Horoscop
Înapoi la

Iarna înseamnă ghinion pe toată linia pentru aceste zodii

Iarna înseamnă ghinion pe toată linia pentru aceste zodii

Lorena Teacă

Iarna înseamnă bucurie, generozitate, familie, iubire, datorită sărbătorilor specifice sezonului. Cu toate acestea, unele dintre nativele zodiacului nu au noroc iarna aceasta și întâmpină o mulțime de dificultăți cărora trebuie să le facă față, pentru a putea merge mai departe.

Trei dintre nativele zodiacului au ghinion pe toate planurile, dar norocul lor este că familia le stă aproape și le oferă cele mai bune sfaturi. Cei apropiați se dovedesc a fi cei mai de nădejde oameni în cele mai dificile probleme.

Iată care sunt zodiile care au parte de o iarnă plină de ghinion:

Leu

Leoaicele sunt femei puternice, care fac față cu brio oricărei situații, însă iarna aceasta problemele le copleșesc și au nevoie de ajutorul celor din jur, pentru a putea ieși cu capul sus din fiecare situație. Iubitul adoptă o atitudine diferită față de cea de până acum, motiv pentru care discuțiile în contradictoriu sunt din ce în ce mai dese și aprinse.

Situația trebuie gestionată cu mult calm și răbdare, deoarece cu ajutorul rațiunii lucrurile se vor rezolva ușor, ușor. În plus, sănătatea le dă multe bătăi de cap acestor native, manifestând tot felul de dureri în zona abdominală. Acest lucru le îngrijorează peste măsură, motiv pentru care vizitele în cabinetele doctorilor devin o obișnuință în această perioadă.

Femeie care stă în apă pe scaun cu capul pe genunchi și un scaun gol lângă ea

Scorpion

Femeile Scorpion se confruntă cu o perioadă extrem de dificilă iarna aceasta, deoarece toate planurile „se împrietenesc” cu ghinionul. Dragostea dă bir cu fugiții, motiv pentru care vor primi un mesaj de despărțire chiar înainte de Anul Nou, iar sănătatea le dă multe bătăi de cap, nativele acuzând dureri în zona capului.

Acest lucru le pune pe gânduri și le provoacă o mulțime de griji, fapt pentru care sărbătorile de iarnă nu le vor prii. În ceea ce privește planul financiar, banii încep să devină o problemă în ceea ce le privește, deoarece șeful le taie din salariu din cauza întârzierilor din ultima vreme. Nativele Scorpion trebuie să fie foarte atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor iarna aceasta, iar sfatul astrelor este să rămână cu zâmbetul pe buze, indiferent de situație.

Femeie care stă jos și are aripi negre pe spate

Capricorn

Femeile Capricorn sunt încăpățânate, ambițioase și foarte puternice, dar emotive și sensibile în momentul în care au probleme. Iarna aceasta se dovedește a fi un moment de cumpănă pentru aceste native, deoarece toate planurile au parte doar de ghinion. Până în primăvară, aceste native vor rămâne singure din cauza infidelității partenerului, iar banii se vor împuțina. Sănătatea se clatină și ea, deoarece durerile de spate devin din ce în ce mai greu de suportat. Tot ceea ce contează la finalul acestei perioade este faptul că doar oamenii importanți și valoroși vor rămâne lângă aceste native.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce accesoriu de iarna ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce accesoriu de iarna ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.