Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii, 21 - 27 august: mințile zodiilor vor fi întunecate de energii negative, iar epuizarea va pune stăpânire pe trupurile lor

Horoscopul săptămânii, 21 - 27 august: mințile zodiilor vor fi întunecate de energii negative, iar epuizarea va pune stăpânire pe trupurile lor
Ramona Jurubita

Prima zi a săptămânii se află sub semnul Lunii în Scorpion, care poate aduce schimbări benefice, putere și control. Pe 22 august, Mercur în Fecioară formează un trigon cu Pluto în Capricorn, ajutându-le pe zodii să găsească soluții pentru problemele dificile și să facă planuri pentru atingerea unor obiective importante.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Chiar dacă săptămâna începe foarte bine, problemele vor apărea pe parcurs, mai ales după ce Marte în Fecioară se va opune lui Neptun în Pești. Concentrarea va fi ceva greu de atins, căci mințile zodiilor vor fi întunecate de energii negative, iar epuizarea va pune stăpânire pe trupurile lor.

Data de 23 august va fi unul dintre cele mai importante momente ale săptămânii, căci două mari evenimente astrale vor schimba complet cursul vieții zodiilor. Soarele în Fecioară va duce o luptă aprigă cu Mercur care își începe retrogradarea tot în Fecioară. Începând cu această zi, toată lumea va acorda mai multă atenție treburilor importante și organizării. Din păcate, dorința lor de a finaliza orice proiect într-un timp scurt va fi spulberată de energiile lui Mercur retrograd, care le va aduce probleme serioase de comunicare și de concentrare.

Pe 24 august, Luna se mută în Săgetător, încercând să ofere o mână de ajutor celor care s-au speriat de problemele prea mari din jurul lor. Satelitul natural al Pământului scoate în calea tuturor oportunități uriașe, oferind flexibilitate și deschidere spre nou.

Sfârșitul de săptămână este pus în valoare de intrarea lui Marte în Balanță. Ce se poate întâmpla în această zi? Este posibil ca unele zodii să se axeze pe curățenia în viața personală și să facă o selecție dură a oamenilor pe care îi păstrează în preajma lor. De asemenea, multe semne de pe cercul zodiacal pot deveni mai echilibrate, mai chibzuite și mai grijulii cu persoanele pe care decid să le țină aproape.

Vrei să știi cum va fi săptămâna 21 – 27 august pentru tine? În galeria foto găsești previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte!

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: iStock

Surse articol: AstrologyanswersAstro VelidaVogue

Articolul urmator
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
De ce te simți mereu singur/ă, în funcție de zodie
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.