Horoscop
Înapoi la

Horoscopul suferinței: ce drame te așteaptă în următorii 5 ani

Horoscopul suferinței: ce drame te așteaptă în următorii 5 ani

Redactor Divahair.ro

Cum suntem la jumătatea lui 2017, previziunile astrologice pentru următorii ani ar trebui să se afle deja în prioritățile noastre ce țin de horoscop. În decursul unui an multe evenimente pot avea loc, atât legate de familie, cât și de noroc și viața profesională. Dacă în acest an unele zodii au fost binecuvântate cu noroc și au avut o influență benefică din partea astrelor, în următorii 5 ani acest lucru se va schimba.

Conform specialiștilor în previziuni astrologice, în următorii 5 ani anumite zodii vor trece prin adevărate drame. Aceste semne vor fi predispuse accidentelor, vor avea parte de dezamăgiri în relația de cuplu, pe când altele vor eșua pe plan profesional și în afaceri. Dacă vei ști toate aceste informații și anii în care ai ghinion pe anumite planuri, vei putea să previi suferința inutilă și să te pregătești de ce e mai rău.

femeie trista cu copil

Iată ce prevede horoscopul suferinței în următorii 5 ani!

Berbec

În cazul tău, suferința va începe să își facă simțită prezența începând cu 2018. Vei avea parte de schimbări majore în relația de cuplu. Fie că este vorba de o despărțire temporară sau de una definitivă, acest lucru îți va aduce multă suferință și regret. Vei avea impresia că totul se întoarce împotriva ta, însă astrele te vor ajuta să treci cu bine peste această dramă. Vei începe să apreciezi mai mult ceea ce ai și vei reuși să găsești o persoană specială, care să te accepte așa cum ești.

Taur

Deși în următorul an vei fi încununat de succes, se pare că astrele te vor face să pierzi, în 2019, o mare parte din câștigurile financiare. Nimic nu vine fără un preț, iar succesul tău răsunător se va transforma într-o perioadă de agonie, în încercarea de a oferi stabilitate familiei. Vei suferi mult din această cauză și te vei învinovăți pentru faptul că nu vei putea să oferi un anumit nivel de bunăstare familiei. Spre finalul anului 2020 toate aceste lucruri se vor îndrepta, iar fericirea și liniștea își vor face din nou loc la tine în familie.

Gemeni

Toate neînțelegerile din relația de cuplu vor avea un final nefericit în următorii 5 ani. Vei prefera să te desparți de persoana alături de care ai construit o familie, iar acest lucru va fi urmat de regrete și remușcări. Această relație nereușită va avea consecințe directe asupra stării tale de spirit și a modului în care vei privi viața, și tocmai de aceea vei prefera să rămâi singur de acum încolo, izolat, fără prieteni.

Rac

Suferința ta din următorii 5 ani se va manifesta pe plan fizic. Sănătatea ta va fi pusă la încercare și vei trece prin multe clipe grele, însă vei reuși să îți recapeți starea de sănătate și să te bucuri de libertatea de mișcare din nou.

femeie care plange

Leu

Începând cu 2018, viața amoroasă va fi încununată de iubire și de multe momente de fericire. Acest lucru vine cu un preț. Vei avea parte de o ceartă serioasă cu un vechi prieten din cauza relației tale actuale. Pentru a pune capăt conflictului va trebui să alegi între iubire și prietenie, iar decizia ta va fi în favoarea relației de cuplu. Deși nu îți vei arăta sentimentele, faptul că ai pierdut un prieten bun îți va aduce multă suferință și mâhnire. Nu trebuie să disperi din acest motiv, deoarece niciodată nu este prea târziu pentru iertare.

Fecioară

Deși în acest moment ți se pare că totul este roz în relația de cuplu, în următorii 2 ani vei lua decizii drastice legate de legătura pe care o ai în acest moment cu persoana iubită. Vei simți să ai nevoie de o schimbare și de o purificare spirituală, și tocmai de aceea vei decide să te desparți de perechea ta. Deși ți va părea o idee bună la început, cu timpul își vei da seama că ai făcut o alegere proastă și că ai nevoie din nou de acea persoană pentru a fi fericit. Acest lucru nu va mai fi posibil, iar tu vei trece printr-o perioadă dificilă și nefericită.

Balanță

La începutul anului 2021 vei fi pus în situația în care va trebui să alegi între viața profesională și cea personală. Deoarece vei considera că toată munca depusă până acum la locul de muncă nu trebuie lăsată la o parte, vei prefera să lași viața de cuplu la o parte și să îți continui planurile mărețe. La scurt timp îți vei da seama că ai făcut o mare greșeală și vei simți un gol apăsător, care îți va măcina sufletul de durere. Ai grijă la această răscruce a vieții tale și alege cu inima.

Scorpion

O durere legată de copii îți va sfâșia inima în 2019. Fie că este vorba despre o dezamăgire venită din partea acestora sau despre o dispariție, acest eveniment îți va aduce existența într-un punct mort, în care îți vei dori să nu mai trăiești. Persoana dragă va fi salvarea ta în acest caz și te va ajuta să treci peste această stare de depresie și chiar să începi să iubești din nou viața.

cuplu trist

Săgetător

Anul 2020 va fi cel în care vei avea parte de cea mai mare suferință pe plan personal. Vei ajunge la un nivel în relația de cuplu la care vei dori să pui punct și să te izolezi. Această necesitate de îndepărtare de persoana iubită va veni din faptul că nu te vei mai simți la fel de apreciat și de iubit. Vei începe să te gândești că este mai bine să închei această relație și să îți continui drumul singur, fapt ce se va și întâmpla. Vei rămâne cu multe regrete în urma acestei decizii, regrete ce îți vor măcina sufletul timp de mai mulți ani.

Capricorn

Suferința ta din următorii 5 ani va ține doar de situația financiară. Ai parte de schimbări pozitive pe plan personal, schimbări care pot implica copii, dar și costuri suplimentare. Deși în următorii doi ani te vei confrunta cu situații dificile și alegeri neinspirate ce țin de bani, norocul îți va surâde începând cu 2020. Vei găsi o soluție pe termen lung ce îți va sigura stabilitatea financiară, iar acest lucru îți va lua o greutate de pe umeri.

Vărsător

Tensiunile din relația de cuplu vor avea consecințe directe asupra sănătății tale. Vei începe să resimți aceste efecte de la jumătatea anului viitor, când te vei confrunta cu o formă de depresie, dar și cu sentimente de confuzie. Nu vei mai ști dacă persoana de lângă tine este cea alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții și vei începe să te îndoiești chiar și de propriile sentimente. Deși ți se părea o situație fără rezolvare, vei reuși să îți găsești forța de a lua o decizie chiar în interiorul inimii tale.

Pești

Următorii 5 ani îți vor aduce pace sufletească în ceea ce privește relația de cuplu și familie, însă începând cu 2020 vei trece printr-o dramă cauzată de pierderea cuiva drag. Suferința va fi cu atât mai mare cu cât acea persoană a reprezentat punctul tău de sprijin și modelul pe care ți l-ai ales în viață. Deși știai că se va ajunge la această despărțire, pierderea în sine pur și simplu îți va sfâșia sufletul.

Momentele nefericite din următorii 5 ani vor aduce lecții importante zodiilor și le vor arăta consecințele propriilor greșeli. Pentru a evita această suferință, semnele zodiacale trebuie să fie mai conștiente de propriile acțiuni și să aleagă înțelept.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!
Incepe quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (44)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.