Horoscop
Înapoi la

Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape

Începe săptămâna binecuvântată pentru 4 zodii. Îl au pe Dumnezeu aproape

Roxana Dumitrica

Iarna aduce doar motive de bucurie pentru unii nativi. Ca urmare a faptelor bune şi a iertării de care au dat dovadă, rugăciunile le vor fi ascultate şi vor primi tot ce şi-au dorit. Inima lor a oferit doar iubire şi bunătate, iar acum vor culege roadele. Vezi care sunt cele 4 zodii pe care Dumnezeu le va binecuvânta în perioada următoare.

doi ingeri imbratisati

Gemenii vor fi promovaţi

Ai avut parte de o perioadă dificilă, dar ai luptat şi nu te-ai lăsat descurajată. Soarele a răsărit, în sfârşit, pe strada ta şi începe să-ţi meargă din ce în ce mai bine. Vei obţine o promovare la locul de muncă, iar meritele îţi vor fi răsplătite. Deşi te vei afla într-o funcţie de conducere, nu vei uita de unde ai plecat şi colegii vor aprecia felul tău de a fi. Astrele sunt de partea ta şi îţi răsplătesc răbdarea şi perseverenţa. Nu renunţa la rugăciuni şi mulţumeşte în permanenţă pentru ce ai.

Fecioarele vor deveni mai înţelepte

După luni întregi în care te-ai chinuit să iei cea mai bună decizie, ai acum parte de revelaţia salvatoare. Cel de Sus ţi-a luminat calea şi ai reuşit, în sfârşit, să nu te mai sabotezi de una singură şi să alegi fericirea. Înclinată spre spiritualitate, te-ai rugat neîncetat pentru a ţi se arăta calea cea dreaptă. Cerul îţi va răsplăti dăruirea şi lupta pe care ai dus-o până acum şi îţi va oferi înţelepciunea de care ai atâta nevoie. De acum vei privi lumea cu alţi ochi şi le vei oferi sprijin celor rătăciţi.

Balanţele vor găsi dragostea adevărată

Iubirea la care visezi de o viaţă va intra, în sfârşit, în viaţa ta. După ce ai crezut că totul este pierdut, vei cunoaşte o persoană care îţi va schimba viaţa radical. Este posibil să fie chiar sufletul tău pereche şi legătura voastră să ducă la o relaţie pe viaţă. În sfârşit vei învăţa ce însemnă să fii iubită cu adevărat. S-ar putea chiar să păşeşti spre altar mai repede decât ţi-ai fi imaginat. Vei găsi forţa să laşi trecutul în urmă şi să o iei de la capăt.

Capricornii vor schimba lumea

Înclinată spre autocunoaştere şi introspecţie, vei avea activată zona creativă. Creaţiile tale vor schimba lumea şi o vor face un loc mai bun. Energia divină se va pogorî asupra ta şi vei lăsa în urmă opere de valoare, care vor putea intra în istorie. Profundă şi disciplinată, va fi ca o joacă să îţi exprimi ideile şi să dai naştere unor lucrări de impact. Este momentul să arăţi lumii întregi de ce eşti în stare şi să te exprimi aşa cum simţi.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?
Incepe quiz
Ce îți va spune Dumnezeu după ce vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.