Horoscop
Înapoi la

Îngerul din zodiac care dansează în întuneric

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Există multe persoane în viața noastră despre care, deși avem impresia că le cunoaștem, nu știm nimic. Nu știm care sunt lucrurile care le țin treze noaptea, care sunt demonii cu care se confruntă și nici problemele care le fac existența un iad. Deși pe interior ascund o mie de secrete, tot ce vedem noi este o față zâmbăreață, care ne dă impresia unei vieți fericite.

În zodiac există un astfel de personaj, despre care astrele spun că... dansează în întuneric. El reușește să se înconjoare de lumină, chiar dacă în jurul său întunericul devine din ce în ce mai evident. Este un semn puternic, care reușește să treacă peste orice obstacol și care îi ajută și pe ceilalți să facă același lucru. Cu o astfel de zodie alături, nimic nu este imposibil.

femeie in padure

Iată cine este îngerul din zodiac care dansează în întuneric!

Deși este văzut de cele mai multe ori ca fiind un semn negativ, cu caracteristici aproape malefice, Scorpionul este de fapt o zodie îndreptată spre oameni, care reușește să aducă lumină în viața celor din jurul său, asemenea unui înger.

Această zodie are o capacitate extraordinară de a înțelege suferința, și astfel, de a avea compasiune față de cei din jur. Rănile din trecut și cicatricile i-au oferit lecții importante, după care se ghidează acum. Oamenii care l-au trădat și care l-au mințit nu l-au determinat să abandoneze misiunea sa de a face din această lume un loc mai bun ci, din contră, să iubească oamenii mai mult și să dorească să îi ajute pe aceștia să iasă din întuneric.

Scorpionul înțelege durerea mai bine ca oricare alt semn din zodiac. Știe ce ai pe suflet fără să scoți un cuvânt și încearcă să te ajute să treci peste greutăți cum știe mai bine. Acest nativ este plin de emoții și iubire de oameni, iar fiecare acțiune a sa este îndreptată spre binele celor din jur. Chiar și atunci când crezi că totul s-a sfârșit, acesta reușește să îți ridice moralul și să te facă să vezi partea plină a paharului.

Deoarece este un semn de apă, așa cum sunt și Peștii și Racii, acest nativ este sensibil și predispus la durere și singurătate. Poate fi rănit destul de ușor, însă, spre deosebire de celelalte două semne de apă, acesta reușește să renască din propria cenușă, punându-se singur pe picioare și încurajându-se.

femeie cu luminite in mana

Scorpionul poate să te citească mai bine ca oricine. Acesta nu vede doar bunătatea dintr-o persoană, ci și trăsăturile întunecate. Spre deosebire de alte persoane, aspectele tale negative nu îl înspăimântă. Acesta știe că fiecare persoană are proprii demoni, pe care trebuie să îi acceptăm.

În relațiile cu cei din jur, Scorpionul poate fi destul de secretos. Acesta îți ascunde multe lucruri dacă nu are încredere în tine, iar uneori poate apela și la minciună. Odată ce i-ai ajuns la suflet, nativul se poate schimba total. În numele prieteniei adevărate este în stare să facă orice, iar iubirea adevărată întotdeauna îl va face să se sacrifice.

Scorpionul este, așadar, un semn al contrastelor. Deși poate fi un model pentru ceilalți, acesta are și defecte care te fac să te îndepărtezi de el. Atunci când iubește cu adevărat , poate fi gelos, obsedat de control și posesiv. Totuși sufletul său pur și bunătatea acestuia îl plasează în categoria îngerilor din zodiac care, înainte de a fi un exemplu pentru ceilalți, trebuie să danseze în întuneric și să își învingă proprii demoni.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (61)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.