Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 19 – 25 iunie: pacea oferită de schimbările astrale poate calma furtunile din sufletele nativilor

Horoscopul săptămânii 19 – 25 iunie: pacea oferită de schimbările astrale poate calma furtunile din sufletele nativilor
Ramona Jurubita

Saturn retrograd nu le va da pace zodiilor nici în această săptămână, când le va testa limitele și va încerca să le dezvolte ambiția și rezistența. Trebuie să știi însă că provocările sale nu vor mai fi atât de dure, căci alte evenimente astrale vor reuși să îi diminueze energiile puternice.

Încă din prima zi a săptămânii, fiecare nativ are șansa lui și ar putea primi noi oportunități profesionale. Responsabil de aceste surprize plăcute este sextilul format între Jupiter în Taur și Saturn în Pești, aspect astral ce duce pe oricine mai aproape de succes.

Pe 20 iunie, Luna intră în Leu, făcându-le pe zodii să pună distracția pe primul loc. Optimismul va înlocui rapid pesimismul ce i-a caracterizat pe unii în ultima perioadă, ceea ce înseamnă că săptămâna este perfectă pentru socializare și legarea unor noi prietenii.

Data de 21 este de-a dreptul specială, căci marchează începutul sezonului Racului. Soarele se mută în Rac, făcând toate semnele zodiacale să devină mai atente la nevoile celorlalți. Asta înseamnă că bunătatea și sensibilitate pot învinge răutatea, ura și dușmănia.

Cui nu-i place o săptămână în care domnește pacea? Dar să nu ne bucurăm prea tare, căci anumiți nativi se vor confrunta și cu mici probleme. Pe 22 iunie, pătratul format între Luna în Leu și Uranus în Taur le va da bătăi de cap celor mai rebeli din zodiac. Aceștia vor simți că răzvrătirea este cheia spre reușita la care visează, dar se vor lovi de realitate și vor conștientiza că au făcut unele greșeli în ultima vreme. Tot răul spre bine, nu-i așa?

Ziua de 23 este marcată de mutarea Lunii în Fecioară, care atrage după sine sarcini suplimentare și mai multă muncă. Norocoșii finalului de săptămână vor face față avalanșei de responsabilități și se vor bucura pe 25 iunie, când Luna ajunge în Balanță și redă echilibrul mult așteptat.

Vrei să știi cum va fi această perioadă pentru tine? În galeria foto găsești horoscopul pentru intervalul 19 – 25 iunie.

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: Freepik, iStock

Surse articol: AstrologyanswersAstrologyAndscape

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.