Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Horoscopul lunii mai: ce schimbări trebuie să facă zodiile în viața lor

Otilia Geavlete

Luna mai este cu adevărat o lună a speranței pentru toate zodiile, mai ales că așteptăm cu nerăbdare să reluăm cursul firesc al vieții, să comunicăm mai mult și să ne reconectăm cu persoane pe care nu le-am mai întâlnit de ceva vreme. Sperăm ca astrele să ne aducă mai multă libertate de mișcare, să îndepărteze temerile și să ne facă mai conștienți de bucuriile vieții normale, fără restricții și izolare.

inger

În luna mai, vor avea loc o serie de evenimente cerești care ne vor influența viețile. Soarele va intra în Gemeni pe 20 mai, astfel încât spiritul nostru de căutători va fi activat spre sfârșitul lunii. Este posibil să începem activități noi și excitante și chiar să facem călătorii mult visate.

Mercur se va afla, la rândul său în Gemeni, de pe 11 mai, iar pe 28 mai va intra în Rac. Cu siguranță, comunicarea noastră se va îmbunătăți, vom fi mai convingători și mai expansivi în discursurile noastre.

Luna Plină de pe 7 mai va străluci în Scorpion, o zodie acvatică, corelată cu puterile latente ale subconștientului. De aceea, vom fi mai creativi și ne vom putea pune în practică anumite planuri amânate, pentru că vom primi împuternicire din partea astrelor să le realizăm. 

Venus și Jupiter vor avea o mișcare retrogradă începând cu mijlocul lui mai, ceea ce ar putea aduce anumite probleme în viața noastră sentimentală, dar și în ceea ce privește finanțele. Și Saturn va fi retrograd în Vărsător din 11 mai, ceea ce va aduce unele întârzieri în planurile noastre, fie legat de carieră, fie de vacanță. 

Marte se va afla în Pești de pe 13 mai, de aceea va fi mai puțin impulsiv, dar mai amăgitor, putând determina conflicte ascunse cu anumite persoane cu influență din viața noastră. 

Horoscopul lunii mai

Berbecul

Pentru tine, luna mai va fi bogată în succese și realizări, dar s-ar putea să apară unele întârzieri determinate de tranziția protectorului tău, Marte, prin Pești, dar și de retrogradarea lui Saturn din 11 mai. Vei avea mai mult timp să-ți analizezi greșelile și să faci planuri de viitor.

Comunicarea cu diferite persoane se va îmbunătăți, odată cu intrarea lui Mercur în Gemeni. Relațiile tale romantice pot fi fabuloase până pe 13 mai, când Venus intră în mișcare retrogradă și pot apărea conflicte în relația cu partenerul. Dar Marte în Pești reînvie romantismul și vă face să vă bucurați de clipe magice împreună.

Pe plan financiar s-ar putea să apară unele probleme, mai ales în a doua jumătate a lunii, când Jupiter este retrograd. Va fi nevoie să faci împrumuturi sau să-ți găsești noi surse de venit.

Sănătatea ta este echilibrată, cu mici reactivări ale unor probleme cronice minore, precum alergii sau un ușor reumatism. 

Taurul

Cu Venus, planeta ta protectoare, aflată în mișcare retrogradă din 13 mai, în Gemeni, relațiile tale, în special cea romantică, s-ar putea să fie afectate de furtuni trecătoare sau de conflicte durabile. Anumite probleme emoționale răbufnesc la suprafață, făcându-te foarte vulnerabilă și este posibil să ai nevoie de suportul familiei sau al unui specialist, pentru a-ți reveni după perioada tensionată prin care ai trecut. 

Pe planul carierei, te vei concentra pe găsirea unor noi oportunități profesionale, dar este bine să o faci în prima parte a lunii, când Jupiter și Saturn nu și-au început încă mișcarea retrogradă, altfel căutările tale vor fi îngreunate. 

Financiar, vei avea un dezechilibru destul de puternic, mai ales că ai cheltuit multe economii și ai făcut noi împrumuturi în această perioadă de criză. Faptul că Pluto este retrograd întreaga lună nu te ajută deloc, pentru că accesul la anumite resurse va fi îngreunat.

Relațiile romantice sunt favorizate în prima parte a lunii, pentru că după 13 mai Venus intră în mișcare retrogradă și îți va fi mai greu să-ți găsești sufletul pereche. Totuși, retrogradarea lui Venus ți-ar putea readuce în atenție o iubire din trecut și este posibil să reiei legătura cu o persoană de care ai fost îndrăgostită. 

Pe planul sănătății nu vor fi probleme marcante, cu excepția unor migrene și a problemelor de natură musculară și osoasă determinate de sedentarism. Fă mai multă mișcare și te vei simți mai bine.

Gemenii

Pentru tine, mai se anunță o lună fantastică, mai ales că ești foarte creativă și ai toate șansele să evoluezi pe planul carierei. Mercur, planeta ta protectoare se flă chiar în semnul tău, între 11 și 28 mai, făcând ca abilitățile tale de comunicare să fie maxime și aduncând oportunități de realizare profesională. De pe 20 mai, Soarele se află, de asemenea, în Gemeni, ceea ce face ca relațiile și parteneriatele la locul de muncă să fie cât se poate de profitabile. 

Din punct de vedere financiar, oportunitățile profesionale îți vor deschide drum către noi resurse și te vei bucura de venituri mai consistente, fie că este vorba de o creștere salarială, de o primă sau de un bonus. 

Relațiile amoroase vor fi destul de instabile, mai ales din momentul în care Venus își începe mișcarea retrogradă chiar în semnul tău. Dacă ești singură, vei avea mai multe oportunități de a întâlni persoane interesante, dar nu se va încheia nici o legătură serioasă. Dacă ești deja într-o relație, partenerul s-ar putea să-ți aducă reproșuri că ești capricioasă și puțin frivolă. 

Pe planul sănătății, este necesar să eviți stresul și să-ți îmbunătățești dieta. Altfel, s-ar putea să te confrunți cu anumite probleme  de natură digestivă. 

Racul

Prioritățile tale în această lună vor fi de natură profesională și de dezvoltare personală, în vreme ce aspectele emoționale și romantice vor trece în plan secundar. Eforturile tale la serviciu vor fi răsplătite către sfârșitul lunii mai, când Mercur va intra în semnul tău și relațiile tale profesionale vor fi excelente.

Din punct de vedere financiar, echilibrul va fi destul de fragil și îți va fi destul de dificil să te descurci cu toate cheltuielile, mai ales că Jupiter retrograd va pune piedici anumitor planuri prin care voiai să obții resurse suplimentare. Totuși, odată cu avansarea profesională, s-ar putea să primești un salariu mai mare și vei avea și posibilitatea unui împrumut semnificativ. 

Pe plan romantic, relațiile tale se vor menține în stand-by, mai ales dacă te afli la începutul unei legături. Vei avea parte de momente pasionale, în special în perioada Lunii Pline care va străluci în Scorpion, zodie acvatică ca și tine și încărcată de un erotism intens. Dar nu vei relațiile noi nu vor evolua prea tare, iar cele vechi vor întâmpina anumite blocaje emoționale. 

În ceea ce privește sănătatea, este necesar să aduci un echilibru mai mare în psihicul tău și să diminuezi tendințele anxioase și ipohondre. 

Leul

Pentru că în perioada de criză din lunie martie-aprilie cariera ta a avut de suferit, te vei concentra destul de mult pe aspecte profesionale în luna mai. Vei încheia niște parteneriate avantajoase și vei începe un proiect ambițios, care îți va aduce multă muncă, dar și multe satisfacții. Totuși, va trebui să acorzi atenție și vieții tale familiale, pentru că o persoană vulnerabilă din familia ta îți va reclama ajutorul. 

Mercur în Gemeni te va  face să fii la fel de comunicativă și inspirată ca de obicei și vei reuși să captezi atenția unor persoane relevante pentru cariera ta. În ce privește finanțele, este nevoie să faci anumite restricții și economii, până în momentul când situația ta materială va deveni mai stabilă. 

Relațiile sentimentale vor fi, de asemenea, favorizate, mai ales în a doua perioadă a lunii mai, în ciuda mișcării retrograde a planetei Venus. Soarele și Mercur în Gemeni îți vor amplifica farmecul și îți vor da o putere magnetic asupra bărbaților din jurul tău. 

Cu sănătatea nu trebuie să-ți faci prea multe griji, deși s-ar putea să ai parte de mici accidente, mai ales dacă vei munci excesiv și vei uita să ai grijă de tine. 

Fecioara

Luna mai va aduce la suprafață anumite tendințe oarecum contrare naturii tale practice și realiste. Latura spirituală va fi în prim plan, iar în ceea ce privește profesia și relațiile te vei arăta idealistă și îți vei lăsa imaginația să zburde. Această schimbare în modul tău de a privi lucrurile va fi benefică, mai ales în relația ta de iubire, dar s-ar putea să aducă și unele probleme, cum ar fi tendința de a face cheltuieli exagerate și de a fi mai puțin responsabilă ca de obicei. 

Pe plan profesional, luna mai îți va permite reluarea unor activități, pe care ai fost nevoită să le lași în așteptare în perioada de izolare. Totuși, îți va fi destul de greu să le pui din nou în mișcare și va fi necesar ceva mai mult timp pentru a le aduce la randamentul optim. Chiar dacă Mercur, planeta ta protectoare, te va impulsiona,  datorită tranzitului său prin Gemeni, Saturn retrograd îți va aduce întârzieri semnificative. 

Relațiile romantice vor fi cât se poate de active, iar când Mercur se va afla în misteriosul semn al Racului vei avea șansa să întâlnești o persoană fascinantă cu care este posibil să începi o aventură plină de pasiune.

Sănătatea  s-ar putea să-ți fie afectată de oboseală și excese, așa că este indicat să îți iei perioade de pauză, dacă vrei să-ți refaci sistemul nervos și pe cel imunitar deopotrivă.

siluete 

Balanța

Dacă lași intuiția să te conducă în această lună, vei avea numai de câștigat. Mercur în Gemeni și Marte în Pești îți dau o incredibilă putere de convingere, în vreme ce Venus, protectoarea ta, aflată în mișcare retrogradă de pe 13 mai te reconectează cu resursele propriei interiorități. Mai va fi o lună echilibrată pentru tine, dar sfârșitul ei te-ar putea pune la încercare cu anumite tensiuni în relația ta de dragoste. 

Ai mai multe opțiuni profesionale și îți este destul de greu să alegi între ele; ești tentată să începi mai multe proiecte deodată, ceea ce va fi benefic din punct de vedere al carierei și al banilor, dar ți-ar putea aduce probleme din punct de vedere personal. Iubitul sau anumite persoane din familia ta îți vor reproșa că îi neglijezi și va trebui să faci adevărate scamatorii ca să aduci armonie în familie și la serviciu. 

Relația de dragoste este stabilă, până la un anumit punct, dar, pe măsură ce Venus evoluează în mișcarea sa retrogradă, apar mici conflicte și tensiuni care te destabilizează. Partenerul devine posesiv și gelos, pentru că se simte trecut pe planul doi, de vreme ce te concentrezi mai mult pe muncă. Este necesar să te gândești la un timp împreună, care să compenseze absențele tale destul de îndelungate. 

Pe planul sănătății, trebuie să dai atenție unor probleme cronice, cum sunt cele de coloană, care s-ar putea reactiva din cauza surmenajului. 

Scorpionul

Până pe 20 mai, vei simți că energia ta este insuficientă ca să facă față schimbărilor accelerate care apar în viața ta. Trebuie să sari în ajutorul mai multor persoane din familie,  partenerul îți reclamă mai multă atenție, iar inovațiile pe care vrei să le aduci în casă te țin ocupată o bună parte din lună. În mai, accentul se va pune mai ales pe viața ta personală, în vreme ce ambițiile profesionale vor trece în plan secundar. 

În ceea ce privește cariera, te afli pe linia de plutire, fără să apară oportunități și schimbări iminente. Ai, câteodată, un sentiment de plafonare și te gândești că ai vrea să cauți și alte oportunități profesionale, dar simți că nu este încă momentul potrivit. Încerci să obții mai mulți bani din diverse surse, dar îți ajung doar atât cât să menții o aparență de echilibru. 

Relațiile sentimentale te pun la încercare, pentru că simți că oamenii din jurul tău nu te înțeleg și nu te sprijină suficient. Dacă ești la începutul unei legături, Luna Plină din 7 mai, care va străluci în semnul tău, îți va dărui nopți de pasiune, dar Venus retrograd din 13 mai s-ar putea să pună punct relației tale, pe motive de incompatibilitate. 

Vei avea conflicte cu părinții sau cu alți membri ai familiei și s-ar putea să ți se pară că mediul casnic a devenit toxic și să încerci să te detașezi de oamenii care cer prea mult de la tine. Anumite probleme cronice de sănătate pot reveni din cauza stresului, dacă nu găsești metode să te protejezi. 

Săgetătorul

Luna mai va fi dominată de anumite aspecte contradictorii în cazul tău, generate de opoziția dintre Marte care îți cere să fii mai hotărâtă și mai agresivă și Jupiter retrograd, care îți încetinește acțiunile și îți afectează deciziile. 

La locul de muncă apar mici probleme și neplăceri, care te pun în dificultate, mai ales că stabilitatea ta financiară este afectată. S-ar putea să fii încărcată cu sarcini noi, fără o mărire salarială corespunzătoare sau, dimpotrivă, s-ar putea ca activitatea ta să se restrângă. În nici una dintre situții nu te vei simți confortabil, mai ales că relațiile cu șefii și colegii sunt destul de tensionate. Ți se oferă o oportunitate de a-ți schimba postul, dar Jupiter și Saturn retrograde te împiedică să iei o decizie fermă. 

Pe plan amoros, retrogradarea lui Venus te pune în dificultate, pentru că vrei să termini o relație. dar ai anumite scrupule și lași lucrurile să treneze în stare de incertitudine. dacă ești singură, oportunitățile de a-ți găsi partenerul potrivit cresc după 20 mai. 

Pe planul sănătății nu sunt probleme, deși temerile tale te fac să ai tot felul de simptome somatice și să crezi că s-a declanșat o boală gravă. În realitate, este vorba numai de stres si idei irationale.

Capricornul

Mai va fi o lună excelentă pentru tine, dominată de romantism și relațiile cu familia până pe data de 20, apoi de oportunități inedite de carieră, care îți vor da un sentiment de surescitare și satisfacție.

În prima parte a lunii mai, planetele îți vor fi favorabile pentru a încheia noi relații profesionale, care vor fi fructificate spre sfârșitul lunii. Un eveniment important pentru cariera ta se va petrece până în 10 mai, permițându-ți să explorezi noi oportunități profesionale și să te faci remarcată într-un anumit domeniu de care ești pasionată. 

Dacă ești singură, luna mai este ideală pentru a-ți găsi sufletul pereche. În ciuda faptului că Venus este retrograd, pentru tine sunt deschise oportunități de a întâlni oameni noi, cu care poți începe relații interesante. Dacă participi la anumite activități umanitare sau de voluntariat, ai șansele să-ți întâlnești o persoană cu aceleași interese și pasiuni ca și tine. 

Relațiile cu familia îți ocupă o bună parte din timp, în special cu părinții care îți cer ajutorul în anumite privințe. 

Sănătatea ta va fi echilibrată pe parcursul lunii mai, dar nu strică să-ți faci unele analize și consultații. 

Vărsătorul

Cariera nu va intra în vizorul tău în luna mai. Fie că vei continua să lucrezi de acasă, fie că vei întrerupe anumite relații profesionale, preferi să te concentrezi pe alte aspecte, precum familia și relațiile romantice, decât să dai prea multă atenție serviciului. Ai suficiente resurse, din economii personale sau din venituri încasate înainte de perioada de izolare și nu simți nevoia să te integrezi într-un program de muncă fix și solicitant. Te gândești chiar că ideea de an sabatic ți se pare din ce în ce mai atrăgătoare.

Pe plan sentimental, începi o căutare mai asiduă pentru a-ți găsi sufletul pereche, accesând site-uri de dating și mergând la întâlniri romantice, mai ales către sfârșitul lunii. S-ar putea ca în viața ta să revină un fost iubit, față de care vei simți că ai încă sentimente vii. Dacă ești într-o relație, lucrurile merg excelent cu partenerul tău, pentru că începeți să comunicați din ce în ce mai bine, mai ales după ce Mercur pătrunde în Gemeni, pe 11 mai. 

Te vei ocupa și de alte persoane din familia ta, în special de cele vulnerabile, fie că sunt copii sau bătrâni. Ve găsi timp să te dedici unor cauze umanitare și acest lucru îți va aduce un sentiment de împlinire. 

Sănătatea ta este perfectă, deși la începutul unii s-ar putea să ai niște probleme stomatologice. 

Peștii

ochi fantezie

Cu Marte pătrunzând în semnul tău de pe 13 mai te vei simți mai activă și mai bătăioasă ca oricând și vei folosi acest prilej pentru a rezolva anumite probleme care stagnau de ceva vreme. Vei pune piciorul în prag la locul de muncă și vei cere noi drepturi, pentru că te simți exploatată și ai sentimentul că ești subapreciată. Vei sfârși cu relațiile toxice și le vei spune adio oamenilor care nu te merită. În schimb, le vei arăta compasiune și atenție celor vulnerabili și vei face viața mai frumoasă pentru anumite persoane. 

Pe planul carierei, vei avea discuții cu șefii în care îți vei cere drepturile, fie că este vorba de o poziție ierarhică mai potrivită, fie de un salariu mai mare. Dacă nu obții ceea ce vrei, s-ar putea să cauți alte oportunități de lucru. Este bine să mergi la interviuri către sfârșitul lunii, când Mercur intră în Rac și îți dă mai multă elocvență și putere de convingere. Ai grijă la finanțe, pentru că s-ar putea să ajung la strâmtoare, mai ales că Jupiter, Pluto și Saturn sunt retrograde în mai. 

În relațiile amoroase, Marte în semnul tău te face pasională, dar intransigentă. Te vei bucura de momente intense cu iubitul tău, dar vei pune și lucrurile la punct în relația voastră, spunându-i clar ce aștepți de la el. 

Pe parcursul lui mai, îți vei oferi ajutorul în familie, în special în folosul unor rude apropiate, care s-ar putea să se găsească într-o situație dificilă. Spiritul tău caritabil te va face să răspunzi și solicitărilor altor persoane vulnerabile. Componenta spirituală este foarte importantă pentru tine în mai și o vei satisface prin suportul acordat altora. 

În planul sănătății, este bine să-ți iei momente de meditație și relaxare. Este posibl să ai un deficit de vitamine sau o ușoară anemie, așa că trebuie să iei măsuri. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!