Horoscop
Înapoi la

Intrăm sub semnul Gemenilor. Cum sunt influențate viețile noastre în această perioadă, în funcție de zodie

Intrăm sub semnul Gemenilor. Cum sunt influențate viețile noastre în această perioadă, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Semnul Gemenilor, care începe de pe 21 mai, este dominat de ambiguități marcante, de la dualitatea specifică acestei zodii până la efectul echivoc al celor patru planete care își vor continua mișcarea retrogradă. Este vorba de Venus, care va fi în tranziție retrogradă până pe 25 iunie, de Jupiter și Saturn, rerograde până în septembrie și de Pluto, retrograd încă din 25 aprilie, până pe 4 octombrie.

Mai mult decât atât, ultimele zile ale Gemenilor vor fi dominate de retogradarea lui Mercur, planeta tutelară a acestei zodii, așa că ne putem aștepta la multe probleme de comunicare și relaționare între 18 iunie și 20 iunie, când trecem în Rac.

gemeni

În ciuda ambiguității sale, sezonul Gemenilor este, în general, o perioadă încărcată de energie pozitivă, în care găsim noi modalități de a ne relaționa cu ceilalți și de a răspunde nevoilor noastre sociale. Este, în plus, un timp ideal pentru explorări, fie că vorbim despre căutări intelectuale sau de înțelegerea mai profundă a emoționalității noastre. 

Ce aduce sezonul Gemenilor pentru fiecare zodie

Berbecul

Dacă te-ai hotărât să faci schimbări în carieră anul acesta, sezonul Gemenilor este cel mai potrivit pentru a-ți reevalua această decizie și a-ți pune în acțiune planurile. Dar influențele planetelor retrograde nu vor fi ușor de eliminat și te-ai putea confrunta cu întârzieri și schimbări de perspectivă. Nu trebuie să renunți însă la visele tale, pentru că efortul îți dă măsura a cât de mult crezi în ele. Dacă reușești să-ți menții determinarea, nimic nu va sta, până la urmă, în calea ta.

Taurul

Intrarea în Gemeni vine cu vești bune pentru tine, dacă așteptai cumva sosirea unei sume de bani sau începerea unui nou job. Eforturile tale vor fi recunoscute și răsplătite. Te vei reîntâlni cu persoane semnificative din viața ta și vei primi multă dragoste din partea cuiva important pentru tine. Sentimentul că ești acceptată și nu ești judecată te va ajuta să dai o nouă valoare vieții tale și să te apreciezi, la rândul tău, mai mult ca persoană. Un ultim sfat: ai grijă la cheltuielile excesive, cel puțin până când Venus iese din retrograd, pe 25 iunie. 

Gemenii

Este o perioadă favorabilă pentru tine, în care vei reînvăța iubirea și stima față de propria persoană și te vei ocupa mai mult de ceea ce este, cu adevărat, important pentru tine. Trebuie să ai grijă de corpul tău, de sănătatea ta, să-ți redescoperi frumuețea și feminitatea. Înflorirea ta va prinde contur începând cu Luna Nouă, pe 22 mai, când vei simți că forțele tale se trezesc și ești gata să îmbrățișezi tot ce-ți aduce viitorul. Este o adevărată renaștere, după o luptă destul de încrâncenată cu demonii interiori. Învățând să te iubești pe tine însăți, vei arăta și către cei din jur cea mai luminoasă față a ta. 

Racul

Ai avut multe provocări de înfruntat în lunile care au trecut, iar acum te simți în convalescență și tot ce vrei este să te reconectezi cu lumea și să-ți redobândești încrederea în viitor. Te vei bucura să descoperi că perioada care s-a încheiat te-a întărit, că te simți mai stăpână pe tine și pe resursele tale. Evoluția astrelor te ajută să vindeci suferințe din trecut, să treci peste traume și blocaje vechi. Este o perioadă benefică pentru a lucra la dezvoltarea ta psihologică și spirituală. O altă veste bună pentru tine este că se va deschide un nou capitol în viața ta sexuală, în care vei experimenta mai multă plăcere și îți vei cunoaște în profunzime intimitatea. 

Leul

Sezonul Gemenilor îți va aduce multe vești bune, dar și unele dificultăți, legate mai ales de mișcarea retrogradă a lui Venus care ți-ar putea zădărnici anumite planuri amoroase. Te vei putea reuni cu cei dragi, dacă ai stat mai multă vreme departe de ei și vei putea investi mai multă energie în planurile tale profesionale. Vei avea ocazia să te reapuci de anumite proiecte pe care le-ai amânat și să reîncepi colaborări întrerupte. Totul va porni din nou din punctul în care ai lăsat lucrurile, fără prea mari prejudicii. Domeniul în care trebuie să ai mai multă grijă ca de obicei este viața ta sentimentală, pentru că s-ar putea să ai unele surprize neplăcute. 

Fecioara

Perioada Gemenilor va fi fantastică pentru cariera ta, cu oportunități importante, noi proiecte și mult entuziasm. Ce-ai spune, în plus, dacă ai afla că domeniul profesional nu înseamnă doar muncă? Locul unde lucrezi s-ar putea să fie cel în care vei întâlni o nouă dragoste, cu care împărtășești, în plus, aceleași pasiuni și vise. Bucură-te de sezonul Gemenilor, pentru că vei fi protejată de marile provocări, vei avea o energie inepuizabilă și vei putea pune în ordine lucruri importante din viața ta. 

chip

Balanța

Tensiunile pe care le-ai resimțit legate de trecutul tău familial încep să se domolească, pe măsură ce dobândești capacitatea de a te reconcilia cu anumite persoane apropiate, de a ierta și de a te elibera de relații toxice. Sezonul Gemenilor este o perioadă a transformării personale pentru tine, în care îți accepți partea de umbră și lucrezi la echilibrul tău interior. Ca urmare a perseverenței tale, vei reuși să aduci armonie și în viața sentimentală, unde lucrurile păreau să o ia pe o pantă descendentă. 

Scorpionul

Te vei concentra pe o nouă etapă a vieții tale amoroase, care include romantism, pasiune și sex. Ai parte de toate, pentru că ești mai deschisă ca oricând spre experimentare și nu te mai împiedici de nici un tabu. Dacă din punct de vedere sentimental te vei simți împlinită cât timp ești în semnul Gemenilor, cariera ta ar putea primi o lovitură. Nu pentru că nu te-ai mai descurca la locul de muncă, ci pentru că ți-ai pierdut motivația și simți nevoia să începi altceva, care să se potrivească mai mult cu noua persoană care ești. Dă substanță dorințelor tale și asumă-ți riscul de a porni în căutarea unui job mai potrivit pentru tine. 

Săgetătorul

Sfatul pe care ți-l dau astrele la începutul perioadei Gemenilor este să nu intri în angajamente de lungă durată, cel puțin până când Venus va ieși din mișcarea retrogradă. S-ar putea ca acest avertisment să fie pe placul tău acum, dar nu știi ce-ți rezervă viitorul și dacă nu vei întâlni o persoană de care te vei îndrăgosti lulea. Dacă se va întâmpla așa, bucură-te de plăcerile prezentului, pentru că nimic nu garantează durata relației tale. Totuși, dacă te vei simți în al noulea cer măcar o vară întreagă, poți spune că a meritat, nu este așa? 

Capricornul

Munca și provocările din ultimul timp te-au făcut mai puternică, dar a venit vremea să te relaxezi puțin. Sezonul Gemenilor este oportun pentru tine ca să pleci în vacanță sau să te bucuri de perioade prelungite de odihnă. Vei simți dorința să schimbi ceva la lookul tău, iar astrele te încurajează să faci acest lucru. Nu încerca însă ceva radical, ci ghidează-te după schimbările care te-au avantajat și în trecut, pentru că altfel s-ar putea să regreți. Aspectele legate de muncă și de relațiile de prietenie vor fi cât se poate de satisfăcătoare în perioada care urmează. 

Vărsătorul

Polaritățile vieții tale vor fi mai puternice în sezonul Gemenilor și va trebui să lucrezi mai mult, pentru a aduce echilibru în viața ta. În special între dragoste și carieră, între distracție și responsabilitate. Reflecțiile îndelungate din perioada de izolare ți-au arătat că nu ai suficientă stabilitate, că trebuie să clădești o fundație mai puternică pentru a fi cu adevărat fericită. Energia pozitivă a Gemenilor îți poate aduce recunoaștere și abundență în exterior, dar trebuie să faci pace cu tine și în inimă. 

dublu

Peștii

Ai devenit o adevărată regină a dezvoltării personale în ultimele luni, lucrând foarte mult pe aspecte spirituale și pe dezvoltarea abilităților tale fundamentale, precum intuiția și empatia. Ca răsplată, sezonul Gemenilor îți va aduce o stare de pace și multă iubire, precum și armonie în căminul tău. Chiar dacă vor apărea unele probleme cotidiene, ai dobândit o capacitate sporită de a rezista la efort și vicisitudini și a lăsa valul să treacă. Ai grijă, totuși, să nu-ți risipești energia în prea multe părți și să nu te lași înșelată de persoane care nu-ți apreciază bunătatea. 

Surse foto: Istock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Cum este viata ta in aceasta etapa?
Incepe quiz
Cum este viata ta in aceasta etapa?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.