Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie: mișcările astrale adâncesc emoțiile pe care nativii din zodiac le au în fața schimbării

Horoscopul săptămânii 16 - 22 octombrie: mișcările astrale adâncesc emoțiile pe care nativii din zodiac le au în fața schimbării
Ramona Jurubita

O nouă săptămână înseamnă noi provocări, așa că ar fi imposibil să nu ne întrebăm cu toții ce va urma și care sunt schimbările de care vom avea parte. Horoscopul intervalului 16 - 22 octombrie face lumină în viețile noastre, căci ne dezvăluie din timp surprizele plăcute și neplăcute pe care le vom întâmpina.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ca de fiecare dată, evenimentele astrale ne ajută să ne dăm seama cum vor fi următoarele zile. Pe 16 octombrie, Luna în Scorpion se va afla în opoziție cu Jupiter retrograd în Taur, generând o serie de probleme când vine vorba de interacțiunea dintre zodii. Unele vor simți nevoia să se relaxeze departe de cei din jur și vor tânji după acel spațiu personal pe care cu greu îl pot obține. Este o zi complicată, dar lucrurile pot arăta mai bine pentru nativii care au curajul să spună ce simt.

Pe data de 17, Luna se mută în Săgetător, încurajând semnele zodiacale să fie mai îndrăznețe, să își urmeze visurile și să pornească în aventuri unice. Apoi, în ziua de 19 octombrie, Luna ajunge în Capricorn și schimbă total atmosfera. Tensiunea va pluti în aer începând cu această dată, pentru că zodiile vor dori să se concentreze pe obiectivele lor și vor simți că persoanele din jur încearcă să le pună piedici. Nu este exclus să apară unele conflicte, așa că pregătește-te pentru ce va urma.

A doua zi, Soarele în Balanță se va afla în conjuncție cu Mercur în Balanță. Energiile acestui eveniment astral ajută pe toată lumea să își reia planurile abandonate, numai că o altă poziționare cosmică ar putea crea ceva probleme. Mercur în Balanță va forma, în același timp, și un pătrar cu Pluto în Capricorn, fapt ce va îngreuna comunicarea. Neînțelegerile pot apărea de la lucruri banale, ceea ce înseamnă că trebuie să ai grijă la tonul vocii și la gesturile făcute.

Ultima zi a săptămânii este marcată de evenimente astrale de mare însemnătate. Luna intră în Vărsător și Mercur ajunge în constelația Scorpionului. Ce surprize aduc? Ei bine, curajul de a ieși din zona de confort și deschiderea către nou ne vor însoți pe toți de dimineața și până seara.

Ești gata de noi provocări? În galeria foto găsești previziunile săptămânale pentru fiecare zodie în parte. Află ce ți-au pregătit astrele!

Berbec ♈️ Vezi galeria foto » Taur ♉️ Gemeni ♊️

Surse foto: Pixabay, iStock

Surse articol: HerzindagiAstrologyanswersAstrology

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.