Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii, 11 - 17 septembrie: zodiile au ocazia să exploreze lumea și să își schimbe complet perspectiva despre viață

Horoscopul săptămânii, 11 - 17 septembrie: zodiile au ocazia să exploreze lumea și să își schimbe complet perspectiva despre viață
Ramona Jurubita

Această nouă săptămână va schimba radical percepția zodiilor despre viață. Multe dintre ele vor realiza că nimic nu mai poate fi la fel, mai ales după ce descoperă cât de frumoasă poate fi lumea din jur.

Evenimentele astrale din această perioadă pot da peste cap orice idee sau concepție, ceea ce înseamnă că întreg cercul zodiacal se poate schimba radical. Responsabile de energia transformării sunt chiar astrele, care se mișcă permanent și nu trec prin constelații fără să lase urme asupra nativilor.

Pe 11 septembrie, Luna și Venus se întâlnesc în constelația Leului și formează o conjuncție, care poate influența relațiile interumane. Toți vom acorda o atenție mai mare conexiunilor cu persoanele din jur și există șanse mari ca prieteniile și iubirile să intre în noi dimensiuni.

Apoi, pe 12 septembrie, Luna în Leu formează un pătrar cu Uranus în Taur, eveniment ce poate aduce probleme în viețile noastre. Vor apărea supărări care ne vor face să ne îndoim de anumite credințe, dar nu înseamnă că nu vom depăși momentele grele.

Când Luna se mută în Fecioară, pe data de 13, toți nativii vor lucra la organizarea programului și vor încerca să își facă timp pentru cât mai multe activități. Este o schimbare în bine dacă ne gândim că există zodii care nu ies prea des din zona de confort, nu? Luna Nouă aduce noutate, proiecte interesante și dorința de a explora noi domenii.

Următorul eveniment major al săptămânii este ieșirea lui Mercur din retrogradare, care aduce putere de concentrare, capacitate de organizare și echilibru. Ziua de 15 septembrie va fi marcată și de Luna în Balanță, care oferă siguranță emoțională.

Din păcate, săptămâna se încheie destul de neplăcut, căci Venus în Leu formează un pătrar cu Jupiter în Taur și răpește motivația anumitor semne zodiacale. Le va fi greu să își ducă promisiunile la bun sfârșit!

Vrei să știi dacă te afli printre norocoșii săptămânii sau dacă te vor lovi și pe tine energiile negative ale mișcărilor cosmice nefavorabile? În galeria foto găsești previziunile astrale pentru săptămâna 11 - 17 septembrie.

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: iStock

Surse articol: AstrologyanswersAstrologyVogue

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.