Horoscop
Înapoi la

Horoscopul Vieții de Apoi: ce te așteaptă după moarte

Horoscopul Vieții de Apoi: ce te așteaptă după moarte

Redactor Andreea Baluteanu

Indiferent de credințele noastre, ne place să considerăm că moartea nu e capătul drumului , ci un nou început. Nu te teme, însă, azi nu vom discuta despre orientarea religioasă și nici nu vom aborda concepte filosofice dificile, ci te provocăm să privești lucrurile dintr-o manieră mult mai relaxată și să te distrezi!

Cu alte cuvinte, amuză-te alături de noi, aflând ce te așteaptă după moarte și cum va arăta Viața ta de Apoi!

Ce vei face în Viața de Apoi, în funcție de zodie

Viața de Apoi poate fi o incertitudine, dar distracția rândurilor de mai jos, nu!

rai si iad

Berbec. Cu încăpățânarea ta proverbială și agresivitatea care te caracterizează, nu e de mirare că ai cam păcătuit în timpul vieții, așa că  locul printre îngerași îți este interzis. Cu toate acestea, nu te lași și refuzi să fii aruncată în genunile infernului; prin urmare, vei rămâne pe dinafară, într-un fel de purgatoriu și, ca să îți treacă timpul mai ușor, te angajezi luntraș pentru sufletele care trec dincolo.

Taur. Apetitul tău culinar și gustul rafinat la mâncare și-au spus cuvântul, și, împreună cu lăcomia care le-a fost asociată, ți-au cam periclitat șansele la Rai. Cu toate acestea, talentele tale de Masterchef te salvează și primești ajutorul Divinității, care îți oferă șansa de a fi bucătar la mesele sale Sfinte. Partea bună e că ești în preajma mâncării tale iubite, partea rea e că nu ai voie să te atingi de ea.

Gemeni. O ființă sociabilă și vivace ca tine nu ar fi putut părăsi pământul cu toate distracțiile sale, așa că rămâi pe lângă noi, dar sub formă de fantomă! Situația ta nu se schimbă prea tare: vorbești la fel de mult și nimeni nu te ascultă, exact ca în timpul vieții. Mai mult, acum ai ocazia de a-ți bârfi toți prietenii și toți cunoscuții în deplină cunoștință de cauză, pentru că le știi toate secretele murdare!

Rac. Bravo, ai dus o viață exemplară: ai fost preocupată de binele familiei, ai dat dovadă de sensibilitate nobilă și de dragoste de aproape. Nici nu e de mirare că vei fi răsplătită și te vei reîncarca rapid în...Scorpion. Așa că, după o viață de cumpătare și grijă, te vei putea în sfârșit bucura de un festin al plăcerilor și de destrăbălare pe toată linia!

Leu. Cu o asemenea personalitate fascinantă, o adevărată regină, nici nu e de mirare că în Viața de Apoi vei deveni un fel de zeiță, care în sfârșit va guverna pământul, așa cum se cuvine unei autorități. Sau cel puțin așa crezi tu; de fapt, e vorba doar de o farsă pusă la cale de demoni năstrușnici, care se amuză copios pe seama naivităţii tale! Credeai cumva că vei ajunge în Rai?

Fecioară. Cineva trebuie să se ocupe și de registre, și cine e mai potrivit decât tine, cea mai calculată și mai perfecționistă zodie? În Viața de Apoi îți va fi înmânat un pix și condica cu suflete și îți vei petrece eternitatea tăind nume de pe lista Raiului și trimițându-le în Iad; doar așa, ca să te răzbuni că ai cel mai plictisitor job, din nou!

Balanță. Ai fost o fată bună și, cu simțul tău de dreptate înnăscut, e normal că nu aveai cum să ratezi o funcție de răspundere...în Rai. Ești pusă să păzești Porțile Paradisului, dar nu te mândri cu ideea că tu vei fi cea care oferă pecetea de intrare în tărâmul Divinității! Mai degrabă vei fi un soi de sclav al Sfântului Petre, plină de responsabilităţi, care de care mai extenuante.

Scorpion. Cum ajungi în Iad (mai aveai vreo îndoială?), cum ești pusă mâna dreaptă a Satanei, mânuitorul său de instrumente de tortură. Cu imaginația ta întunecată, vei găsi tehnici noi de a chinui sufletele pierdute, pe care le vei inventa cu tot entuziasmul din lume, dat fiind faptul că îți întâlnești și câteva cunoștințe arzând în focurile Infernului, pe care abia aştepţi să te răzbuni ca la carte.

rai

Săgetător. Am vrea să îți spunem că îți vei petrece toată eternitatea explorând minunile Raiului, precum o mare călătoare, dar adevărul e că tu ești pusă să rescrii Biblia și să o adaptezi la timpurile moderne. După ce termini, vei trece la memoriile Divinității și apoi vei coborî pe post de scrib în adâncurile infernului, unde o să te ocupi de amintirile Diavolului. Cine te-a pus să înveți să scrii și să citești?

Capricorn. Deși ajungi în Rai, pentru că ai fost fată cuminte, înțelegi repede că aici nu e rost de promovare profesională și te muți cu câteva etaje mai jos, la subsol. Sosită în Iad, escaladezi repede ierarhiile și, ca să îți întărești poziția, te căsătorești din interes...cu Diavolul. E bine că ți-au servit la ceva și lecțiile din timpul vieții!

Vărsător. Nu te teme, Divinitatea ți-a pregătit ceva la fel de special și de neobișnuit ca tine în Viața de Apoi. Pentru că a auzit de personalitatea ta...deosebită, nu prea te vrea în preajma sa, dar parcă nici Diavolul nu e convins că dorește să îi ții companie, așa că te trimit amândoi în spațiul extraterestru și te transformă într-o planetă venerată de populații obscure din cea mai îndepărtată galaxie!

Pești. Bucură-te, în Viața de Apoi o să fii ori sirenă, ori unicorn, la alegere. Cum altfel ar fi putut fi recompensată o făptură bună și nevinovată ca tine? De fapt, ne-am pierdut și noi în plăsmuirile imaginației tale, dar tocmai te-am zărit și revenim cu informații exacte: ești slujbașul plângăcios și nesuferit al Diavolului, care ar face orice pentru a–i atrage măcar puțin atenția!

Tu ce părere ai? Te-ai amuzat alături de noi, aflând ce îți rezervă Viața de Apoi?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.