Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Indicii că urmează să fii părăsită, în funcție de zodia lui

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Nu toate relațiile sunt făcute să dureze. Unele se termină pe neașteptate, pentru că unul dintre parteneri pleacă, pur și simplu. Altele se deteriorează încet-încet, iar în final ambii parteneri sunt de acord că este mai bine să-și vadă fiecare de drumul său.

Atunci când iubitul tău pleacă, pe lângă suferința despărțirii mai ai și sentimentul de a fi abandonată, de a nu merita să fii iubită, care este uneori chiar mai dureros decât despărțirea în sine.

Dacă ești atentă însă la semnalele pe care ți le dă partenerul, ruptura dintre voi nu te va lua pe nepregătite. Este adevărat că o să doară, dar cel puțin nu vei fi în șoc, pentru că vei cunoaște din anumite indicii că partenerul tău se pregătește să plece. Iată care sunt aceste indicii, în funcție de zodia sa!

despartire

Berbec

Atunci când simte că iubirea s-a sfârșit, Berbecul nu te poate minți, pentru că nu stă în firea lui să ascundă lucruri. Așa că un semn clar că se pregătește să plece este faptul că nu-ți mai spune „Te iubesc!”. În plus, Berbecul are o fire nestăpânită, așa că s-ar putea să devină mai impulsiv decât de obicei pe măsură ce stresul legat de despărțire crește. Într-un astfel de acces de impulsivitate s-ar putea chiar să-ți mărturisească intențiile sale. 

Taur

Taurul este, în general, un semn statornic, de aceea se simte oarecum vinovat în momentul în care decide să rupă o relație. Dacă observi că iubitul tău găsește mai multe scuze decât de obicei pentru a lipsi din ce în ce mai des de la masa de seară sau peste noapte, nu mai vorbește despre planurile voastre comune și are un limbaj corporal nefiresc, evaziv, când îl întrebi cum vede viitorul vostru împreună, toate aceste indicii trebuie să te pună în gardă. Este posibil ca despărțirea să se apropie cu pași repezi. 

Gemeni

Simți că nu mai comunici cu el ca înainte? Nu-ți mai vorbește despre ce face când nu este cu tine, pare distrat când sunteți împreună, uneori este distant și rece? Dacă iubitul tău este un nativ din zodia Gemenilor, astfel de semne sunt cât se poate de îngrijorătoare. Gemenii adoră să vorbească, să povestească, să comunice, iar faptul că nu o mai fac este un semn că nu mai ești pe lista lor de interese. 

Rac

Dacă iubitul tău face parte din această zodie, este destul de dificil să-ți dai seama că are intenția să plece. Până în ultimul moment, s-ar putea să te asigure de sentimentele sale și să-ți ascundă adevăratele intenții. Sensibili, romantici și uneori vulnerabili, Racii sunt și foarte subversivi când vine vorba să mărturisească lucruri de care se tem. Dar vor începe să-ți spună frecvent replici de tipul „Ești prea bună pentru mine” sau „Ți-ar fi mai bine fără mine”, care sunt maniera lor de a se degreva de responsabilitatea plecării, încercând să se convingă că-ți fac un bine. În plus, devin foarte secretoși și mult mai puțin comunicativi decât înainte. 

Leu

Dacă prietenul tău Leu începe să se aranjeze mai mult decât de obicei, este preocupat în mod deosebit de aspectul său fizic, insistă brusc să meargă la sală sau să slăbească, este posibil ca o altă femeie să-i fi trezit interesul. Poate că nu este decis încă să te părăsescă, dar, dacă observi că revine la vechile obiceiuri, de când era singur, n-ar strica să-l urmărești cu mai multă atenție. Este posibil să-și facă planuri să revină la condiția de single, pentru a avea libertatea să curteze alte femei. 

Fecioară

Atunci când este îndrăgostit, un bărbat din zodia Fecioarei devine mult mai tolerant și face mai rar comentarii negative. Dacă însă observi că tendințele lui critice au revenit, ba chiar te acuză din ce în ce mai des de eșecurile relației voastre, acesta este un semnal de alarmă. Legătura voastră pare să fi devenit o povară pentru el, iar întreaga vină cade pe umerii tăi. Cele mai mărunte necazuri îl enervează și tinde să-ți reproșeze tot felul de lucruri. Dacă observi toate aceste indicii, este posibil ca despărțirea să fie aproape. 

cuplu cearta

Balanță

Atunci când iubești un bărbat Balanță, acesta îți face cunoștință cu toți prietenii lui, pentru că aceștia sunt foarte importanți pentru el. Un semn că a început să se depărteze de tine este faptul că te invită din ce în ce mai rar sau deloc în cercul lui de apropiați. Este ca și cum ați avea deja vieți separate, el preferând din ce în ce mai des să stea cu prietenii decât cu tine. Dacă aveți prea mulți prieteni comuni, relația voastră este dificil de încheiat, de aceea bărbatul Balanță încearc să te îndepărteze încet-încet de amicii săi. 

Scorpion

Nativii Scorpion sunt, în general, foarte pasionali și viața intimă este importantă pentru ei. Dacă partenerul tău nu este receptiv la farmecele tale și evită contactul fizic, este un important semnal de alarmă. Poate nu ar fi fost așa dacă era vorba despre altă zodie, dar Scorpionul adoră sexul. Deci, dacă oricât ai fi de sexy, partenerul rămâne rece, se adună nori negri la orizont pentru relația voastră. 

Săgetător

Este relativ ușor să-ți dai seama că iubitul tău Săgetător se pregătește să-ți spună adio. Nu mai vorbește despre planurile de viitor împreună cu tine, fie că este vorba să vă mutați împreună, fie să plecați într-o vacanță romantică. În schimb, își face din ce în ce mai multe planuri pe cont propriu. Înainte chiar ca ruptura dintre voi să se fi produs, te vei trezi că trăiești cu un străin alături, care are propria viață, în afara ta. 

Capricorn

Deși se hotărăște greu să rupă o relație, Capricornul este onest atunci când simte că lucrurile nu mai pot fi reparate. De regulă, te va avertiza înainte să plece prin replicile și comportamentul său și îți va oferi o perioadă de grație, ca să nu te simți complet nepregătită pentru despărțire. În plus, se va refugia în muncă mai mult decât de obicei și îți va răspunde mult mai rar la telefoane și mesaje. 

Vărsător

Atunci când se pregătește să pună punct unei relații, bărbatul Vărsător poate deveni total indiferent la sentimentele tale. Nu mai încearcă în niciun fel să te mulțumească, nu-ți mai face cadouri și mici surprize. În plus, dacă vă certați, este destul de agresiv și nepăsător la rănile pe care le produce. Mai mult decât atât, nu face niciun pas spre reconciliere și te poate lăsa să te zbați în propria suferință, fără să încerce să te aline. 

suparati

Pești

Peștii sunt greu de citit, pentru că sunt maeștri ai manipulării emoționale și nu spun niciodată pe șleau ce intenții au într-o relație. Dacă observi că iubitul tău nativ în zodia Peștilor are oscilații de comportament, când foarte prevenitor, ca și cum s-ar simți vinovat cu ceva, când indiferent și rece, ar putea fi primul semn că relația voastră este pe sfârșite. Romantici incurabili, Peștii sunt foarte curtenitori, îți fac zeci de surprize și de declarații atunci când sunt îndrăgostiți. Dacă se arată reci și schimbători, ar putea fi un indiciu al îndepărtării lor emoționale. 

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Marţi, 30 noiembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Anul Tigrului de apă 2022 - Cele mai importante predicții pentru zodii în noul an (58667 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (48856 vizite)
  3. Horoscop mâine, 9 noiembrie: Taurul se avântă cu viteza luminii spre orizonturi înstelate (40053 vizite)
  4. Horoscopul dragostei săptămâna 25-31 octombrie: schimbări, intensitate emoțională și promisiuni deșarte (32800 vizite)
  5. Horoscopul săptămânii 22-29 noiembrie: viața e o aventură incitantă și înălțătoare, iar zodiile sunt copleșite de bucurie (32563 vizite)
  1. Dacă nu te vei da bătut niciodată, vei putea ieși până și din cea mai adâncă fântână! - o parabolă evreiască despre cum să dai piept corect cu greul vieții (nota 5)
  2. Cu cât mai mult bine faci, cu atât mai mult rău primești! De ce ți se întâmplă asta... (nota 5)
  3. Ce să faci ca să plătești mai puțin la căldură iarna (nota 5)
  4. Îi vei pierde pe oamenii care au rămas în viața ta, dacă te concentrezi în continuare pe cei care au plecat (nota 5)
  5. Dacă faci asta, vei reuși, cu siguranță, să treci peste fosta ta mare iubire (nota 5)
  1. 7 sfaturi pentru alegerea celui mai bun brad de Crăciun (0 comentarii)
  2. Păr deteriorat și lipsit de viață? Produsele de la Wawa Cosmetics pot fi o soluție pentru tine (0 comentarii)
  3. Horoscopul dragostei pentru luna Decembrie. Cele mai importante previziuni astrologice pe plan amoros (0 comentarii)
  4. Horoscop mâine, 2 decembrie: Balanța cade în capcana risipei și riscă să rămână lefteră de Crăciun (0 comentarii)
  5. Am avut o aventură cu cel mai bun prieten al soțului meu și nu-i pot spune adevărul pentru că i-aș distruge viața (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!