Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 27 mai - 2 iunie. Zodiile experimentează o descărcare karmică și se pregătesc să savureze zâmbind luna cireșelor

Horoscopul săptămânii 27 mai - 2 iunie. Zodiile experimentează o descărcare karmică și se pregătesc să savureze zâmbind luna cireșelor
Redactor Andreea Baluteanu

Fără evenimente astrologice majore, dar cu multe influențe pozitive, horoscopul săptămânii 27 mai – 2 iunie încheie ceea ce a fost până acum cea mai bună lună a anului și dă startul la fel de prielnicului iunie. Să te tot bucuri de viață, nu?

Intervalul începe cu o sextilă între Mercur în Taur și Saturn în Pești, ce disciplinează energia mentală și ajută semnele să adune informații pentru proiectele lor. În a doua zi a intervalului, pe 28, trigonul dintre Lună în Vărsător și Soare în Gemeni mută concentrarea de la muncă pe starea de bine, iar semnele se vor simți cel mai confortabil când fac ce le place.

Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024: două zodii luptă pentru iubirea pe care simt că o merită

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dar se pare că atâta lejeritate nu ne convine. Mijlocul intervalului stă sub semnul cuadraturii dintre Lună în Vărsător și Uranus în Taur, ce poate împinge zodiile să se simtă izolate sau „înțepenite” în viața lor. E nevoie ca Luna să se mute în Pești, în ultimul său pătrar, pentru a ne curăța de energiile negative și a da curs unei descărcări karmice.

Pe 31 mai, conjuncția dintre Mercur în Taur și Uranus în Taur pune intuiția la treabă, care vine cu idei neconvenționale.

Horoscopul săptămânii se încheie cu sextila dintre Lună în Berbec și Venus în Gemeni, din prima zi a lui iunie, plină de conexiuni sociale plăcute. Stai cu cei dragi, mai ales că pe 2 iunie tot ce contează pentru tine sunt proiectele creative și imaginația prin prisma sextilei dintre Mercur în Taur și Neptun în Pești.

Vrei să afli cum îți merge personal în funcție de zodie? Iată previziunile astrale pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie!

Berbec ♈️ Vezi galeria foto » Taur ♉️ Gemeni ♊️

Surse foto: freepik, iStock

Surse articol: allure, astrologyanswers, astrology

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.