Horoscop
Înapoi la

Horoscopul lunii iunie: zodiile pășesc în lumină odată cu solstițiul de vară

Horoscopul lunii iunie: zodiile pășesc în lumină odată cu solstițiul de vară

Redactor Andreea Baluteanu

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

O lună atât de bogată în evenimente, iunie ne dăruiește cu generozitate atât evenimente astrale cu influențe pozitive, dar și câteva dificultăți cu care ne vom măsura pe potriva resurselor interne. Urmează cea mai lungă zi din an, scăpăm de un retrograd dureros și schimbăm dominația solară a Gemenilor cu cea a Racului.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul lunii iunie, dar și ce evoluții au loc pe plan celest!

Horoscopul lunii iunie: care sunt evenimentele semnificative ale perioadei

Luna iunie începe aproape brusc cu intrarea lui Venus în Rac, aducându-ne mai aproape de familie și de cei dragi pe 2 iunie. Pe data de 10 avem parte de o eclipsă de Lună, dar și de o Lună Nouă în Gemeni, un moment puternic în care avem șansa de a începe proiecte și de a planifica călătorii. Ține însă cont că ne aflăm și într-o perioadă de retrograd a lui Mercur, așa că nu te avânta prea departe.

femeie imbracata in port national se plimba printre flori de floarea soarelui

Pe 11 iunie, Marte intră în Leu, presărându-ne viața cu pasiune, dramă și încredere în sine. Aceste trăsături ne vor folosi de minune mai ales pe 20 iunie, atunci când Jupiter intră în retrograd în Pești pentru o perioadă de patru luni în care ne vom simți mai puțin norocoase.

Pe 21 iunie are loc Solstițiul de Vară, ce coincide cu intrarea Soarelui în Rac. Cea mai lungă zi a anului ne îndeamnă să renunțăm la îndoieli și la temeri și să ne „scăldăm” în lumină.

În sfârșit, pe 22 iunie Mercur iese din retrograd în Gemeni și vom putea să răsuflăm ușurate, putând în sfârșit să gândim limpede și să accelerăm cele mai importante proiecte și task-uri.

Horoscopul lunii iunie se încheie cu Luna Plină în Capricorn, ce ne împinge de la spate să încheiem orice misiuni am lăsat neterminate, și cu mutarea lui Neptun în retrograd în Pești, de pe 25. E cazul să renunțăm la fantezii și să înfruntăm cu curaj câteva realități gri și întunecate în următoarea perioadă.

Din fericire, avem parte de un ultim moment pozitiv pe 27 iunie, atunci când Venus intră în Leu și aduce vibrații pozitive și o energie înflăcărată. E musai însă să avem grijă la cheltuieli, mai ales la cele pentru aspectul fizic.

Ce te așteaptă în funcție de zodie conform horoscopului lunii iunie

BERBEC. Se anunță o lună iunie cu niveluri ridicate de energie și putere de a trece peste orice dificultăți. Te înțelegi bine cu cei din jur și ești conectată la nevoile lor.

maini de barbat si femeie care gatesc impreuna

Dragoste. Partenerul are parte de toată atenția ta. Dacă ești single, cineva cu pasiune pentru gătit (poate chiar un chef) va fi extrem de interesat de persoana ta.

Sănătate. Nu stai prea bine cu sănătatea, mai ales că stresul și-a spus cuvântul în ultima perioadă. Încearcă să te relaxezi deoarece altfel vei avea de suportat consecințe mai drastice.

Bani. O să ai o lună benefică și ai chiar posibilitatea de a face donații sau de a te implica în acțiuni de caritate.

Citește și: Horoscopul dragostei pentru vara 2021: ce zodii trăiesc iubirea la cote maxime, ce zodii vor avea inima făcută bucăți

TAUR. Tot ce îți dorești se poate îndeplini cu ușurință grație sprijinului oferit de horoscopul lunii iunie. Te bucuri de o intuiție ireproșabilă și de o logică desăvârșită; nu permite însă emoțiilor să te controleze.

Dragoste. Nu e o lună în care accentul să fie pus pe relațiile sentimentale. Ești mai degrabă dedicată carierei și vei avea nevoie de înțelegerea partenerului mai ales în prima parte a lunii. După această perioadă îl poți răsplăti pentru toleranța sa.

Sănătate. Ai mult de muncă și ai nevoie de toate forțele tale. Din fericire, stai bine cu sănătatea atât timp cât îți vei propune să petreci cât mai mult din timpul liber afară.

Bani. Jobul e centrul interesului tău în luna iulie. Ai idei excelente, te manifești creativ și colaborezi de minune cu colegii. Singura problemă poate fi reprezentantă de tendințele tale autoritare.

GEMENI. Se anunță o lună minunată pentru zodia Gemeni în care strălucești pe plan personal și profesional. Mintea ta e briliantă și ești însetată de cunoaștere.

Dragoste. Dragostea e aprinsă mai ales în prima parte a lunii. Dacă ești single, flirtează la greu fiindcă îți poți găsi sufletul pereche. Dar caută să readuci pasiunea și în relațiile de lungă durată ce vor fi reactivate acum.

Sănătate. Într-o lună atât de plină, cel mai important sfat al astrelor este acela de a separa inteligent viața personală de cea profesională. Dacă nu o faci, este posibil să te confrunți cu probleme de sănătate.

Bani. Cariera evoluează mai ales în a doua parte a lunii. Ai șanse să îți mărești veniturile sau chiar să aplici pentru o poziție de conducere în compania ta.

RAC. Ai impresia că niciunul dintre eforturile tale nu contează și este posibil ca exact așa să și fie. Iunie este genul de lună în care trebuie să muncești fără a te gândi la recompense.

Dragoste. Aduci tensiunile de la muncă în relație, ceea ce știi cât este de dăunător. Încearcă să minimizezi aceste comportamente deoarece îți vor înrăutăți situația și mai tare.

Sănătate. Ai grijă de corpul tău și vei avea grijă și de mintea ta. Cu alte cuvinte, ia zicala Mens sana in corpore sano și aplic-o cât poți de bine. Să te apuci de sport nu a fost nicicând mai binevenit.

Bani. Deși ai idei bune și creativitate din plin, nu reușești ce îți propui pentru că circumstanțele îți sunt nefavorabile. Promovarea aceea va mai întârzia, iar relațiile cu colegii sunt destul de neliniștitoare.

LEU. Se anunță o lună iunie cu multe aventuri. Îți dorești să călătorești și poți avea parte de o vacanță reușită, dar și micile tale plăceri îți vor umple viața de bucurie.

Citește și: Cum să îți manifești dragostea anul acesta, potrivit vrăjitoarelor și cititorilor în tarot

Dragoste. Ești atrasă de un alt gen de oameni decât de obicei: visători și misterioși. Deși te vor fascina și poți începe relații pline de zvâc, posibilitatea de a rămâne împreună pe termen lung este limitată.

Sănătate. Pentru că te concentrezi atât de tare pe ceea ce îți face plăcere, vei sta bine cu dispoziția. Singura problemă pot fi câteva boli cronice sau alergiile, dar le vei ține ușor sub control.

Bani. Nu implementa planuri profesionale în prima săptămână a lunii. Muncește mult și cu spor: răsplata va veni cât de curând (deși nu neapărat acum).

femeie in vacanta la mare care se da in leagan pe plaja

FECIOARĂ. Crede în intuiția ta fiindcă nu te va lăsa baltă în luna iunie. Poți găsi răspunsuri la toate problemele care te presează, inclusiv la cele medicale.

Dragoste. Horoscopul lunii iunie are vești minunate în dragoste. Dacă ești single, vei fi ca un magnet pentru sexul opus și în jurul tău vor roi admiratorii. Tensiunile din legătura sentimentală dispar și îți poți duce relația la următorul nivel.

Sănătate. Luna iunie e minunată pentru vindecare. Orice tratamente urmezi vor fi însoțite de succes, iar problemele de sănătate găsesc rapid soluții eficiente.

Bani. Încrede-te în tehnologie fiindcă te va ajuta mult să evoluezi acum. Dacă vei găsi o metodă de a-ți simplifica munca poți ajunge aproape de o promovare.

BALANȚĂ. Ai o dispoziție excelentă, iar luna iunie te așteaptă numai cu vești bune. Ocupă-te de pasiunile tale și vei fi fericită cum nu ai mai fost de multă vreme.

Dragoste. Luna iunie este magică pentru a începe o nouă relație. Radiezi și vei atrage oameni optimiști, cu suflet bun, alături de care vei construi povești de dragoste atât de frumoase.

Sănătate. Se spune că o repriză de râs te ajută să trăiești mai mult, iar acum ești toată numai un zâmbet. Cu atitudinea ta pozitivă, până și micile probleme de sănătate vor fi rezolvate cât ai zice „cea mai bună lună din viața mea”.

Bani. Gândește-te bine cum ai putea transforma acel hobby într-o sursă de venit. Luna iunie abundă în oportunități, totul e să depui toate eforturile și să nu le lași să îți scape.

SCORPION. Și cariera contează, dar nu atât de tare ca viața personală în iunie. Dacă ai neglijat familia sau persoana iubită, acum este momentul să îți schimbi atitudinea.

Dragoste. Iubitul este cel care contează cel mai mult. Dacă ești single, ai șansa de a-ți întâlni iubirea vieții tale. Dacă nu, vei trăi clipe de poveste cu cel drag și poți fi chiar cerută în căsătorie. 

Sănătate. Iei o decizie bună în ceea ce privește starea ta de sănătate. Ascultă-ți intuiția și cere o a doua părere dacă te îndoiești de ceea ce spun doctorii.

Bani. E un moment bun pentru a-ți revizui finanțele. Ai însă grijă la tendința de a cheltui excesiv, mai ales pe obiecte de decor.

SĂGETĂTOR. Începi în sfârșit să vezi lumina de la capătul tunelului în majoritatea laturilor vieții tale. Ești plină de speranță și recompensată pentru toate eforturile pe care le-ai depus.

femeie frumoasa aflata pe un camp si scaldata in lumina

Dragoste. Ești în sfârșit capabilă să ierți și să uiți, așa că dacă ai avut probleme în relație te vei vindeca. Dar îți poți permite și să te îndrăgostești din nou și vei întâlni și persoana potrivită.

Sănătate. Nu ai probleme de sănătate acum. Fă însă sport ca să mai eliberezi din tensiunea mentală.

Bani. Stai excelent cu finanțele și astrele îți recomandă chiar să îți asumi câteva riscuri și să faci investiții. O promovare se anunță de asemenea la orizont.

CAPRICORN. Luna iunie este una de odihnă și de regenerare. Pune accent mai ales pe sănătatea ta.

Dragoste. Viața amoroasă e calmă, poate chiar inexistentă. Dacă ești într-o relație, să pleci într-o călătorie cu cel drag va fi cea mai bună decizie.

Sănătate. E timpul să dai curs controalelor de rutină și să mergi la doctor pentru orice problemă medicală. Fii atentă mai ales la dietă; treci la o alimentație sănătoasă și îți vei recăpăta energia.

Bani. Cariera ta stagnează și nu poți face nimic din acest punct de vedere. Fii atentă la cheltuieli fiindcă poți ajunge să faci foamea până la salariu.

VĂRSĂTOR. Din păcate, luna iunie aduce probleme cât cuprinde pentru zodia ta. Stresul, tensiunea și obstacolele sunt la ordinea zilei; strânge din dinți cu gândul la zilele mai bune.

Dragoste. Deși ai o aură magnetică care atrage o mulțime de oameni, tocmai aceasta este problema: ai în jurul tău tot felul de personalități. Crede în intuiția ta și dacă o nouă iubire pare prea frumoasă ca să fie adevărată, îndepărtează-te cât mai poți.

Sănătate. Tensiune, stres, muncă multă: iată ecuația pentru burnout. Asigură-te că găsești timpul necesar pentru a te relaxa.

Bani. Trudești din plin, dar nu primești nimic în schimb. În prima parte a lunii te vei certa destul de agresiv cu un coleg.

PEȘTI. Natura ta blândă și generoasă te va determina să te implici în activități de voluntariat: e cea mai bună decizie pe care o poți lua într-o lună altfel dificilă.

Dragoste. Ai parte de romantism cât cuprinde, mai ales în prima parte a lunii. Dacă te-ai săturat să fii single, se anunță o poveste de dragoste ca în basme. Vei redescoperi de ce te-ai îndrăgostit de partenerul tău.

Sănătate. Fii atentă la tendințele depresive, mai ales atunci când vezi cât rău există în lume. Înconjoară-te de oameni optimiști.

Bani. Ai mult de muncă, dar și energia pentru a da curs tuturor planurilor tale profesionale. Nu uita însă de echilibru.

 

Așa sună horoscopul lunii iunie! Ia în calcul ceea ce ți-au rezervat astrele și pregătește-te din timp!

Surse: Astrology.com, Sunsigns.org, Wisehoroscope.org, yearly-horoscope.org, 321horoscope.com

 

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce faza a lunii te reprezinta?
Incepe quiz
Ce faza a lunii te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.