Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii, 4 - 10 septembrie: mișcările astrale pot îngreuna drumul stâncos al zodiilor care se străduiesc să trăiască o viață de vis

Horoscopul săptămânii, 4 - 10 septembrie: mișcările astrale pot îngreuna drumul stâncos al zodiilor care se străduiesc să trăiască o viață de vis
Ramona Jurubita

Nicio săptămână fără surprize cosmice! În intervalul 4 - 10 septembrie, vor avea lor multe schimbări în plan astral, iar unele dintre ele vor fi chiar favorabile pentru aproape toți nativii din zodiac.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Începutul acestei perioade este anevoios, dar lucrurile se reglează pe parcurs, pe măsură ce planetele își urmează cursul obișnuit. În prima zi a săptămânii, Mercur în Fecioară formează un trigon cu Jupiter în Taur, fix când acesta din urmă își începe mișcarea retrogradă.

Vibrațiile zilei vor face să pară că oportunitățile fug din calea zodiilor, mai ales pentru că motivația și puterea de muncă dispar brusc.

Pe 5 septembrie, Luna se mută în Gemeni, iar confuzia va fi nelipsită multe zile după ce energiile acestui astru se vor împrăștia în lume.

A doua zi, pe data de 6, Soarele în Fecioară se va afla în conjuncție cu Mercur în Fecioară. Acesta este momentul perfect pentru începerea unor noi proiecte în plan profesional. Deși va dura ceva până când vei ajunge la rezultatele dorite, nu vei simți nevoia să te plângi de eforturile depuse.

Pe 7, când Luna în Gemeni formează un pătrar cu Neptun în Pești, toate zodiile se vor simți epuizate, indiferent de volumul de muncă depus. De vină sunt vibrațiile Universului, asta e clar! Toată lumea va avea nevoie de mai multă odihnă și de momente pline de răsfăț.

Luna se mută în Rac pe 8 septembrie și aduce puțin mai multă claritate în viețile nativilor speriați de ce va urma. Vor înțelege că nu pot controla viitorul și se vor mai relaxa.

Săptămâna se încheie cu sosirea Lunii în constelația Leului, eveniment astral ce îi va face pe nativi să își asculte inima și să nu se mai lase influențați de alte persoane.

Dacă vrei să știi ce te așteaptă în săptămâna 4 - 10 septembrie 2023, poți accesa galeria foto. Acolo vei găsi previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte și vei afla care sunt surprizele pe care astrele ți le-au pregătit.

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: Freepik, iStock

Surse articol: AstrologyanswersAstrologyAllure

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.