Horoscop
Înapoi la

Horoscopul runelor, săptămâna 13 - 19 noiembrie. Mihai Voropchievici a făcut dezvăluiri importante pentru toate zodiile!

Horoscopul runelor, săptămâna 13 - 19 noiembrie. Mihai Voropchievici a făcut dezvăluiri importante pentru toate zodiile!

Ramona Jurubita

De-a lungul timpului, oamenii au descoperit tot mai multe metode de ghicire a viitorului. Etalarea și interpretarea runelor este una dintre ele, pe care mulți o folosesc și astăzi.

Runele sunt caractere grafice ale celor mai vechi alfabete germanice și scandinave. În trecut erau folosite pentru scriere, dar și pentru inscripționarea unor obiecte de valoare precum armele și bijuteriile. În timp, au rămas doar simboluri de magie și le putem regăsi notate pe cristale, pietre sau, pur și simplu, pe cărți de joc (asemănătoare celor de Tarot).

Numerologul Mihai Voropchievici are un pachet de cărți inscripționat cu aceste semne ce pot dezvălui viitorul. În fiecare săptămână, extrage câte o carte pentru fiecare zodie, în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Vrei să știi ce te așteaptă și pe tine în perioada 13-19 noiembrie? Mai jos găsești informațiile oferite de expert!

Rune răsturnate pe o suprafață plană dintr-un săculeț albastru
Set de rune

Horoscopul runelor pentru 13-19 noiembrie, interpretat de Mihai Voropchievici

Berbec ♈️
Potrivit spuselor numerologului, vei încerca să păstrezi distanța față de toți cei din jurul tău și vei căuta să petreci mai mult timp doar tu cu tine:
„Berbecul va avea liniște, dar petrecută în singurătate, putere de reflecție în care înțelepciunea lui va fi factorul decisiv în luarea unor hotărâri. Există șansa întoarcerii unor bani.”

Taur ♉️
Nu ai parte de o săptămână excelentă, fiindcă trecutul nu îți dă pace, iar sensibilitatea ta va fi dusă la extrem în această perioadă:
„E a doua săptămână în care Taurul nu se trezește din visare, încă visează. Încearcă cât de cât să își controleze emoțiile, dar emoțiile îl apasă puternic și va începe să trăiască iar în trecut.”

Gemeni ♊️
În cazul tău, interacțiunea cu oamenii din jur va fi extrem de importantă, fiindcă te va ajuta să revii cu picioarele pe pământ:
„Au avut parte de multă comunicare în săptămâna precedentă, iar comunicarea continuă și în săptămâna următoare. De ce? Pentru că nu și-au rezolvat (n.r. problemele) în săptămâna precedentă și acum va fi nevoie, ca să se trezească la realitate, de o reuniune de familie, să îi scoată din amorțeală.”

Zodiile care au cele mai frumoase suflete

Rac ♋️
Dragă Rac, veștile pentru această săptămână sunt bune. Potrivit spuselor lui Mihai Voropchievici, vei avea parte de o schimbare în bine în plan profesional:
„Cei care nu au încă o profesie vor avea începutul unei acțiuni sau dacă au o profesie, s-ar putea să apară, pur și simplu, un curs de calificare sau îmbogățire a cunoștințelor. E o săptămână cu realizări pozitive din punct de vedere material.”

Leu ♌️
Pentru tine urmează ceva neprevăzut și există șanse să faci o schimbare sub îndrumarea unei prezențe feminine din viața ta. Iată ce a dezvăluit numerologul:
„O întâlnire călduroasă, o situație care va evolua lent, dar secret. Trebuie să aștepte și să nu forțeze mâna norocului. Să accepte ajutorul unei doamne, deoarece pasul următor trebuie făcut în urma unui sfat.”

Fecioară ♍️
Tu vei fi pe grabă în săptămâna 13-19 noiembrie, căci ai multe lucruri de făcut. Dar cum tot răul este spre bine, vei culege roadele muncii imediat:
„Va trebui să dea dovadă de rapiditate în toate acțiunile pentru că se preconizează o schimbare de situație benefică. Va avea parte și de deplasări și șansa e de partea sa. Întâlniri benefice și mici călătorii.”

Balanță ♎️
În această perioadă, vei reuși să scapi de necazurile care te-au măcinat în ultima vreme. Vei atrage lucrurile pozitive în viața ta dacă îngropi securea războiului și te împaci în zilele următoare cu o persoană dragă:
„Schimbări rentabile. Cineva care a plecat se întoarce, îi face o vizită, se întăresc relațiile amicale. Condiția e ca Balanța să facă primul pas pentru a rezolva niște probleme care nu i-au dat liniște și au supărat-o în săptămâna precedentă.”

Scorpion ♏️
Confuzia te va copleși în această perioadă, fiindcă nu știi ce decizie să iei în legătură cu un om din anturajul tău:
„O perioadă cu ezitări, cu îndoială, cu dualitate, neliniște. O rivalitate între el și cineva în care a avut încredere. Încearcă să reflectezi înainte de a acționa!”

Săgetător ♐️
Din fericire, această săptămână te va ajuta să scapi de regrete. Runele i-au dezvăluit lui Mihai Voropchievici doar lucruri bune despre viitorul tău:
„Săgetătorul e pus în situația să renunțe la un lucru care nu i-a fost favorabil, care conducea la eșec. Dar totodată, este sfârșitul unei situații dezagreabile. Scapă de niște complexe, frământări, acceptă schimbarea în profunzime.”

Capricorn ♑️
Și pe tine te așteaptă numai întâmplări favorabile! Potrivit spuselor expertului, vei avea o săptămână excelentă, cu multe realizări:
„Începutul unei noi acțiuni, activitate profesională reușită, realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune bazele unei relații benefice pentru el.”

Vărsător ♒️
Tu ai parte de o săptămână tensionată, în care se pot naște o mulțime de conflicte în jurul tău. Nu este exclus să rupi definitiv legătura cu o persoană apropiată din cauza evenimentelor viitoare:
„Îl bulversează o situație, are orgoliul rănit, e plin de nervi, furie, vrea dispute, chiar o ruptură violentă în urma acestor dispute.”

Pești ♓️
Perioada 13-19 noiembrie va fi grozavă pentru tine! Iată care sunt bucuriile de care vei avea parte, potrivit numerologului:
„Realizări în toate domeniile. Reușita va fi excepțională, așa că deznodământul va fi fericit. O dragoste cu adorație din partea celor din jur.”

Se pare că runele sunt aducătoare de noroc în această săptămână, căci multe dintre zodii vor avea parte de belșug și fericire.

Horoscopul săptămânii 13 - 19 noiembrie: comunicarea va fi ca o mângâiere pentru sufletele zodiilor îngenuncheate de confuzie

Surse foto: iStock, FacebookPixabay

Surse articol: Youtube Adevăruri AscunseClickFanatik

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.