Horoscop
Înapoi la

Horoscopul săptămânii 8 – 14 mai: Mercur și Pluto își continuă dansul retrograd, semănând confuzie în mintea zodiilor

Horoscopul săptămânii 8 – 14 mai: Mercur și Pluto își continuă dansul retrograd, semănând confuzie în mintea zodiilor
Ramona Jurubita

O nouă săptămână aduce noi provocări interesante! Deși cele mai multe dintre evenimentele astrale din această perioadă vor fi aducătoare de energii pozitive, efectele retrogradărilor încă se simt. Nu toate zodiile vor trece la fel de ușor peste ce urmează, având în vedere că Mercur și Pluto își continuă dansul retrograd, semănând confuzie în mintea nativilor din zodiac.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Luna intră în Capricorn în prima zi a săptămânii, așa că semnele zodiacale vor deveni cât se poate de realiste și nu se vor lăsa duse de val în momentele importante. Conjuncția dintre Soarele în Taur și Uranus în Taur îi va ajuta pe mulți dintre nativi să se facă remarcați din 9 mai, iar mutarea Lunii în Vărsător va aduce mai multă claritate asupra planurilor de viitor, chiar din data de 10. Pare că totul merge strună în zilele acestea, nu? Rămâne de văzut dacă toată lumea va fi la fel de norocoasă!

Ultima parte a săptămânii va fi influențată de popasul pe care Luna îl va face în constelația Peștilor, moment care va crește spiritualitatea și va contribui la întărirea conexiunilor dintre zodii. Cea mai bună zi a săptămânii va fi ultima, căci Mercur își va încheia retrogradarea și își va începe cursul direct. Asta înseamnă că și-a făcut treaba de profesor înțelept și a predat deja toate lecțiile pe care le avea pregătite pentru această fază retrogradă.

Vrei să știi cum va fi săptămâna ta, în funcție de zodie? În galeria foto găsești previziunile săptămânale complete!

Berbec Vezi galeria foto » Taur Gemeni

Surse foto: Pixabay, iStock

Surse articol: AstrologyanswersAstrologyGaneshaspeaks

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce zi a saptamanii esti?
Incepe quiz
Ce zi a saptamanii esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.