Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

În ce zodie e persoana care-ți va face viața Iadul pe Pămant. Stai departe de ea!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Se știe că între zodii există mari atracții, dar și incompatibilități pe măsură. Semnele opuse pot trăi o dragoste cu năbădai, care, însă, are toate șansele să se transforme într-un adevărat iad. Chiar și în relațiile de prietenie, anumite combinații zodiacale sunt sortite eșecului. 

Influențele planetare au un rol important în aceste opoziții, care îți pot transforma viața într-un coșmar. Dacă vei cunoaște care este semnul complet incompatibil cu tine, vei avea grijă să-l ocolești în viitor. Cel puțin, nu îi vei permite să facă parte din cercul tău de apropiați și vei evita să începi o relație romantică cu el.

Este greu ca iubirea să reziste, în relațiile în care Marte se opune lui Uranus sau Neptun intră în contradicție cu Saturn. Iată de ce relații precum cea dintre Scorpion și Vărsător sau dintre Capricorn și Pești pot fi cu adevărat necâștigătoare, chiar dacă nativii se încăpățânează să înceapă o astfel de legătură.  

trista

Semnul care îți poate face viața un iad

Berbecul

Semnul tău de foc este complet opus față de zodia volatilă a Balanței. Chiar dacă veți trăi o pasiune intensă, aceasta va fi de scurtă durată. Ulterior, deosebirile mult prea mari dintre voi vă vor îndepărta din ce în ce mai tare. Chiar dacă Balanța este, în general, un semn echilibrat, poate ajunge de-a dreptul sadică în preajma ta. Dacă nu vrei să sfârșești într-un ospiciu, este bine să stai cât mai departe de ea. 

Taurul

Nu te vei înțelege niciodată bine cu zodiile de apă, dar Scorpionul îți va face viața un iad. Deși amândoi aveți o imaginație erotică debordantă și nu vă veți da înapoi de la cele mai senzuale experimente, nu veți trece cu bine mai departe de dormitor. Conflictele vor fi la ordinea zilei între voi și nu vei putea să-i faci față perfidului Scorpion. Dacă vrei să te ferești de un calvar, stai cât mai departe de el de  la început sau profită de o scurtă aventură, fără implicații sentimentale. 

Gemenii

Mercur este într-un conflict ocult cu greoiul Jupiter, de aceea Gemenii sunt total incompatibili cu Săgetătorul. Dacă vrei o viață armonioasă și o iubire de poveste, semnele de aer ca și tine, Balanța sau Vărsătorul, sunt cele mai potrivite. Ferește-te, însă, de Săgetător, care îți poate face viața un coșmar cu crizele sale de gelozie și acuzațiile violente. Chiar dacă este la fel de nestatornic ca și tine în relații, ppate fi foarte posesiv și revendicativ. 

Racul

Sensibilul Rac și Capricornul lipsit de diplomație nu vor face niciodată o pereche prea grozavă. Dacă vrei pe cineva care să te discrediteze, să te critice și să nu țină cont de emoțiile tale, acela este Capricornul, care consideră adesea că sensibilitatea exagerată este un defect, Te va face să-ți pierzi încrederea în tine și nu va împărtăși niciodată valorile tale, legate de familie, fiind mai degrabă, dependent de muncă și rezervat. 

Leul

Ferește-te de semnele de aer, care te manipulează și încearcă mereu să obțină ceva de la tine, fără a-și da niciodată măștile jos în fața ta. Vărsătorul te poate face să cazi într-o depresie adâncă, atacându-te exact unde te doare mai tare: te va acuza de mediocritate și egocentrism și nu-ți va arăta niciodată admirația la care ții atât de mult. Dacă vei începe o relație romantică cu un nativ Vărsător, vei ajunge, în final, să te simți ca ultimul om. 

Fecioara

Cum ar putea simțul tău critic să se împace cu lejeritatea și lipsa de considerație a Peștilor? Nu te vei simți de-a dreptul ridicolă când îi vei vorbi nativului Pești despre valorile tale, despre perfecționismul tău, iar el nici măcar nu te va lua în seamă, pentru că i se pare că ești mult prea prozaică și materialistă? Fără să-ți facă un rău evident, bărbatul din Pești va desconsidera tot ceea ce reprezintă temelia credințelor tale, astfel că nu veți rezista prea mult timp împreună. 

violent

Balanța

Nu începe o relație de iubire cu Racul, dacă vrei să păstrezi armonia atât de iubită de sufletul tău. Nativul Rac nu va accepta niciodată felul tău mult prea liber de a fi și nu va tolera independența ta în relații și atenția mult prea mare pe care o acorzi prietenilor.  Îți va cere să fii o persoană de casă și va deveni sufocant și dependent, astfel încât vei sfârși fugind efectiv din această relație. 

Scorpionul

Zodiile de apă și zodiile de foc sunt o combinație necâștigătoare, iar, în cazul tău, Leul îți va face viața un iad. Furând mereu lumina reflectoarelor, Leul nu va fi niciodată atent la emoțiile tale, pentru că este mult prea frust ca să te înțeleagă. Va aștepta de la tine să fii printre fanii săi și nu va înțelege ce te supără, ba chiar poate fi agresiv și nesimțitor, atunci când îi faci reproșuri. Întocmai ca apa și focul, nu veți putea fi niciodată împreună pentru multă vreme. 

Săgetătorul

Bărbatul Fecioară îți va face viața un iad, dacă reușești să-l tolerezi chiar și pentru scurtă vreme în apropierea ta. Nimic din ceea ce faci nu va fi bine în fața lui, te va judeca și îți va trece cu vederea toate meritele. Va încerca să-ți pună limite și să te controleze, ceea este lucrul cel mai greu de suportat pentru tine. Contradicția dintre Jupiter, guvernatorul tău și Mercur, astrul tutelar al Fecioarei, nu vă va lăsa să fiți împreună. 

Capricornul

Ai grijă la relația cu Berbecul, care se va dovedi un fiasco, pentru că sunteți total incompatibili. Tu ești rezervată, el este expansiv, tu ești calculată, calmă și atentă, el este impulsiv și lipsit de măsură. Nu vei suporta prea multă vreme crizele lui de gelozie, posesivitatea și dorința de a se impune în toate situațiile. Pentru că amândoi sunteți încăpățânați, veți ajunge la conflicte violente, care îți vor otrăvi existența. 

Vărsătorul

Un bărbat Taur te poate face să-ți iei lumea în cap, pentru că este total opusul felului tău independent și nonconformist de a fi. Valorile voastre nu se potrivesc deloc, Taurul fiind cât se poate de casnic, materialist și sedentar, în vreme ce tu ești idealistă și dornică să explorezi lumea. Dacă începi o relație cu un nativ Taur, te vei simți constrânsă și limitată și nu vei îndura prea multă vreme lipsa de libertate.

deprimata

Peștii

Un alt semn dublu ca și tine îți va pune capac și îți va transforma viața într-un coșmar. Gemenii sunt zodia de care trebuie să te ferești din răsputeri, pentru că sunt ascunși și manipulatori, nestatornici și dornici să-și afirme superioritatea în orice relație. Tu ai nevoie de un bărbat care să-ți simtă sufletul și să-ți aprecieze emoțiile, dar Gemenii sunt înclinați către latura intelectuală și nu vor da doi bani pe sentimentele tale.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta