Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Îngerul păzitor din zodiac

Redactor Andreea Baluteanu

Sunt persoane în preajma cărora te simți automat în siguranță, deși nu sunt dotate cu mușchi ca ai lui Vin Diesel și nici nu au o armată de gărzi de corp, precum una dintre surorile Kardashian. E mai degrabă vorba de o energie, de un soi de puritate care îți arată că persoana respectivă se află în grațiile divinității și că își poate revărsa harul și asupra ta!

Mai mult, încă de când o cunoști pentru prima dată, știi că această ființă cu totul și cu totul specială are bunătatea necesară de a te proteja, poate chiar cu propria viață! Mai e de mirare că o numim înger păzitor? Află din rândurile de mai jos despre cine este vorba!

Îngerul păzitor: zodia cu aură divină

În cazul în care cunoști o persoană născută în această zodie, cu siguranță vei fi de acord cu noi: e acel gardian ceresc pe care trebuie să îl ai aproape pe parcursul vieții. Este vorba despre nativii din zodia Pești!

inger pazitor

S-a tot vorbit despre potențialul divin al acestor zodii, despre faptul că întrețin o relație apropiată cu Cel de sus. Plini de spiritualitate, Peștii se numără printre acele zodii care, chiar dacă nu frecventează bisericile sau nu țin post, cred că există ceva mai presus de noi.

Poate tocmai din această credință susținută se crează și ambientul de pace care domină în jurul lor, și pe care îl poți simți și tu, ființa protejată. Peștii nu îți vor oferi soluții miraculoase la problemele pe care le ai, dar măcar îți vor dărui liniștea de care ai nevoie pentru a ți le rezolva singură.

Mai mult, aceste semne sunt dotate cu o empatie cu totul excepțională. Lor le pasă nu doar de prietenii apropiați sau de rude (ca în cazul Racului, o altă zodie renumită pentru sensibilitatea sa), dar și de străini, de animăluțele pe care le întâlnesc pe stradă sau de persoanele pe care cei din jur le resping din motive obiective.

Dar, atunci când te iubesc, Peștii sunt adevărați îngeri păzitori. Deși sintagma „și-ar da și viața pentru tine” devine din ce în ce mai fantezistă în zilele noastre, ea se aplică în continuare acestor nativi. Dacă sunt capabili să ofere orice unor persoane aflate în nevoie, pe care nu le-au văzut niciodată, sunt puține limite la ce ar face pentru tine!

femeie cu aripi de inger

Pur și simplu, aceste zodii au un suflet bun și o sensibilitate peste medie, iar pornirile lor din naștere îi transformă în îngeri păzitori. Ceea ce e cu adevărat impresionant este că Peștii nici măcar nu consideră că fac ceva demn de laudă, ci sunt convinși că se comportă așa cum ar trebui să o facă oricine. Spune-i în față Peștelui autentic că e îngerul păzitor al vieții tale, și se va îmbujora, se va bâlbâi și îți va zice că exagerezi!

Chiar și fizicul lor, delicat, și timiditatea pe care o manifestă mai ales în preajma persoanelor străine (sau în momentele când sunt foarte emoționați, în rest Peștii fiind ființe zglobii, sociabile) te determină să îi încadrezi în orice categorie, mai puțin în aceea a unui gardian celest. Mai mult, acestor zodii le lipsește uneori capacitatea de a se apăra pe ele însele, ceea ce te face să te îndoiești de puterea lor.

Pune însă o persoană apropiată lor într-o situație disperată și vei vedea cum iese la iveală latura de protector a Peștilor și o forță pe care nu ai fi bănuit-o ascunsă de acel înveliș extrem de fragil!

Acestea sunt principalele motive pentru care Peștii au fost numiți, și pe bună dreptate, îngerii păzitori ai zodiacului! Tu ce părere ai? Cunoști o asemenea persoană?

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (32)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta