Horoscop
Înapoi la

Începe săptămâna perfectă pentru 3 zodii. Le merge totul ca pe roate

Începe săptămâna perfectă pentru 3 zodii. Le merge totul ca pe roate

Redactor Divahair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

După ce weekend au avut, nu se așteptau câtuși de puțin ca odată cu venirea zilei de luni viața lor să se schimbe, radical, în bine. Dar uite că, odată cu venirea zilei de luni, răsare soarele pe strada a 3 zodii norocoase. Vezi care sunt nativii norocoși dacă te numeri și tu printre ei.

Rac

Te lupți de ceva vreme să obții locul de muncă la care visezi de ani de zile și iată că dimineața zilei de luni vine cu cea mai bună veste pentru tine. Primești un telefon prin care ești chemată la un interviu pentru postul respectiv și ești cum nu se poate mai fericită, deoarece ești cu un pas mai aproape de împlinirea celui mai mare vis al tău. Nu degeaba se spune că lucrurile bune se întâmplă doar celor care ştiu să aştepte și tu ești exemplul perfect pentru asta!

Fecioară

Ți s-au aprins călcâiele de mult timp pentru un om desprins din cele mai frumoase vise ale tale dar până acum soarta nu v-a adus împreună. Până acum. Odată cu ieșirea lui Mercur din retrograd, se ridică și norul negru care îți acoperea viața sentimentală și primești binecuvântarea astrelor pentru a porni pe un nou drum. Te-ai ferit atâta timp de iubire pentru că îți era frică să nu fii rănită, dar omul pe care l-ai găsit acum se dovedește a fi mai bun decât te așteptai! Fericire scrie pe tine de acum înainte!

Scorpion

Ți-ai luat inima în dinți și ai făcut cea mai mare schimbare din viața ta. Dacă până acum totul a mers mai greoi, odată cu ziua de luni, tu, Scorpionul, devii favoritul astrelor. Întâlnești un grup de oameni extrem de optimiști și binevoitori care îți vor fi alături în noua călătorie pe care ai început-o, făcând fiecare zi mai frumoasă ca aceea precedentă. Relațiile cu familia devin mai bune ca oricând, toate neînțelegerile de până acum risipindu-se ca prin minune. Se anunță numai lucruri bune pentru tine!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Plănuiește o călătorie în jurul lumii și îți dezvăluim cu ce inițială începe numele sufletului tău pereche
Incepe quiz
Plănuiește o călătorie în jurul lumii și îți dezvăluim cu ce inițială începe numele sufletului tău pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.9 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.