Horoscop
Înapoi la

Începe luna umilinţei pentru 3 zodii. Dezamăgesc pe toată lumea

Începe luna umilinţei pentru 3 zodii. Dezamăgesc pe toată lumea

Redactor Andreea Baluteanu

Luna august vine cu concedii, cu zile petrecute la piscină, cu picnicuri în natură și, în general, cu distracție și relaxare. E recunoscută ca fiind luna cea mai liniștită din an, cel puțin din punct de vedere profesional, așa că reprezintă ocazia perfectă pentru a ne face de cap.

Pentru 3 zodii, august va fi însă „luna umilinței”. Nu numai că nu le merge nimic bine, dar își dau constant cu stângul în dreptul și ajung în situația de a provoca suferință tuturor celor din jur. Vor reprezenta o dezamăgire constantă chiar și pentru oamenii care i-au susținut întotdeauna. Vezi despre cine e vorba în rândurile de mai jos: 3 zodii care se umilesc constant în august!

Vor fi un coșmar: 3 zodii de care să stai departe în august

Dacă ții la ele din tot sufletul, e foarte probabil ca în luna august să îți scoată fire de păr albe, atât sunt de enervante. Trăiesc luna din umilință în umilință și dezamăgesc pe toți cei dragi. Vezi despre cine e vorba!

Taur

Ți se pare că ai muncit atât de mult și ai fost atât de harnică în acest an încât ești convinsă că în august e cazul să faci o pauză. Dintr-odată, tot ce contează pentru tine este să te distrezi! Nu spunem că e rău să te pui și pe tine pe primul plan, dar înclinația spre răsfăț se transformă curând în supra-indulgență și va deveni repede chiar egocentrism.

Nu îți mai pasă de problemele celor dragi, le percepi doar ca pe metode de a te îndepărta de relaxarea mult dorită. Nu te interesează nici de ceea ce dorește iubitul, deoarece consideri că dorințele tale trebuie să fie în prim plan acum. De prieteni nici nu mai spunem: te irită cu nehotărârea lor, cu incapacitatea de a decide unde să ieșiți și cu zumzăitul lor constant.

Dacă tu te consideri nedreptățită, află că pe ei i-ai dus la paroxism. Nu există pentru a-ți face ție plăcere și curând vor ajunge să se simtă dezamăgiți de comportamentul tău. Jumătate din luna august vei scoate pe toată lumea din sărite, iar în cealaltă parte te vei umili ca să îi împaci. Nu e un tablou prea plăcut!

Leu

Ți-a mers destul de bine în ultima perioadă, dar lucrurile nu mai stau deloc așa în august. Treci printr-o perioadă grea pe plan emoțional, acolo unde te simți tot mai neînțeleasă și ai nevoie de o schimbare. Însă, în loc să mergi la cei dragi și să le povestești ceea ce se întâmplă cu tine, pentru a te putea ajuta, preferi să uiți de orice și să te scufunzi în flirturi și în diverse acte de rebeliune.

Din păcate, din acest moment vei provoca în mod constant dezamăgire celor din jur. Nici cel mai răbdător partener nu va putea accepta faptul că ești pe punctul de a căuta aprobare în ochi dulci aruncați tuturor tipilor din jur, iar șeful nu îți va mai accepta excesele. Certurile furtunoase pe care le provoci în familie vor fi și ele un motiv pentru care vei rămâne aproape singură.

Însă cel mai rău e că te dezamăgești pe tine. O voce mică, din interior, îți șoptește că te umilești alergând după străini care să îți spună că ești frumoasă sau împotrivindu-te tuturor celor care te iubesc. Dar nu te poți opri, cel puțin nu până nu se încheie luna.

Scorpion

Aproape că nu te mai recunoaște nimeni pe parcursul acestei luni. Unde e fata puternică, ce știa să învârtă pe toți pe degete și de a cărei limbă ascuțită se temea oricine? Cine este această femeie care se umilește constant și care pare să ia decizii extrem de proaste pe bandă rulantă? Acestea vor fi întrebările pe care și le vor adresa constant cei din anturajul tău.

Nimic nu îți merge bine. Cele mai mari probleme sunt pe plan profesional, acolo unde, deși muncești ca un rob, nu ai parte de nicio apreciere. Șeful nu vrea să îți recunoască meritele, colegilor nu le pasă. Mai rău e că tu insiști să demonstrezi ce poți și ajungi într-un punct în care ai face orice pentru cea mai mică laudă.

Aceeași atitudine o poți dezvolta și pe plan personal. Dacă îți place un tip, nu vei precupeți niciun efort pentru a-i atrage atenția. Te aranjezi, îl urmărești ca o umbră fidelă peste tot și încerci să pari altcineva în preajma sa. Până la urmă, va pune ochii pe tine, dar nu se va simți atras, ci mai degrabă încurajat să fugă cât îl țin picioarele.

Din umilință în umilință: așa se va petrece ultima lună de vară. Dar veștile sunt mai bune pentru la toamnă, când îți revii în cele din urmă.

Dacă te numeri printre zodiile pe care de la 1 august le așteaptă luna umilinței, încearcă să te opui acestor înclinații. Fii răbdătoare și cât se poate de atentă la semnele pe care ți le dau cei dragi. Dacă vezi dezamăgire în ochii lor, îndreaptă-ți cât mai repede atitudinea!

Vezi și care sunt zodiile care mimează iubirea!

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!
Incepe quiz
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.