Horoscop
Înapoi la

Jupiter în Capricorn: era sufletelor singure s-a sfârșit pentru zodii

Jupiter în Capricorn: era sufletelor singure s-a sfârșit pentru zodii

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Jupiter, planeta expansiunii și a norocului, schimbă semnul zodiacal o singură dată pe an. De data aceasta, începând cu 2 decembrie 2019 va intra în Capricorn, unde se va afla până aproape de sfârșitul lui 2020. Este un eveniment important pentru zodii, în special în ceea ce privește relațiile romantice.

Cunoscut pentru iubirile sale, stăpânul zeilor, puternicul Jupiter, îi ocrotește întotdeauna pe îndrăgostiți. În plus, semnul în care va staționa timp de un an este statornic și bine ancorat în realitate, ceea ce însemnă că iubirile care se vor înfiripa în perioada următoare vor avea șanse să se transforme în căsătorii sau relații de lungă durată.

Iată ce vești bune te așteaptă, în funcție de zodie, odată cu intrarea lui Jupiter în Capricorn!

cuplu

Ce aduce Jupiter în Capricorn pentru zodii

Berbec

Este vremea să-ți oficializezi relația care durează de mai mult timp și să te așezi la casa ta. Jupiter în Capricorn îi dă o deschidere totală partenerului tău, care te va cere în căsătorie sau va accepta bucuros propunerea ta de a merge împreună la altar. Dacă ești la începutul unei relații, ea va deveni din ce în ce mai solidă pe parcursul lunilor care urmează. În orice caz, ai prilejuri de bucurie alături de partener, cu aventuri spumoase și călătorii încântătoare pe tot parcursul anului viitor.

Taur

Jupiter îți aduce noroc pe toate planurile, dar mai ales în dragoste. Urmează o perioadă excelentă pentru căsătorii, pentru a te muta împreună cu partenerul sau a începe o frumoasă poveste de dragoste. Nu uita că Jupiter dă stabilitate și maturitate în relația de cuplu. Dacă dorești să cumperi o casă nouă, pentru că simți că a venit vremea să ai un copil, atunci perioada următoare este cu adevărat excepțională. Inimile singure trebuie să celebreze trecerea lui Jupiter în Capricorn, care le va scoate în cale sufletul pereche.

Gemeni

Tranziția lui Jupiter în Capricorn este benefică pentru tine, dat fiind că până acum s-a aflat în Săgetător și ți-a creat ceva probleme. Relația ta de cuplu a fost afectată pe parcursul acestui an și poate că au intervenit chiar separări sau cel puțin tensiuni destul de mari între tine și persoana iubită. Vestea bună este că, dacă te-ai despărțit de cineva după care încă mai plângi, tranziția lui Jupiter în Capricorn îți va înapoia dragostea, dacă v-a fost menit să fiți împreună. Iubitul se va întoarce la tine, iar relația voastră se va relua, mai puternică decât înainte. În cazul în care sunteți împreună, tensiunile dintre voi vor dispărea și vă veți bucura de armonie în viitorul an, cât timp Jupiter staționează în Capricorn.

Rac

Pentru tine, trecerea lui Jupiter în Capricorn aduce o predispoziție spre aventură și relații de scurtă durată. Acest lucru ar putea afecta legătura ta de cuplu, dacă atât tu, cât și partenerul veți fi predispuși spre trădări. Ar fi bine să iei în calcul atât avantajele, cât și riscurile unor iubiri trecătoare. Pe de o parte, dacă te-ai simțit singură de ceva vreme încoace, ele te vor ajuta să depășești acest sentiment și să te simți din nou dorită și răsfățată. Pe de altă parte, dacă ții încă la relația ta permanentă, este bine să ascunzi aceste aventuri sau să încerci mai degrabă să repari lucrurile care nu merg între tine și partener. Totuși, este nevoie de efort din ambele părți, pentru ca acest lucru să se întâmple, așa că pregătește-te pentru o discuție foarte serioasă cu iubitul sau soțul tău.

Leu

Este vremea să alegi între două sau mai multe iubiri și să te dedici unei singure persoane, altfel riști să pierzi afecțiunea celui de care îți pasă cel mai tare. Jupiter în Capricorn anunță un timp al stabilității, dar numai dacă și tu accepți să renunți la anumite privilegii, cum ar fi flirturile cu oricine îți iese în cale sau relațiile paralele. Dacă ți-ai dat seama care este persoana care te face să te simți cu adevărat specială, încearcă să-i dăruiești toate gândurile tale, pentru că numai așa vei putea întemeia o legătură durabilă.

Fecioară

Jupiter în Capricorn înseamnă un timp al maturizării pentru tine. Relația ta de iubire va trece la un alt nivel sau vei întâlni omul visurilor tale. Vei trăi câteva aventuri interesante în perioada care urmează și, pe parcursul lor, îți va ieși în cale un bărbat care te va fascina.  Mare atenție: ar putea fi sufletul tău pereche, dar și un cuceritor care se bucură de orice pradă îi iese în cale. Judecata ta chibzuită, întărită de Jupiter, te va ajuta să discerni între cele două ipostaze și să păstrezi ceea ce vrei de la fiecare. Persoanele care trăiesc deja o relație de dragoste pot face o mie de proiecte împreună, de exemplu, pot decide să aibă un alt copil sau primul copil, pot alege data pentru căsătoria lor, să locuiască împreună sau să amenajeze și să remobileze casa în care stau. Pe scurt, Jupiter în Capricorn aduce reînnoire în viața ta, optimism și încredere în viitor.

cuplu

Balanță

Ești cam cu capul în nori, de aceea poți cădea pradă unor persoane care vor să profite de tine. Dorința ta de a scăpa de singurătate te face să intri în relații riscante, cu oameni care nu merită iubirea ta. Decât să suferi din nou, mai bine dă-i o șansă lui Jupiter să-ți scoată în cale acel bărbat care să te merite cu adevărat, care să-ți fie iubit și protector totodată. Trecerea lui Jupiter în Capricorn îți poate fi benefică, pentru că aduce echilibru și claritate, dar trebuie să ai răbdare ca lucrurile să se așeze. La momentul potrivit, în funcție de firul tău karmic, persoana care îți este destinată va sosi să te facă fericită. Nu-ți fie teamă, nu vei rămâne singură pentru multă vreme.

Scorpion

Jupiter în Capricorn poate aduce două situații distincte în cazul tău. Dacă ești o inimă singură, atunci poți avea întâlniri grozave, dar dacă nu dorești să trăiești o poveste de dragoste într-un mod serios, atunci vei avea aventuri foarte captivante, cu multă pasiune și senzualitate. Dacă, în schimb, ai o persoană care te iubește, atunci vei face planuri pe termen lung împreună cu partenerul tău, pentru întemeierea unei familii, un nou copil sau mutarea într-o casă mai mare. Veți stabili să puneți bani deoparte, pentru ca anul care vine să fie plin de surprize extraordinare și să trăiți viața la maximum.

Săgetător

Jupiter în Capricorn îți dă posibilitatea de a trăi o viață sentimentală mult mai echilibrată și mai matură. Dacă nu ai încă o persoană pe care să o iubești alături, atunci ieși și mergi în locuri noi, pentru că Jupiter îți dă binecuvântarea pentru a-ți găsi sufletul pereche. Dacă ai deja pe cineva pe care să-l iubești, poți începe proiecte extraordinare pe care să le continui anul viitor. Un copil, o nouă casă de cumpărat sau vânzarea unui apartament sunt visuri ușor realizabile acum, când Jupiter intră în Capricorn și îți promite o perioadă de stabilitate financiară. Dar, până a privi atât de departe, te poți bucura de sărbătorile care urmează, pentru că singurătatea va sta departe și vei avea în preajmă o inimă ce bate doar pentru tine.

Capricorn

Este o mare binecuvântare pentru tine faptul că puternicul Jupiter pătrunde în semnul tău. Dacă ești singură și dorești să te îndrăgostești, vei întâlni niște oameni cu adevărat interesanți, care vor satisface pretențiile tale și îți vor fi aproape pe termen lung. E posibil să reîntâlnești un fost iubit pentru care mai ai încă sentimente și relația voastră s-ar putea relua chiar de sărbători. Dacă ești deja într-o legătură, ia-ți mai mult timp pe care să-l petreci cu iubitul tău. El îți duce dorul, pentru că ai fost prinsă în foarte multe responsabilități și ai lăsat în plan secund momentele voastre de comunicare și intimitate. Pentru perioada ce vine, încearcă să programezi mai multe ieșiri sau călătorii, în care să vă bucurați unul de celălalt.

Vărsător

În cazul tău, Jupiter în Capricorn nu are efecte chiar atât de puternice sau de benefice, pentru că te vei simți, în continuare, destul de singură la acest sfârșit de an. Dar acest lucru se va remedia, după ce vei reuși să elimini din viața ta legăturile toxice și relațiile cu oameni care nu se străduiesc deloc să te protejeze și să-ți satisfacă dorințele. Sfârșitul unor relații nu va fi decât în aparență un lucru negativ; în realitate, va face loc pentru o iubire adevărată, care se arată la început de an și care s-ar putea să fie marea dragoste a vieții tale.

Pești

cuplu

Jupiter în Capricorn înseamnă stabilitate emoțională pentru tine, așa că sentimentele tale vor deveni mai așezate și mai profunde. Vei renunța la flirturi și te vei implica într-o relație serioasă, cu acea persoană care răspunde cel mai mult nevoilor tale emoționale. Desigur, visurile tale romantice vor rămâne active, pentru că ești zodia cu cele mai puternice fantezii. Dar vei fi mai ancorată în realitate și vei da o șansă pretendenților care își doresc o legătură adevărată. Dacă ești deja într-o relație, vei trăi momente magice și te vei bucura din plin de sărbători.

Surse foto: iStock, Pixabay

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce tip de relatie ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce tip de relatie ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.