Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 30 octombrie - 5 noiembrie: Energiile Eclipsei de Lună în Taur se risipesc treptat, iar lipsa motivației le poate pune piedici zodiilor

Horoscopul săptămânii 30 octombrie - 5 noiembrie: Energiile Eclipsei de Lună în Taur se risipesc treptat, iar lipsa motivației le poate pune piedici zodiilor
Ramona Jurubita

Octombrie se încheie cu Luna în Gemeni, care oferă tuturor zodiilor putere de concentrare asupra obiectivelor. Eclipsa de Lună în Taur ne-a ajutat pe toți să ne dăm seama de anumite lucruri și să luăm decizii importante, așa că putem păși într-o nouă lună cu mai multă încredere.

Zilele 30 și 31 octombrie marchează trecerea spre o perioadă plină de recunoștință, căci evenimentele astrale viitoare vor sădi împlinire și bucurie în sufletele nativilor.

Pe 1 noiembrie, Luna se mută în Rac, mutând totodată atenția asupra emoțiilor ascunse. Asta înseamnă că zodiile își vor recunoaște mai ușor sentimentele, chiar dacă este vorba despre frustrări sau nemulțumiri care îi pot deranja pe ceilalți. Doar comunicarea poate rezolva anumite probleme, nu?

A doua zi, Luna în Rac formează un trigon cu Marte în Scorpion. Energiile acestei poziționări cheie vor crește energia semnelor de pe cercul zodiacal. Trebuie să profiți și tu de începutul săptămânii, căci lucrurile se schimbă pe 3 noiembrie, când Soarele în Scorpion se va afla în opoziție cu Jupiter în Taur. Atunci, pofta de viață va fi înlocuită cu lenea, care îi va împiedica pe nativi să își urmeze visurile.
Motivația dispare și ea, așa că totul se va desfășura greoi.

În aceeași zi, Venus în Fecioară și Neptun în Pești vor fi, la rândul lor, în opoziție. Unele persoane s-ar putea simți epuizate din cauza acestui context astral, în timp ce altele vor învăța lecții prețioase legate de limitele pe care ar trebui să le impună în relațiile cu oamenii din jur.

Pe 4 noiembrie, are loc o schimbare majoră la nivel cosmic! Saturn iese din retrogradare și își începe cursul direct în Pești. Acum, imaginația tuturor va căpăta noi dimensiuni, pentru că nu vor mai exista piedicile în gândire impuse de retrogradarea acestei planete.

Tot pe 4, Luna intră în Leu, acolo unde va rămâne și în ultima zi din săptămână. Nivelul de creativitate crește datorită eliberării imaginației din strânsoarea energiilor negative ale lui Saturn.

Fără îndoială, aceasta este o perioadă marcată de suișuri și coborâșuri! Dacă vrei să știi ce surprize te așteaptă, în funcție te zodie, te invit să citești previziunile astrale din galeria foto!

Berbec ♈️ Vezi galeria foto » Taur ♉️ Gemeni ♊️

Surse foto: Microsoft Bing, iStock

Surse articol: AstrologyanswersAstrologyRussh

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.