Horoscop
Înapoi la

Horoscopul norocului pentru următorii 5 ani

Horoscopul norocului pentru următorii 5 ani

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când vine vorba de întrebările pe care le putem adresa astrelor, ne place să ne orientăm spre problemele inimii și să le cerem sfatul despre momentul când ne vom îndrăgosti sau ne vom mărita, dar azi noi facem referire la un domeniu la fel de interesant și important, norocul.

Mai mult, am rugat sferele înalte să ne comunice cât de mult lipici vom avea la mitica șansă în următorii cinci ani. Află predicțiile pentru fiecare zodie în parte!

Cât de norocoasă vei fi în următorii cinci ani

Berbec. Felicitările noastre, se pare că te așteaptă clipe de glorie în următorii cinci ani. Pregătește-te pentru evoluție profesională: dacă anul acesta faci doar pași delicați, la anul vei avea magnet la bani, în 2019 vei călători și te vei autodepăși, în 2020 vei fi suficient de pregătită pentru jobul la care visezi, iar în 2021 te vei bucura de toate.

femeie noroacoasa

Taur. Pentru tine contează foarte multe siguranța financiară și se pare că vei avea noroc din acest punct de vedere. Evoluția e lentă în 2017 și 2018, an care este însă extraordinar din punct de vedere amoros și poate include și o căsătorie. În 2019 te extinzi, în 2020 începi să cunoști succesul într-un domeniu care presupune comunicarea, iar în 2021 capeți în sfârșit salariul care te ajută să dormi liniștită.

Gemeni. La tine norocul și ghinionul se manifestă intermitent, mai ales în ceea ce privește parteneriatele de orice tip. Ai tendința de a încheia afaceri proaste în 2017 și 2018, în 2019 sunt șanse la o iubire extraordinară, perfectă, iar în 2020 vei ajunge să fructifici toate relațiile pe care ți le-ai făcut. În 2021 deja începi să câștigi de pe urma parteneriatelor tale, ceea ce nu poate semnifica decât un business personal.

Rac. Pe tine toate drumurile te duc către stabilitatea familiei și, din acest punct de vedere, vei avea și noroc! În 2017 și 2018 lucrezi intens și începi să câștigi mai mult, ceea ce va determina achiziția unei case mai luxoase. În 2019 îți mărești familia fie prin naștere sau adopție, iar în 2020 ți se va așterne o piedică în cale, pe care o depășești însă cu un strop de noroc. În 2021 te bucuri din nou de relații calde!

Leu. Ai un strop de ghinion în 2017, dar și din cauza unor alegeri proaste pe care le-ai făcut. Îți revii în 2018, când ai cel mai bun an din această decadă și vei străluci, pur și simplu. Norocul din 2019 și 2020 se referă la o viață amoroasă plină de romantism sau la vacanțe superbe, iar în 2021 găsești cel mai bun job, cel care te reprezintă la perfecție.

Fecioară. Norocul în următoarea perioadă ocolește sfera profesională (ne pare rău, știm cât este de importantă pentru tine!), dar se pare că va vibra în cea familială. Te vei dezvolta foarte mult în ceea ce rămâne din 2017 și 2018, chiar printr-o căsătorie cu cineva mai mare și mai experimentat. 2019 este anul familiei, iar în 2020 și 2021 romantismul se aprinde!

Balanță. Mantra care te caracterizează în horoscopul de cinci ani al norocului este „cu cât îi ajut pe alții mai tare, cu atât îmi va fi mie mai bine”. De aceea este posibil ca în perioada 2017-2019 să ți se pară că stagnezi, pentru că ești atât de orientată spre satisfacția celor din jur. Karma te ajută, însă: în 2020 sunt șanse să te muți într-o casă superbă, iar în 2021 vei avea în sfârșit familia pe care ți-o dorești.

femeie fericita

Scorpion. Tu ești în mijlocul unei călătorii de redescoperire, iar norocul va străluci în acest domeniu. În 2017-2018 este posibil să întreprinzi expediții exotice, să investești în educație și să ți se pară că nu te îndrepți nicăieri. În 2019 te confrunți cu câteva ghinioane, dar nu trebuie să renunți; 2020 este anul în care vei străluci, iar în 2021 este posibil chiar să devii faimoasă.

Săgetător. Ai o perioadă fabuloasă între 2017-2019, când ești populară, iubită și extrem de norocoasă. Îți vei face un nume în domeniul care te atrage cel mai tare, dar în 2020 trebuie să depășești o cumpănă. Vei avea foarte multe de muncit pentru a reveni la starea inițială, dar se pare că spre sfârșitul lui 2021 sorții îți surâd din nou.

Capricorn. Dacă până în 2018 profiți foarte mult de pe urma celorlalți (nu într-un sens negativ), în 2018 devii populară grație faptului că ești orientată spre bunăstarea lor. Ei vor evolua, în timp ce tu ai impresia că bați pasul pe loc și că se abat numai ghinioane asupra ta. Totul se schimbă în 2020, când Jupiter (planeta norocului) intră în semnul tău, cu efecte care se resimt și în 2021.

Vărsător. Până în 2019 norocul strălucește mai ales în casa familiei; este cel mai bun moment pentru a te căsători și a avea un copil. În 2020 devii populară și toată lumea vrea să îți stea alături, ceea ce înseamnă că vor apărea și disensiuni pe plan amoros. Abia în 2021 te simți cu adevărat norocoasă și ai impresia că primești răsplată pentru toate eforturile tale.

Pești. În prima parte a decadei 2017-2021 te vei concentra foarte mult pe viața de familie, dar din păcate ești urmărită de ghinion: nicio relație nu se termină cu bine. Dezamăgită, te concentrezi pe viața profesională din 2020, schimbi jobul și norocul se întoarce; nu știm ce faci, dar vei deveni extrem de populară în 2021, iar numele tău va fi pretutindeni respectat.

Spune-ne: ți-au surâs predicțiile pe cinci ani ale horoscopului norocului? Abia așteptăm să auzim dacă astrele ți-au oferit ceea ce îți doreai!

Surse foto: IStock

Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (36)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.