sănătatea poate da ceva bătăi de cap, mai ales ai grijă la infecții, tăieturi și mici accidente.

zodia fecioara

Fecioară

Partea ta ascunsă, intimă, clocotește încet, încet și are nevoie tot mai mare de atenția ta. Poți avea unele clarificări interioare, care să te facă să-ți deschizi subit ochii, să înțelegi mai clar unele situații complicate sau să simți că ți se dă jos un văl de pe ochi. Poți avea dorința de a desluși mai mult viața, de a pătrunde dincolo de ce se vede la prima vedere și de a-ți schimba radical sistemul de valori. Partea sentimentală și intimă pot fi nesatisfăcătoare în aceste săptămâni, deoarece și tu ai de înțeles niște lucruri și nici tu nu știi ce dorești de fapt de la partener, iar atunci poți sări direct la concluzia că nu-ți oferă ceea ce aștepți. Ar trebui să lași lucrurile să se liniștească și să nu mai vezi partea goală a paharului în relația ta, ci să vezi ce situații ai tu de clarificat. Relațiile cu copii pot fii tensionate luna aceasta și nu este indicat să faci investiții riscante.

Balanță

Cum zodia opusă este încă activă luna aceasta, mai ai treabă cu cei din jur și cu relația ta partenerială. Poți avea unele surprize din partea prieteniilor sau a partenerului de viață, acum se pot da lucrurile peste cap, poți afla informații neștiute până acum care să te facă să-ți schimbi radical modul de interacțiune cu cei dragi. În același timp, poate fi o perioadă bună pentru a schimba lucrurile în relația ta, pentru a face lucruri noi, sau pentru a schimba serios modul tău de interacțiune în cuplu. Caută să dai la o parte acele aspecte care nu mai funcționează. Căminul sau familia pot fi afectate în această perioadă, tensiunea crește și nervii pot fii întinși la maxim…deoarece Marte pune paie pe foc, ar trebui să aștepți să treacă această lună și să eviți discuțiile în contradictoriu în familie. Pot apărea și probleme administrative la casă și să fie nevoie să scoți niște bani pentru a repara problema.

Scorpion

Mediul de la job poate fi mai stresant și antrenant, cu mai mult de lucru și cu mai mulți nervi decât de obicei. Relațiile intercolegiale pot fi mai frustrante în prima parte a lunii, deci evită certurile și discuțiile aprinse și nu băga în seamă tachinările venite din partea colegilor. Este un moment potrivit să-ți schimbi atitudinea la locul de muncă sau modul în care muncești. Ai grijă luna aceasta la comunicare, deoarece Marte și Saturn se află în casa comunicării și gândirii tale, de aceea agitația mentală poate fii la maxim, astfel comunicarea ta va simți repercursiunile acestei conjuncturi și cel mai mult poate simți repercursiunile locul tău de muncă. Poți avea mai multe gânduri în această perioadă, o agitație interioară inexplicabilă…poate n-ar fi rău să folosești această energie prin muncă extra sau prin practicarea unui sport.

Săgetător

Pasiunile și hobbyurile tale sunt accentuate în această perioadă. Acum este momentul să îți schimbi viziunea legată de pasiunile tale, de modul în care îți exprimi creativitatea, de cât de mult pui preț pe pasiunile tale și capacitățile tale. Poți să vezi mai ușor că îți duci resursele acolo unde se consideră normal să le duci și că de fapt nu le duci spre tine și spre ceea ce îți dorești tu cu adevărat. Acum ai șansa rară de a-ți schimba prioritățile în viața ta și să analizezi mai clar ce îți dorești de fapt, ce te face să te simți bine și cât de mult sau de puțin, te lași condus de alții. Dacă ai copii, relația cu ei și atitudinea ta față de ei se poate schimba acum radical, iar dacă ai o afacere proprie, poți face modificările mult visate, care te pot ajuta pe termen lung. Luna aceasta trebuie să fii mai atent la bani, deoarece stresul cade pe acest sector, fii mai chibzuit.

Capricorn

Stresul pică pe zodia ta, deoarece ai 3 dintre cele mai puțin plăcute planete pe teritoriul tău: Marte, Saturn și Pluto. În principiu, poate fi o lună dificilă, cu transformări grele și profunde. Apar lucruri care trebuie urgent schimbate, renunțat la ele și urmat un nou drum. Sigur, tu fiind guvernat de Saturn ești mai obișnuit…dar totuși, este multă energie chiar și pentru tine. Pe de altă parte, Marte aici poate să-ți dea energia să faci acele schimbări pe care poate vrei să le faci de mult timp, dar n-ai avut curajul să le faci sau ai tot amânat. Așa că, fii atent ce ți se pare urgent luna aceasta și caută să modifici și să îmbunătățești tot ce se poate, cât mai repede. Efectele se pot vedea în familia ta, unde din cauza schimbărilor tale interioare, pot apărea răsturnări de situație, familia poate să nu te mai recunoască, să nu mai vadă varianta ta veche și să ai tot felul de discuții mai mult sau mai puțin ciudate. Se vor obișnui cu noul tu…

Vărsător

Tensiunea interioară poate crește în această perioadă, casa a 12 a se aglomerează tot mai tare, iar lucruri nerezolvate din interiorul și trecutul tău stau să țâșnească. Este momentul să te retragi din lumea ‘normală’ și să meditezi la lucrurile care te frământă pentru a le da spațiu să iasă și să le oferi înțelegere, acum ai șansa să închizi multe capitole neplăcute din trecut. Și așa zișii dușmani pot apărea de nicăieri acum și să îți ofere o mâna de ‘ajutor’…dar este un moment numai bun de a face curățenie între acei oameni sau acele situații care sunt împotriva voinței tale în viața ta. Și sănătatea poate avea de suferit în această perioadă, deci fii puțin atent mai ales la rupturi de oase sau infecții. Mintea ta este tot mai încărcată în această perioadă, tocmai de aceea este bine să lași presiunea să iasă, printr-o relaxare. În același timp poți avea și idei foarte bune care să te lovească de nicăieri și să poți găsi soluții ingenioase zilele astea.

Pești

Finanțele tale pot prinde avânt luna aceasta, mai ales în a doua parte, la începutul lunii încă trebuie să fii mai chibzuit datorită retrogradării lui Mercur. Dar poți avea răsturnări de situație pe acest sector, pot apărea bani de unde nu te aștepți, sau tu poți să-ți schimbi radical viziunea asupra bunurilor materiale și să schimbi tactica pe care o aveai până acum. Sectorul social se aprinde și el, acolo poți face curățenie între prietenii și cunoștințele tale, poți schimba anturajul și prieteni vechi pot acum să pară rupți din alt film și să nu-i mai recunoști. Și tu îți ridici standardele când vine vorba de relațiile de prietenie și nu mai accepți atât de ușor să stai de vorbă cu oricine, nu, nu ești egoist, ci pur și simplu simți să te înconjori de oameni de la care ai ce învăța.

 

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.