Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 12 – 18 iunie: Saturn, planeta karmei, intră în retrogradare și le provoacă pe zodii să scape de limitele ce le pun piedici

Horoscopul săptămânii 12 – 18 iunie: Saturn, planeta karmei, intră în retrogradare și le provoacă pe zodii să scape de limitele ce le pun piedici
Ramona Jurubita

Această săptămână stă sub semnul retrogradărilor, ceea ce înseamnă că pericolele pot apărea la fiecare pas. Pe lângă Pluto, care și-a început deja cursul invers încă din luna mai, va intra în retrogradare și Saturn, care va impune anumite limitări.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dar să o luăm cu începutul! Prima zi a săptămânii este marcată de sextilul format de Luna în Berbec și de Soarele în Gemeni. Ce te îndeamnă acest eveniment astral? Este, de fapt o atenționare. În această zi, trebuie să faci un pas înapoi și să privești cu atenție planurile pe care ți le-ai făcut. S-ar putea să fie cazul să iei totul mai ușor, cu răbdare și fără prea mult entuziasm.

Pe 13 iunie, Luna se mută în Taur, ajutându-te să înțelegi că ritmul lent este adesea util, mai ales când nu ești sigur/ă pe deciziile și dorințele tale. Din nou, răbdarea trebuie să fie cuvântul cheie al zilei.

Următorul moment important al săptămânii este data de 17, când Mercur în Gemeni formează un sextil cu Venus în Leu. Vibrațiile sextilului aduc lejeritate în comunicare, dar orice situație va fi îngreunată de un alt eveniment de amploare – intrarea lui Saturn în retrogradare, fix în constelația Peștilor. Începând cu această zi, toate zodiile vor simți că nu pot depăși anumite limite, mai ales când vine vorba de latura lor spirituală.

Ultima zi a săptămânii este marcată de Luna Nouă în Gemeni, care poate sădi în mintea nativilor din zodiac multe idei noi. Rămâne de văzut cine va reuși să le pună în aplicare!

Vrei să știi dacă vei reuși să spargi barierele impuse de Saturn retrograd și să te bucuri de o săptămână productivă? Atunci va trebui să citești previziunile complete pentru fiecare zodie în parte. În galeria foto găsești toate informațiile de care ai nevoie.

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: Freepik, iStock

Surse articol: AstrologyAstrologyanswersGlamourmagazine

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.