Horoscop
Înapoi la

Jupiter deschide calea norocului pentru aceste zodii

Jupiter deschide calea norocului pentru aceste zodii

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

În astrologie, fiecare stea și fiecare planetă are propriile sale caracteristici. În fucție de pozițiile și tranzitele lor celeste, planetele trimit influențe  în diferite arii ale vieții, de la dragoste până la carieră, de la bani până la sănătate.  Iar atunci când vorbim de noroc, prima planetă la care ne gândim este Jupiter. Norocul este asociat cu Jupiter dintr-un motiv întemeiat. Aceasta este o planetă amabilă și binevoitoare, care vrea să creștem și să înflorim. Zeitatea pe care o reprezintă este însuși părintele zeilor, care poate fi deopotrivă  judecător și juriu, dar și cel mai potrivit ajutor, atunci când suntem pe drumul cel bun. Jupiter va intra în zodia Capricornului pe 3 decembrie 2019 și va staționa  acolo timp de  doi ani. În Capricorn, influențele pozitive ale lui Jupiter se asociază cu seriozitate și planuri bine gândite, mai degrabă decât cu  impulsuri spontane. De aceea, semnele norocoase nu vor primi nimic de-a gata, vor trebui să lucreze pentru a avea parte de favorurile sorții. Toate zodiile vor primi influențe benefice de la Jupiter, dar Taurul, Fecioara și Capricornul vor fi, cu adevărat, cele mai norocoase semne. 

zodiac

Berbecul își domolește impulsurile

Pentru ca norocul să-i iasă în cale, Berbecul va trebui să spună stop hotărârilor pripite și impulsurilor nestăvilite, Orice investiție trebuie gândită cu atenție și orice decizie în iubire trebuie cântărită de 10 ori. Altfel, Berbecul s-ar putea să aibă unele ghinioane bănești și amoroase la sfârșit de an.

Taurul are noroc în dragoste

Principala arie în care Taurul va primi influențele pozitive ale lui Jupiter, corelate și cu cele ale lui Saturn, este iubirea. Dacă au avut experiențe nefericite în acest an, nativii Taur s-au eliberat de ghinion. De acum li se va deschide în față un drum mult mai luminos, alături de o persoană iubită. În cazul în care este singur, Taurul are toate șansele să-și găsească sufletul pereche în luna noiembrie, mai ales pe data de 24 noiembrie, când Jupiter, planeta norocului este în conjuncție cu Venus, planeta dragostei, care guvernează zodia Taurului.

Gemenii urcă pe scara ierarhică

Gemenii vor avea noroc mai ales în aria profesională, sub influența autoritară a lui Jupiter. Vor fi remarcați și apreciați la locul de muncă și vor primi o nouă poziție, mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar. Dacă sunt pe cale să publice o lucrare sau să deschidă o expoziție, acestea  va avea foarte mult succes. S-ar putea ca Jupiter să le deschidă Gemenilor o cale neașteptată, de a lucra în străinătate sau într-un domeniu foarte performant.

Racul are o sănătate foarte bună

Jupiter vine cu vești foarte bune pentru Rac în aria sănătății. Dacă s-a confruntat cu tulburări de orice fel, cu o afecțiune sâcâitoare sau cu o boală cronică, Racul va obține ameliorări semnificative în perioada care urmează. Analizele îi vor ieși bine și va scăpa de temeri mai vechi care îl stresau foarte tare. Ca urmare a acestor vești îmbucurătoare și starea psihică a Racului va fi pozitivă, ceea ce va atrage numai lucruri bune în calea sa.

Leul încheie relații utile

Pentru Leu, Jupiter aduce o perioadă cu o viață socială intensă, în care va întâlni multe persoane influente și va încheia parteneriate folositoare. Dacă reușește să prindă toate ooportunitățile pe care Jupiter i le scoate în cale, Leul va avea un adevărat salt social și profesional în anul care urmează. Influența pozitivă a lui Jupiter se extinde și în aria dragostei. Nativii singuri din zodia Leului au șansa de a întâlni persoane deosebite, care le-ar putea fi alături tot restul vieții.

Fecioara primește râuri de bani

Fecioara este unul dintre semnele care beneficiază din plin de  noroc din partea lui Jupiter, la sfârșitul acestui an și în anul care urmează. Toate ariile vieții sale vor primi influențe favorabile, dar cel mai mare succes îl va avea în domeniul financiar.. Dacă își folosește cu grijă intuiția și relațiile, Fecioara nu se va plânge de bani tot anul care urmează. În plus, Jupiter îi aduce vești bune și în ceea ce privește familia: împăcările și relațiile armonioase vor fi la ordinea zilei, ceea ce îi va conferi un sentiment de împlinire Fecioarei.

ghicitoare

Balanța câștigă premii și aprecieri

Indiferent că este vorba de profesie sau de o pasiune artistică, Balanța se  află sub ocrotirea lui Jupiter și se va bucura de o perioadă de glorie. Eforturile sale într-un anumit domeniu vor fi încununate cu premii și recunoașteri, unele dintre ele la nivel național sau chiar internațional. Unele Balanțe vor primi burse de studiu sau sponsorizări pentru cercetările lor, altele vor fi invitate să facă parte din societăți renumite de artiști sau inventatori. La locul de muncă, Balanțele vor aduce un aport important, astfel încât ar putea fi răsplătite cu bonusuri și prime.

Scorpionul dobândește echilibru emoțional

Fără a avea parte de daruri atât de evidente din partea lui Jupiter, Scorpionul va primi ceva mult mai subtil, dar la fel de important: armonie în viața emoțională, care se va reflecta în toate domeniile existenței sale. Pentru nativii acestei zodii care au trecut prin conflicte, despărțiri și depresii, influențele pozitive ale lui Jupiter reprezintă un adevărat balsam sufletesc. După o perioadă de suferință, se vor putea simți, în sfârșit, eliberați și vindecați. Pentru ceilalți Scorpioni, echilibrul adus de Jupiter va conta foarte mult în viața familială, dar și în relațiile de serviciu, unde orice conflict va fi aplanat și va urma o perioadă bogată în realizări profesionale.

Săgetătorul își face noi prieteni

Norocul din partea lui Jupiter vine în viața Săgetătorului sub chipul noilor prieteni pe care și-i face, ceea ce îi va aduce multă bucurie după o perioadă de singurătate. Nativii Săgetători își vor intensifica viața socială și vor participa la multe evenimente, unde vor cunoaște oameni noi și li se vor deschide oportunități neașteptate. Fericirea lor va fi și mai mare, atunci când o relație de prietenie va evolua încet-încet spre ceva mai mult, sub oblăduirea puternicului Jupiter.

Capricornul este cel mai norocos semn

Din decembrie, Jupiter se va afla în semnul Capricornului, ceea ce va aduce foarte mult noroc în casele nativilor acestei zodii. Perioada care urmează ar putea fi una dintre cele mai bune din întreaga viață a Capricornului, cu împliniri pe toate planurile. După multe eforturi, Capricornul va culege, în sfârșit, roadele muncii sale și se va bucura din plin de ele. În planul profesiei și al banilor, va ajunge într-o poziție de vârf și putem spune, fără exagerare, că i se va deschide calea spre îmbogățire. În planul sentimentelor, relația sa de iubire actuală va deveni mai puternică și nimic nu va amenința liniștea sufletească a Capricornului. Vești importante apar din partea lui Jupiter în planul sănătății, Capricornul depășind orice risc și aflându-se într-o stare de echilibru fizic și emoțional.

Vărsătorul își consolidează poziția

Au existat confruntări și conflicte profesionale, pe care Vărsătorul le-a depășit, iar acum influențele lui Jupiter vin să-i consolideze o poziție de autoritate, cu toate avantajele de rigoare. Fie va ocupa un post mai înalt, fie va găsi un nou loc de muncă, unde va primi respectul cuvenit și multiple beneficii, cert este că Vărsătorul se bucură de o carieră înfloritoare. Aprecierea celorlalți îi face pe nativii Vărsători să se simtă mult mai echilibrați și să depășească anumite complexe de inferioritate. Starea lor de bine se va reflecta și în viața de familie, unde vor fi mai deschiși și mai senini ca niciodată.

Peștii sunt răsfățații soartei

influente

Puterea lui Jupiter deschide multe porți pentru nativii Pești, care se bucură din plin de favorurile sale.Viața lor se va schimba după ce vor primi o propunere neașteptată, care le aduce multiple beneficii. Aceasta ar putea fi legată de domeniul profesional, unde li se cere să participe la un proiect de anvergură sau li se oferă un post foarte avantajos. Poate fi vorba și despre o cerere în căsătorie din partea unei persoane care le poate aduce Peștilor o ascensiune fulgerătoare pe scara socială și o viață de lux. Cu siguranță, urmează o perioadă de provocări și succese pentru Pești, care vor călători mult, vor intra în noi cercuri sociale și își vor împlini vise mai vechi.

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Testul norocului: ce metoda iti asigura succesul?
Incepe quiz
Testul norocului: ce metoda iti asigura succesul?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (28)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.