Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 5 – 11 iunie: planurile de viitor devin prioritare! Multe zodii vor să îngroape acum prezentul

Horoscopul săptămânii 5 – 11 iunie: planurile de viitor devin prioritare! Multe zodii vor să îngroape acum prezentul
Ramona Jurubita

Venus, planeta iubirii, intră în Leu pe 5 iunie, iar dragostea și afecțiunea față de cei dragi va crește. Asta înseamnă că relațiile cu apropiații se pot îmbunătăți și că săptămâna începe cu multă armonie în cercurile sociale. Dar să fie așa în toate cele șapte zile?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Venus în Leu se va afla în opoziție cu Pluto în Vărsător, fapt care va scoate la iveală problemele ascunse ale oamenilor. Asta înseamnă că nu va fi totul roz, dar răbdare și perseverența va rezolva orice neregulă. Tot pe 5 iunie, Luna intră în Capricorn, făcându-i pe nativii din zodiac să se concentreze mai mult asupra obiectivelor pe care și le-au stabilit.

Apoi, pe 7 iunie, Luna se mută în Vărsător, sădind dezamăgirea în sufletul celor sensibili. Motivul? Vor simți că nimic nu iese așa cum vor și se vor strădui să facă o schimbare. Depinde mult din ce unghi privim situația, pentru că poate fi un moment bun, care marchează un nou început. Important e ca fiecare să realizeze ce nu merge și să găsească soluții practice.

Drama se accentuează din cauza energiilor lui Uranus în Taur, care oferă neliniște, anxietate și panică atunci când vine vorba de schimbare. Dar intrarea Lunii în Pești, de pe 9 iunie, va mai calma spiritele, pentru că are puterea de a întări legătura zodiilor cu latura lor spirituală. În aceeași zi, Mercur în Taur formează un sextil cu Neptun în Pești, eveniment astral ce va crește imaginația. Asta înseamnă că zodiile vor rezolva mai ușor sarcinile zilnice și treburile importante.

În ultima zi a săptămânii, Pluto retrograd ajunge în Capricorn, acolo unde va rămâne până pe 24 ianuarie, când își va relua cursul direct. Urmează o perioadă în care finalizarea obiectivelor va deveni prioritatea numărul unu pentru aproape toate semnele zodiacale. Tot pe 11 iunie, Mercur intră în Gemeni, aducând o energie suplimentară în sfera gândirii. Astfel, ideile noi și planurile pe termen lung vor face parte din rutina zilnică a oricărei persoane.

Vrei să știi cum va fi pentru tine săptămâna 5 – 11 iunie? Atunci trebuie să citești previziunile personalizate din galeria foto!

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: Freepik, iStock

Surse articol: AstrologyanswersAstrologyAllure

Articolul urmator
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Fazele Lunii. Ritualuri care te ajută să canalizezi energiile și magia în viața ta
Ce cred barbatii despre planurile tale de viitor?
Incepe quiz
Ce cred barbatii despre planurile tale de viitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.