Horoscop
Înapoi la

Înțeleptele zodiacului - acestea sunt femeile cu inteligență emoțională supraomenească!

Înțeleptele zodiacului - acestea sunt femeile cu inteligență emoțională supraomenească!

Alexandra Dragoi

Un om inteligent este ușor de recunoscut după doar câteva fraze rostite. Totuși, nu te-ai gândit niciodată de ce un coleg mediocru din liceu a ajuns să conducă o companie de succes, iar premiantul clasei lucrează pe salariul minim pe economie? 

Psihologii traduc acest fenomen într-un concept numit inteligență emoțională. De asemenea, astrele au o mare influență asupra inteligenței oamenilor. Vezi mai jos care sunt femeile cu o inteligență emoțională supraomenească! 

Iată care sunt înțeleptele zodiacului!

În primul rând să clarificăm ce înseamnă inteligența emoțională. Acest concept definește trăsătura care te face să știi cum să-ți gestionezi emoțiile și cum să comunici eficient cu ceilalți, în așa fel încât să-ți îndeplinești scopurile. Bineînțeles că trebuie să fii un om inteligent, adică să știi să faci conexiuni între informațiile pe care le ai și realitate. 

femeie inteligenta

Taur - Taurul are o capacitate extraordinară de a reuși tot ceea ce își propune. Inteligența emoțională a femeii Taur depășește limitele normale și șochează pe toți din jurul ei cu rezultatele fabuloase. Pe lângă inteligența emoțională, Taurul se ajută destul de mult și de capacitățile de persuasiune și de empatie. 

Reușește foare bine să anticipeze reacțiile celorlalți și așa poate să ia cele mai bune decizii. Își stăpânește foarte bine emoțiile, chiar dacă este genul de om care se aprinde doar de la o banală discuție în contradictoriu. Atât chipul, cât și comportamentul nu-l trădează niciodată că ceva se întâmplă cu emoțiile lui. Pe scurt, Taurul este mereu cu un pas înaintea celorlați! 

Balanță - Nativii care se află sub acest semn zodiacal sunt foarte buni comunicatori. Reușesc din doar câteva vorbe să te convingă că au dreptate și că este o idee bună să te lași pe mâna lor. Fac conexiuni foarte rapid și asta îi ajută să fie foarte buni în arta strategiilor. 

Nu îi interesează foarte mult părerea celor din jur. Atât timp cât își ating scopurile, Balanțele nu-și vor cere niciodată iertare sau nu vor recunoaște că au greșit la un moment dat. 

Gemeni - Femeile Gemeni sunt, în general, foarte familiste. Inteligența emoțională le ajută atât la locul de muncă, dar mai ales în mijlocul familiei. Ele trec foarte repede peste micile neînțelegeri, ceea ce le ține departe de posibilele certuri majore. În relația de cuplu, femeia Gemeni este foarte calculată și empatică. 

Adeseori se pune în locul celuilalt și reușește să îi înțeleagă foarte bine nevoile, frustrările, supărările și fericirile. 

Dacă nu te-ai regăsit printre aceste zodii, ai mari șanse să fii tu una dintre femeile geniale din zodiac

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Test inteligenta emotionala: cat de bine iti gestionezi emotiile?
Incepe quiz
Test inteligenta emotionala: cat de bine iti gestionezi emotiile?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (121)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Zodiile care au cele mai frumoase suflete